Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guru etapów

Dlaczego jest tak mało odważnych kobiet???

Polecane posty

Gość gość
Ja jestem odważna, mówię co myślę, sama potrafię dużo rzeczy zrobić w domu, sama się utrzymuję. Ale faceci traktują mnie jak koleżankę, wolą takie "słodkie idiotki"...

Gość gość
Ja poczekam, aż kobieta zagada. Nie potrzebuję teraz nikogo, więc wszystko mi jedno.

Gość gość
Biologia ponoć działa tak, że jak kobieta namierzy wzrokiem interesującego mężczyznę, to jej się włącza instynkt łowczyni i sama poluje.

Gość gość
Ja obserwowałam, patrzyłam się, próbowałam uśmiechnąć, ale to na nic. Jeden przestał jeździć autobusem, którym ja jeżdżę, drugi zresztą też. Kolejni też jakoś zniknęli. Może to nie było urocze z mojej strony, a troche psychopatyczne?

Gość gość
W sprawach psychopatii to Kubuś może się wypowiedzieć, zapytaj go;)

Gość gość
Pytam cię Kubuś

Gość gość
A dla kogo mamy być odważne??????

Gość gość
Ponieważ w młodości byłem nieśmiały, wstydziłem się podrywać dziewczyny. Spotkałem kilka dziewczyn, które mnie podrywały. Niektóre z nich były bardzo atrakcyjne. Czekałem tylko na takie sytuacje gdyż sam nie byłem w stanie wykazać się inicjatywą. Dopiero gdy wyleczyłem się z nieśmiałości, zacząłem sam podrywać dziewczyny. Jedna z nich została moją żoną.

Gość gość
gość 2018.09.09 Ja mam tak samo, dokldnie „co ona sobie wyobraza, mysli ze moglbym na nia spojrzec?”. Tez tak mysle dlatego nigdy jie robie pierwszego kroku ani za bardzo nie jestem wylewna jak widze ze ktos ma do mnie dystans

Gość gość
kobiety to tchórze, boją się porażki