Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada małżeńska

Polecane posty

Gość gość

Drodzy Panowie czy zdarza wam się zdradzać wasze żony? Jeżeli tak to jak często? Czy są to jednorazowe skoki w bok ,numerek u prostytutki czy może regularne romanse? W jakim wieku jesteście wy i wasze żony i jaki macie staż małżeński?

Gość gość
Czy maz mnie zdradza to nie wiem ale czesto wyjezdza a jezdzi po calej europie czasami sam czesciej w towarzystwie.Ja mam prace biurowa i znormowany czas pracy, Jestem bardzo ladna takmowia mi faceci, a adoradorow mi nie brakuje,Nie lubie byc sama w mieszkaniu, dlatego wykorzystuje znajomosci ale nie spotykam sie w swoim mieszkaniu dla bezpieczejsta.Kiedys mama mi powiedziala ze kobieta jak nie da chlopakom to da chrobakom. ale w tym drugi przypatku bez przyjemnosci.Mam bardzo milego faceta a raczej kochanka bardzo milego i konkretnego ma czym mnie do szalejsta doprowadzic, a jak piesci moj punkt"G" to saleje z rozkoszy, maz jeszcze nie znalazl tego ponktu a ja nie mysle go naprowadzac bo mam takiego ktory tym punktem sie zajmuje i jest wspaniale

Gość gość
Ile macie lat? Jak długo jesteście razem?

Gość gość
A to kretynka. Później będzie pisać, że jej źle z mężem w łóżku, bo jej nie dogadza. Ale nie, lepiej nie instruowac męża, bo się jeszcze nauczy i nie będzie na kogo narzekać, co nie?