Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nerwowa Narzeczona

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pewien problem. Jestem z kobietą która cały czas się denerwuje . Prawie o wszystko robi jakiś problem to o to że nie może pracy znaleźć to o to że coś w domu ja wkurza, non stop jakieś pretensje. Najgorsze jest to że za każdym razem jak już nie wytrzymuje tego i zaczynam wchodzić z nią w głupia dyskusję to słyszę coś w stylu. Jak chcesz to odejdę? Jak Ci się nie podoba możemy zerwać. Itd Wiem wiem z punktu męskiego powinienem jej przytaknac i zobaczyć co zrobi Pani odważna wiedząc że ślub itd wszytko już dopięte i zapłacone. Jednak ja zawsze szukam kompromisu i sposobu na delikatne rozwiązanie problemu. Wiem jak to rozegrać na ostro ale Kurde kocham ja i nie wiem co zrobić aby przestała być taka wredna malpa a zaczęła być dobra i ciepła Kobieta... bo wiem zw potrafi tak.

Gość Forrest G
Właśnie powinieneś jej wtedy przytaknąć. W przeciwnym razie zawsze będzie na tobie wyładowywać złe emocje i straszyć zerwaniem. Jak jej przytakniesz to zobaczy, że się nie tego nie boisz i zmieni swoje postępowanie.

Gość gość
Parz jej melise.

Gość gość
Nerwowe kobiety potrzebują więcej seksu, potem są spokojniejsze.

Gość gość
No to Ci współczują wspólnej przyszłości z taką zołzą . Zmieniła się na gorsze tzn teraz juz nie gra potulnej i dobrej lecz odkryła swoje prawdziwe oblicze bo poczuła sie pewna Ciebie ( ślub już za moment) Mam znajomego u którego była identyczna sytuacja , rozwiedli się po pół roku małżeństwa. Zastanów się autorze czy naprawdę chcesz się wiązać z osobą tak się zachowującą i to Ty ją postrasz zerwaniem .

Gość gość
Jak Ci powie, że możecie zerwać to jej przytaknij i to powinno pomóc :)

Gość gość
To się wkróce rozpadnie.

Gość gość
Jest bardzo dużo takich momentów jednak to zerwanie jest czymś co boli mnie jak drzazga w fiu...e . Lamusem czy pantoflarzem żadnym nie jestem wiem o co w tym chodzi itd. Ja po prostu się zakochałem i w chwilach kiedy ona jest miła dla mnie potrafi przytulić i pocałować itd to jest najlepsza na całej ziemi. Boli mnie jednak że ma te swoje "nerwowe" zachowania. Wiecie o co chodzi głowa wysoko podniesiona makijaż i jak coś to wiesz spadaj i tyle. Ja jednak wiem że w głębi serca taka nie jest. Tylko co zrobić aby zmieniła sposób bycia aby więcej do mnie tak nie mówiła aby myślała pro rodzina. Kurde jestem wychowany w podejściu mąż za żoną żoną za mężem i kropka. Słabe to trochę bo ja dziś mam jescze cierpliwość ale co będzie jak mi jej braknie... czy ona tylko tak gada czy faktycznie jak przyjdzie co do czego to się spakuje pójdzie w chole..e I później duma jej nie pozwoli wrócić.. Radzcie proszę jak postępować co wdrożyć w życie aby to uratować. Bo wiem że warto. Czuje to.

Gość gość
Ty jakiś głupkowaty jesteś że jeszcze z nią jesteś, ale twoja sprawa, resztę swojego charakteru pokaże ci po ślubie, jak nie zasłużysz to nie poj***esz.

Gość gość
Widac dziewczyna ma nerwice, ale tez Toba manipuluje, uzywajac swojej zlosci. Tak niestety bedzie wygladalo twoje malzenstwo jesli nie podejmiesz konsekwentnych krokow. Wez ja na powazna rozmowe i wytlumacz ze takie zachowanie jest dalej nie do przyjecia. Woz albo przewos Jesli jej na tym zalezy to sie zastanowi i zacznie pracowac nad soba od zaraz . Jesli jej jednak nie zalezy to rzeczwiscie odejdzie ale tak bedzie lepiej dla Ciebie, zycz jej szerokiej drogi i poszukaj osoby o bardziej wyrownanym charakterze.

