Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dla faceta sex jest tak bardzo ważny?

Polecane posty

Gość gość

Tak ważny, że dla seksu rozwalają rodziny, mogą iść do łóżka z każdą chętną nawet jak jej nie znają, na pierwszym spotkaniu, bez uczuć, więzi? Jak zwierzęta.

Gość gość
bo macie ciało któremu się nie można oprzeć , dlatego .

Gość gość
gość dziś hormony panno, hormony, nie zrozumiesz tego jak nie jesteś facetem ( młodym szczególnie )

Gość gość
Ja mam taką teorię (pewnie panowie się oburza), że o seks sam w sobie nie chodzi, tylko o dominację, zdobywanie, potwierdzenie pozycji czy atrakcyjności. A doszłam do tego wniosku, bo sama potrzebuję dużo seksu, i to konkretnego, nie cierpię nudy w łóżku. Chyba jestem wymagająca mocno w tym temacie. No i na początku facet jest zachwycony, a potem przerażony, bo nie czuje, że ma kontrolę, nie jest jedyną osobą, która "bierze". Ego wtedy już boli i się wycofuje. Gdyby tylko o seks chodziło, to chyba nie byłoby tego problemu.

Gość gość
mnie tylko o sex chodzi i lubię gdy kobitka dominuje w wyrku , tak na zmianę oczywiście .

Gość gość
gość dziś jako facet potwierdzam tą teze, dodatkowo facet jest zaprogramowany do zapylania ile da rady, tak natura to wymyśliła, aby była różnorodność, facet do 30stki myśli o roohaniu 24/7 i to jest na #1 miejscu nawet przed jedzeniem lub spaniem, potem priorytety się zmieniają z wiekiem

Gość gość
ja też lubię jak laska dominuje. Nie ma moim zdaniem w tym nic niemęskiego, wręcz przeciwnie.

Gość gość
jeszcze jak obsika to już jest poezja normalnie

Gość gość
Ci zdradzający albo taki maja charakter, ze nie moga zyc w monogaminczym zwiazku bo nie potrafia, albo cos sie w ich zwiazku psuje. A jesli jest wolny i idzie do lozka z obaca kobieta, to jak dla mnie ok, nie ma przeszkod bo nikogo tym nie krzywdzi

Gość gość
Sex jest bardzo ważny tylko seksholików którzy nie potrafią kochać :)

Gość gość
dla kobiety sex też jest ważny, tylko faceci są po prostu głupsi i prostsi - a przynajmniej tak uważa społeczeństwo i toleruje takie tępe zachowania bo gdy kobieta powie sobie, a co mi tam (czyli odrzuci to, o czym myślą rozsądni ludzie - konsekwencje, relacje, choroby, strata czasu na niewartościowych ludzi, możliwość utraty innej osoby) to jest poddawana większej krytyce niż facet - i to dopiero jest śmieszne pytanie powinno raczej dotyczyć całej otoczki, a nie seksu - on jest tak samo ważny dla kobiet jak i mężczyzn, tylko że kobiety nauczone są widzieć więcej

Gość gość
15:54 No proszę jaki obraz świata wyniesiony chyba z lekcji religii: faceci dzielą się na impotentów, dla których seks może nie istnieć, oraz seksoholikow, dla których seks jest ważny ;-).

Gość gość
Taka natura, instynkt. Też jesteśmy zwierzętami tak naprawdę

Gość gość
Jeszcze gaciochy uprane i porzadek oraz obiad.

Gość Norbee
Dla mnie nie jest ważny.

Gość gość
Testosteron cholerny. Chęć nowych doznań. Ciekawość. No i najważniejsze - ktoś nowy w łóżku. Ta nowość jest niestety ekscytująca.