Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta po 30stce naprawdę nie ma szansy na męża?

Polecane posty

Gość gość
kobiety to durne pały, tylko do obciagania sie nadaja

Gość gość
Czy kobieta po 30 nie ma szans zostac niewolnica lokajem i sluzaca pioraca gaciochy rozprute w kroku po imprezach z innymi kobietami i odkurzaczem uziemiona w domu? Naprawde nie ma?

Ma szansę znaleźć, jeśli bedzie szukać. Ma do dyspozycji portale randkowe. Powinna pisać po kolei do każdego faceta, aby znaleźć. Jednak kobiety tak nie robią. Mam konto na Badoo i przez pół roku nie otrzymałem wiadomości od żadnej dziewczyny, a jestem wysoki i szczupły. Być może to przez to, że zaznaczyłem, iż nie chcę dzieci. Zaraz zmienię na "chcę dzieci" i zobaczę, czy to coś zmieni, ale wątpię, bo mój profil odwiedza mało kobiet.

Gość gość
gość dziś szanse ma że jej ptak na łeb nasra, faceci których ona by chciała od lat są zajęci xx no wlasnie tego samego jestem zdania totez nie szukam zadnego faceta. funkcjonuje tak, jakby ich nie bylo. a dzieci i tak nigdy nie chcialam miec.

Gość gość
Ja mam prawie 30 a jeszcze nigdy kobiety nie miałem, a co tu dopiero o dziecku myśleć.

Gość gość
Jak nie jesteś ładna to nie. Faceci też mogą wybrzydzać tak jak wy kiedyś.

Gość gość
singielki po 30 są fajne bo dają szpary i nie chcą związków

Gość gość
Wczoraj z ciekawości oglądnąłem "Rolnik szuka.. " coby zobaczyć te laski po 30-tce dla kandydatów. Na kafe stale piszą takie że niby one ładne, ciekawe, a same. No więc nie będę oceniał urody facetów bo wiem że zaraz ktoś napisze że oni też nie przystojni.Możliwe.Ale ja odnośnie tych skarbów niedocenianych. Chyba żadnej nie można określić słowem "ładna", co najwyzej przeciętna. Niektóre oczywiście z dzieckiem(zaciążyły młodo pewnie na dysce z typowym r....czem) i szukają frajera co by je wspomógł finansowo. Jedna otyła ale takie wysłała zdjęcia że tego nie było widać.Gość w szoku! Inne około 30-letnie, zmarchy widoczne na twarzy i wokół oczu nawet z telewizora.Na kafe wszystkie 30-tki twierdzą że czas się dla nich zatrzymał i wyglądają jak 20-kilulatki.Taa, jasne.....Także podsumowując samotne 30-tki możecie tu pisać bzdety żeście piękne i inne bzdury, rzeczywistość jaka jest pokazał ten wczorajszy program(nie żebym był jego stałym miłośnikiem). Dlatego napiszę raz jeszcze ŁADNE NIE SĄ SAME!!! Znajdują partnerów i mężów wcześniej. Dwa. Po 30-tce kobiety są zdesperowane a ich uroda nie powala na kolana(więdnie z każdym miesiącem).Dlatego kobieta musi znaleźć męża do 30-tki no góra 32 lata jak nie znajdzie to ma pozamiatane w tym temacie.Koniec i kropka.

Gość gość
W tym programie były może 2-3 ładne

Gość gość
Wole sie przytulic do mamy bo mnie kocha. Zamiast do faceta. Pisza takie straszne rzeczy o kobietach, co z nimi wyprawiaja :( wysmiewaja, traktuja jak sluzace. Wole mame.

Gość gość
14:02 Masz kobietę czy jesteś sam?

Gość gość
Jeśli chccesz wiedziec co robić aby poznać miłosc swego zycia i w jakich miejscach masz szansę go znależć a także kim on będzie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Jeszcze tu zośki brakło.

Gość gość
Ja tam już większych szans nie widzę, chyba że ma kupę forsy ale tak w innych przypadkach to nie. O szukaniu stałego partnera to trzeba myśleć koło 20 a nie uganiać się za bad boy'ami w latach swojej świetności.

Gość gość
Atrakcyjna kobieta zawsze znajdzie amatora, moja Ciocia ma 75 lat i niebawem wychodzi za mąż po raz 3, narzeczony jest młodszy o 10 lat.

Gość gość
Meza to sie szuka jak jest sie mloda, bezdzietna dziewica a nie uzywana pania poza skala mlodosci.

Gość gość
Po co Ci ten mąż...potem i tak nie będziecie mogli na siebie patrzec

Gość gość
Ma szansę, ma. Tylko niech ma w d...ie głupie gadanie ludzi, że już jest za stara, a wszystko się ułoży.

Gość gość
Atrakcyjna pewna siebie kobieta po 30 nie pójdzie do rolnik szuka żony

Gość gość
Poki żyjesz to masz szansę , tylko nie płacz i nie dramatyzuj, co ma być to i tak będzie

Gość gość
15:23 Znowu z tym dziewictwem... Zastanawia mnie, czemu niektórzy ludzie przywiązują tak dużą wagę do tego kawałka błonki?