Gość gość
". Ja jednak wiem że w głębi serca taka nie jest. " No nie wiem. Jak jest spokojna to panuje nad sobą i zgrywa miłą, jak się zdenerwuje to jej prawdziwy charakter wychodzi na wierzch. A wie, że i tak nie zerwiesz, będziesz skamlał, żeby z Tobą została. I pewnie w końcu Cię też zdradzi, bo takie miękkie faje nie są za bardzo podniecający.

Gość gość
Moze miec zaburzenia osobowosci, histrioniczna lub narcystyczna. Jaka jest jej matka, siostra, ciotki? Psychoterapia moze byc konieczna, ale niekoniecznie skuteczna. Pamietaj powiedzenie ze z szalonej dziewczyny jest zwariowana kobieta a potem stara wariatka. Smutne lecz prawdziwe.

Gość gość
Trafił manipulant na mianipulantkę. Obstawiam, że to ona ciebie wykończy i to nie seksem, ale przebiegłością i wredotą. Zdawaj nam relacje :)🖐️

Gość gość
Ano macie wiele racji moi drodzy. Z każdym najmniejszym problemem to ona próbuje postawić na swoim i dac mi do zrozumienia że jak się mi nie podoba to droga wolna. Heh ... podpuszczam ja kilka razy z rzędu a ona za każdym razem się puszy i próbuje pokazać jak to bardzo jej nie zależy. Przykre... Tacy ludzie się zmieniają ? To sposób na życie czy pierd...ne cwaniactwo i przebieglosc..

Gość gość
Podpuszczasz? I przeszkadza ci, ze ona to olewa? Ale podpuszczanie jest ok?

Gość gość
Uważam że w sytuacji jak jednej stronie tylko zależy, a tak widzę jest tutaj to żadne sprawdzanie nie ma sensu. Albo się kocha albo wykorzystuje Faceci lecą na d**y a kobiety na kase i kropka.

Gość gość
Ależ nie o kase tu chodzi, tylko o wladze i przewage w zwiazku. Autorze, raczej uciekaj szybko i daleko. Z manipulantki ani dobra żona ani dobra matka.

Gość gość
I tak powinno być. Nie pasuje to fora ze dworca. Faceci nie lubią uległych bab. Oni lubią trzymanie za mordę :classic_cool:

Gość gość
Powinieneś skupić się na sobie i robić to co Ty chcesz. Jeśli kobieta Cię kocha to będzie z Toba a jeśli jest jej po prostu wygodnie to wtedy pójdzie w cholerę. Niestety dziś jest mało kochających i robotnych kobiet. Z reguły przyjdzie taka z pracy i od razu spać bo zmęczona...

Gość gość
Daj kopa głupiej babie. Niech poszuka sobie innej zabawki.

Gość gość
Takie osoby nigdy się nie zmienia. Będą cały czas tylko żerować na Tobie i robić Ci wyrzuty za każdym razem jak czegoś nie zrobisz po ich myśli. Normalnie nóż mi się w kieszeni otwiera jak czytam to że normalny facet na taka cwaniare trafia. Ciekawe jak często ona do mamusi wydzwania i relacje jej zdaje. Pewnie kur.. codziennie... Lada moment dziecko będzie chciała i wtedy to już święta krowa się stanie. Ty potrzebujesz kobietę do życia a nie do zdjęcia!!!! Niech jakieś normalne kobiety się wypowiedzią i dadzą autorowi trochę przykładów z życia że nic dobrego to mu nie da. A strach ze odejdzie? I chuj niech idzie po latach i tak nie zrozumie co straciła. A Ty widać że jesteś normalny i masz serce trafisz na taka która Cię pokocha za to jaki jesteś - tak po prostu !

Gość gość
A co kobiety sądzą o całym temacie ?

Gość gość
Mój kuzyn ma taką babe. Lata za nią jak pies bo jest zaslepiony i zakochany. Raczej mu nie wróżę dobrego życia z nią.

Gość gość
Zawsze potrzeby jest ktoś trzeci kto potrzasnie i otworzy oczy takiemu zakochancu. Z tego co wynika autor się żeni lada moment. Chujowy sytuacja .... wszystko poplacone pewnie już...

Gość gość
Tylko patrzeć jak zniszczy ci życie. Nie wiąż się.

Gość gość
Jest coraz gorzej ... pomocy ...