Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest sens pytać się kobiety ilu miała partnerów seksualnych?

Polecane posty

Gość gość
Sylwia ty idiotka. Żal mi ciebie bo jesteś chora psychicznie.

Gość gośćs
20.07 widzimy się w Sądzie za zniesławienie!!i wyzywanie bezprawne!

Gość gość
gdybym się puszczała i miała 20 to może by mi nie przeszkadzało ze i facet miał 20 kobiet. Nie jestem hipokrytka ale ze jestem porządna to nie wyobrażam sobie lokować uczuć w takim k*****arzu

Gość gość
Chyba na ostatecznym debilko bezmozga. Idź się starym zajmij bo może własnie przyprawia ci rogi do pustego łba.

Gość gośćs
koorfy i bezmorały? licz się ze słowami!!!

Gość religia na bok
nic złego w wyszaleniu się za młodu i przy okazji wypróbowaniu wielu partnerów/partnerek, w granicach rozsądku, aby potem być wiernym w związku, lepsze to niż potem zdrady z ciekawości itp

Gość gość
Tyle ze ci którzy mieli wielu partnerów mają większy problem z wiernością bo przy jednej osobie się nudza

Gość gość
gość dziś gdybym się puszczała i miała 20 to może by mi nie przeszkadzało ze i facet miał 20 kobiet. Nie jestem hipokrytka ale ze jestem porządna to nie wyobrażam sobie lokować uczuć w takim k*****arzu > to nie narzekaj potem że jakiś cie zdradza bo się nie wyszumiał, bo miał tylko 1 lub 2

Gość gość
gośćs dziś 20.07 widzimy się w Sądzie za zniesławienie!!i wyzywanie bezprawne! > Katoliczki to jedank POJE/BY, chore psychicznie

Gość gość
20:10 No właśnie! Jak facet przed ślubem miał wiele partnerek, to prawdopodobnie już w*****ał swoje i po ślubie wystarczy mu jedną. A prawika będzie dręczyła ciekawość, jak było by z inną i wcześniej czy później zechce spróbować.

Gość gość
gośćs dziś 19.56 wiem doskonale dlatego nie cudzołożę!!!!jestem wierna przede wszystkim Bogu. x nie cudzoloz znaczy "nie zdradzaj", a nie "nie uprawiaj seksu z wiecej niz jednym facetem". Smiesza mnie takie pseudo katolice, ktore wierza klechom bezdennie zamiast Bible poczytac. I zeby ci to ateista musial tlumaczyc to juz wstyd dla ciebie.

Gość gość
gość dziś Tyle ze ci którzy mieli wielu partnerów mają większy problem z wiernością bo przy jednej osobie się nudza > bzdura, wypróbowali inne i wybrali ciebie, więc nie tylko o seks im juz chodzi tylko cały pakiet

Gość gość
Ej nie spujcie mi tematu tymi klotniami.......

Gość gość
20:11 A co którzy byli prawikiem, mają problem z wiernością, bo są ciekawi jak było by z inną.

Gość gość
Nigdy bym nie wziął cnotki, za dużo zachodu z taką, a potem jakby nie wyszło miałbym wyrzuty sumienia ją zostawić po odebraniu jej cnoty.

Gość gość
Taaa jasne, jeśli ktoś roochal 20 kobiet to nie był wybredny i na tym nie skończy. Niech sobie roocha ale nie mnie. Nie znam żadnego roochacza który by się ustatkował a porządnych tak

Gość gość
20:14 To puszczaj się we własnym łóżku. To nie będzie cudzolozenie.

Gość gość
gość dziś 20:11 A co którzy byli prawikiem, mają problem z wiernością, bo są ciekawi jak było by z inną. > albo z wstydliwości będą wierni tylko tej jednej którą im się udało złapać ale za to ten seks będzie kiepski i nudny

Gość gośćs
20.17 sam się puszczaj ! ja kocham Boga i nie grzeszę,składałam przysiegę

Gość gość
Jeśli ktoś traktował seks jak jogging to niech znajdzie taka sama partnerkę po co za porządne się bierze? Sam siebie nie szanował to niech nie wymaga szanującej siebie kobiety proste

Gość gośćs
20.17 sam się puszczaj ! ja kocham Boga i nie grzeszę,składałam przysęgę nie potrzebuję zdradzać

Gość gość
Ja się nie nadaje dla takiego co miał 20 kobiet bo jestem dziewicą, nie dla psa kiełbasa

Gość były roohacz
gość dziś Taaa jasne, jeśli ktoś roochal 20 kobiet to nie był wybredny i na tym nie skończy. Niech sobie roocha ale nie mnie. Nie znam żadnego roochacza który by się ustatkował a porządnych tak > ja jestem takim roohaczem który się ustatkował, a miałem różne panny w różnych okolicznościach, a nawet nie roohałem wszystkich na które miałem okazje, bo po prostu coś mi nie pasowało i wielu odmówiłem, teraz jestem z żoną ponad 15 lat i mam dzieci i inne panny mi nie potrzebne, patrze na ich desperackie próby zwrócenia na siebie uwagi z politowaniem, bo znam tą gre od podszewki

Gość gość
Piekło rozpustnicy

Gość gość
gość dziś Ja się nie nadaje dla takiego co miał 20 kobiet bo jestem dziewicą, nie dla psa kiełbasa Zgłoś I dziewicą długo zostaniesz a może na zawsze, bo traktujesz seks i nagość jak lot w kosmos zamiast przyjemność. Troche wyluzuj i daj siana z religią, seks nie jest jakimś złem. Zrób sobie dobrze i pozwól aby ktoś ci też zrobił a ty jemu.

Gość gość
To nie twoja sprawa.

Gość gość
20.10 nie ma religia na bok ,piekło was czeka

Gość gość
Ja jestem porządna i nigdy nie związe się z roochaczem, 1-3 partnerki to dla mnie normalne ale nie 10-20 :D bo bzykał dla sportu po co mi taki śmieć które mocza gdzie popadnie? niech znajdzie taka sama k****e do zwiazku

Gość gość
gość dziś Piekło rozpustnicy Zgłoś haha, piekło raczej dla hipokrytów katolickich, jedno prawią a drugie robią, często o 180 stopni odwrotnie, to dopiero koorfy nie ludzie, leje na takich fałszywców ciepłym moczem

Gość gośćs
20.24 a po co ma się taka brudzić z takim ścierwem??po co ma zaprzedawać duszę diabłu?i grzeszyć?