Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety jak trzeba z wami postepowac abyscie ulegly i poszly

Polecane posty

Gość gość

do lozka na 1 randce

Gość gość
no właśnie , bo my byśmy poszli od razu jeśli chcecie .

Gość gość
Debi...

Gość gość
Jak masz niewyjściowy ryj to żadne postępowanie nie pomoże :classic_cool:

Gość gość
Ptanie na pwoaznei do kobiet ktorym sie to zdarzylo

Gość gość
Tak jak postepowal ten facet z ktorym po paru godzinach spedzonych razem mialam jego sztywniaka w swojej szparce i przez moment tej decyzji nie zalowalam, tylko z sil opadlam i glos mi sie zmienil bo tak silno wrzeszczalam, a cipcia az czerwona sie zrobila o tego posuwania. Tak mocno mnie podniecil ze taki silny orgazm mialam ze sama nad tym myslalam czym mnie tak rozkleil,A walil mnie jak zeby byl w tej sprawie zawodowym *****czem. U mowilam sie na powtorke tej rozrywki i bylo swietnie niczego wiecej do szczescia nie potrzebowalam

Gość gość
A z toba jak zebys na 1 randce?

Gość gość
Gdy facet płaci za randke musi być dużo hajsu w portfelu, najlepiej rulonik dużych nominałów, wtedy laska traci głowe i jej majtki same spadają i skacze facetowi cípą na twarz.

Gość gość
gość dziś jak sie spotkaliscie, jak doszlo do calej tej sytuacji?

Gość gość
gość dziś do lozka na 1 randce > miałem troche takich akcji i powiem tyle, trzeba być bardzo pewnym siebie i nie pytać tylko robić, nie zaszkodzi jak laska jest wypita bo wtedy hamulce jej puszczają i ma chcice, ale seks po pijaku jest raczej hoojowy więc odradzam

Gość gość
15:40 pokazałam mu na co mam ochotę jakoś poszło. Ja mam duze potrzeby i zawsze idę do łóżka od razu. Uwielbiam być ostro ******* k*****m. Bita po twarzy k*****m, ssac go, poczuć spermę ma twarzy.

Gość gość
Taka która idzie do łóżka na pierwszej randce uwierz że wiele nie musisz robić he he

Gość gość
Oczywiście jesteś ubezpłodniony, niepalący, niepijący, niećpający, wierny, czysty, higieniczny, masz 3 prezerwatywy i jesteś miły, delikatny, z wygodnym schludnym mieszkaniem?

Gość gość
super z Ceibie kobieta kazda powinna isc na 1 randce swiat bylby idealny

Gość gość
super fajnie że są takie kobiety n a nie cnotki

Gość gość
Kup sobie BMW na gaz. Kabriolet

Gość gość
Pod tym wzgledem zeby juz na pierwszej rance chlopakowi rozlozyc nogi to nie zemna i tak zawsze mialam jak byl nie cierpliwy to zegnalismy sie.Az pewnego byla piekna pogoda wybralam sie na spacer, i tak sobie ogladam i to i owo Podchodzi do mnie facet i pyta ktora godzina grzecznie odpowiedzialam, ale zauwarzylam ze ma zegarek,gdy go zapytalam co to znaczy Dopowiedzial mi ze juz dlugo mnie obserwuje ze mu sie bardzo spodobalam tylko chcial jeszcze moj glos slyszec,Tak jakos sprytnie to zrobil ze nawiazal ze mna interesujaca i pociagajaca rozmowe, ale bylam zmuszona go przeprosic i przerwac ta mila chwile bo bylam z mama umowiona.Gdy mu powiedzialam zegnam milego pana to on wyskoczyl z zaproszeniem na kawe Przyjelam i ustalilismy kiedy ta randka(spotkanie) ma byc i rozstalismy.Na umowiona godzine i dziem przyszlam, po chwili samochod przedemna sie zatrzymal wysiad facet i zaprzasza mnie do srodka.Nie moglam w to uwierzyc ze ja normalna dziewczyna takiego super faceta poznalam.Gdy juz w samochodzie bylam przedstawil mi plan tej naszej pierwszej randki. Wspaniale to zaplanowal pojechalismy do sasiedniego miasta i spacerujac zwiedzalismy, ale nie wiele widzialam bo sie jego glosem zachwycalam jak do mnie mowil.Nadeszla pora na kolacje zostala zaproszona do pieknej resteuracji ,a nad ta resteuracja byl hotel, podczas sporzywania tej kolacji uslyszalam od mniego ciekawa propozycje.Zaproponowal mi ze wynajmie pokoj w tym hotelu a raczej dwa pokoje i jutro na spokojnie zwiedzimy do reszty to co jeszcze nie widzielismy. Chwile sie zastanowilam ale sie zgodzilam pod warunkiem ze tylko jeden pokoj z dwoma osobno stojacymi lozkami.Moja prosba zostala spelniona, Dalej siedzielismy w tej milej resteuracji i za moja zgoda zamowil kawe i po lamce wina, nie skonczylo sie na jednej lamce, w pewnym monencie spojrzalam na zegarek i pomyslalam ze czas juz isc do pokoju.Pomysl moj byl przyjety,bardzo mnie to wino rozkleilo zaczelam co mruczec ze sama nie wiedzialam o co mi chodzi. Pierwszy raz z swierzo poznanym facetem jestem w hotelu zaznaczylam mu ze jestem nie dostepna, jeszcze na pierwszej rance zaden facet nawet mnie nie pocalowal bo nie pozwolilam.Powiedzialam mu ze ide sie odswierzyc bo po tym spacerze troche jestem nie pachnaca. Gdy wyszlam z lazienki mialam na sobie duzy recznik podeszlam tak blisko do niego recznik upadl na podloge a ja sie go zapytalam czy mu sie podobam. uslyszalam same mile slowa po ktorych juz moja cipcia mokra byla.Zapytalam dlaczego nie idzie sie odswierzyc,posluszny byl gdy wyszedl mial na sobie tylko tez recznik szarpnelam za ten recznik i ujrzalam ta czesc jego ciala co mnie interesowala.Powiedzialam mu ze duzo milych slow uslyszalam ale zadnego potwierzenia tego nie poczulam, zaczal sie tlumaczyc i powtarzac to co powiedzialam o sobie. To mu powiedzialam ze jeszcze sie sam nie przekonal. Zdecydowal sie i usiadl obok mnie troszeczke mu pomoglam ze zaczal sie zachowywac jak prawdziwy meszczyzna.Ja w tym czasie juz jego meskoscia sie bawilam. Powiedzialam mu ze przez cala noc nie bede tutaj siedziec bo lozko na nas czeka, rano ledwo do lazieni doszlam i pomyslam sobie ze czasem na pierwszej rance warto sie rozluznic, bo mozna po tym wiecej wspanialych rantek zaliczyc

Gość gość
Noszę na szyi 2 kg łańcuch tylko że jest pozłacany ale gruba warstwa bo czasem pilniczkiem sprawdzają. Ja mówię że to czyste złoto i każda moja. Łańcuch drogi 2 wypłaty czyli 3000 ale się dawno wrócił.

Gość gość
Nie jestem uległa :>

Gość gość
dziś piekna historia i jak dalej znojomosc sie potoczyla, widzisz jednak warto od razu na 1 randce, ale facet to dobrze zaplanowal bo nie nalegal i nie napieral

Gość bystry jaskiniowiec
babe maczugą w łeb i do jaskini zaciągnąć trza

Gość gość
Cnota kobiety jest jak wosk i topnieje w cieple.