Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesienne pogaduchy samotnych po 40stce

Polecane posty

Gość gośćmad
Wyśmiewanie się z czyjegoś wyglądu jest mega słabe. Popatrz na siebie jedna z drugą 😴 Maryś ma hejt? Gdzie ma ten hejt? :D Zamiast tradycyjnego 'Up' niech bardziej się postara ;)Hejt mam ja. Tu był spokój. Raz jeszcze powtórzę ;)

Gość gość
Pewnie. Jak już sam sie wytrzepie, to zacznie trzepać twoją protezę... Protazy ;)

Gość gość
Nie przypisuj sobie mad istnienia dzieki tobie i dojde tego tematu. Na razie to ty go rozwalasz.Ucichlo przez ciebie. Poza tym niejeden upadł i nic się nie stało, powstają nastepne, jak to na kafe. Tylko trzeba mieć dystans a tobie go brakuje. Gadasz tylko erotycznie i o żarciu. Też mi poziom.

Gość gość
mad piertol sie, rozumiesz??? skonczona desperatko? idz sobie w pisdu! zostaw nas w spokoju

Gość gośćmad
"Ja już mam hejt" Gdzie ty masz ten hejt? No gdzie? Zobacz kto go ma. Włącz w końcu myślenie bo to nie boli. Po mnie można srać, lać pomyje, wmawiać rzeczy, o których nie mam pojęcia, wklejać tematy na których nawet jednej literki nie wstawiłam. Ty płaczesz, że masz hejt? :D Mam wrażenie, że masz uciechę i z uśmiechem na ustach śledzisz co tu paranoiczki piszą. Nie interesuj się może. Tak jak kiedyś jak mnie podchodziłaś, zagadywałaś "Jaki miałam kiedyś nick" A ja się ciebie pytam co cię to obchodzi? Może napisz jaki ty miałaś:D Zwykle jestem szczera i tak jakoś dziś mnie wzięło. Chętnie popatrzę jakie cegiełki wniesiesz w to miejsce, gdzie zostały same zgliszcza. Zaznaczam, wszelkie niepochlebne opinię nie będą mojego autorstwa. Bo ja tu 24 godziny nie siedzę jak niektórzy :D Dojdę dobrej nocki 🖐️;) Dziękuję za uwagę 😴

Gość gośćMargaretka_G
Ja mam hejt i wyzwiska za colibra. ile jest w tym twojego madziu autorstwa? Nic nikomu tu nie zrobiłam ale jestem upośledzona itd ochrzczona imieniem jola margareta coliberek.

Gość gość
Tak, tu był spokój dopóki ty mad nie przyszłaś.

Gość gość
Marysia i Dojdę już za kurtyną. Tylko to jest ta dobra strona. ;-)

Gość dojdę_za_chwilę
Się porobiło :)

Gość gość
No mad tylko nieco mniej niż te 24. godziny tu siedzisz.

Gość gośćmad
Nigdy cię nie hejtowałam. Bo nie po drodze mi z tobą. Nadajemy na zupełnie innych falach. Stoimy po dwóch stronach rzek. Zbyt wiele nas dzieli. Winnych szukaj w innym miejscu. Nigdy nawet nie przeszło by mi naśmiewanie się z kogoś ze jest niepełnosprawny. Wiesz dlaczego? Ja z takimi ludźmi pracuje. Możesz już zawiesić broń :D 🖐️ Ja idę spać 💤

Gość gość
zachcialo ci sie dojde zarcikow erotyczno-poznawczych z mad to teraz zbierasz zniwo hi hi

Gość gość
przeciez ty jeszcze z 10 razy tu zajrzysz i napiszesz.

Gość gość
Jak ty mad jesteś tak "empatyczna" jak tu w stosunku do ludzi niepełnosprawnych z którymi, jak piszesz, pracujesz, to ja dziekuję.

Gość Maryyyś
Mad ...przeginasz. Hejt: Nie mowie o tym co dziś napisano. Nie biegalas za mną, jak sądzę, bo i po co???, to nie wiesz co wypisują na mój temat. Mam nadzieje.... Dziwi mnie jedynie, że dość ogólny post do gościa odniosłas.... do siebie. Co do mojej komunikatywnosci, nieco się mylisz. Tym zarabiam na życie. Słowem. Pisanym, mówionym, kreacja itp. Nie "preferuje" kobiet, żadnych. Tylko i wylacznie mężczyzn ;) ;) Nie pytalam Cie o nicka, rozpoznaje po stylu. Troche rozmawialysmy, zaprzeczysz? I nigdy nie pisze z goscia. Możesz już ze mnie zejść? Nie jestem Twoja konkurencja. W żadnym wymiarze i nic do Ciebie nie mam (albo do tej pory nie mialam- jeszcze nie wiem- nie oceniam ludzi pochopnie). Uważam sprawę za zamknięta.

Gość gość
o ja piertole :-( mad daj juz spokoj i wypiertalay

Gość gość_M
Nie tobie mnie oceniać na jakich falach nadaję powiedziałaś coliberku ? powiedziałaś. A coliberek oznacza jedno pijaństwo, upośledzenie i k...fa. Dobra, dobra, mówisz tak a swoje myślisz jak i wszyscy tu wariaci pomijając tych nielicznych. Bo byłam na temacie u Coli jak odchodziła na nastroik i tylko z tego powodu nikt mnie nie zna .

Gość gość
Maryyyś, nie schodz do "poziomu" mad, please. Nigdy więcej nie tłumacz. Nie tej osobie.

Gość gość
mad sie rzuca jak smierdzaca i zdychajaca ryba obrzydliwa baba

Gość gośćmad
Cierpliwości ma swoje granice ;) Ile można? No ile? :) Empatii mnie nie ucz bo chyba nie wiesz o czym piszesz nie znając mnie. Wylogowałas się, od rana najeżdzasz i jeszcze mnie oceniasz? :D Czego się boisz? Jutro mnie też robota wzywa i tak do emerytury. Wiem, będziesz czekała, bo chyba nie masz już kogo hejtować :D Że pisze o żarciu i seksie?:D A o czym mam pisać? Że widziałam śmierć, że widziałam człowieka, który skoczył do wody i złamał kręgosłup, a teraz błaga, że chce chodzić? :( Więc mnie jest oceniaj :O Koniec tematu :)

Gość MargaretkaG
Od czego się zaczęło mad? od wypatrzenia Margaretki która ci zazdrości?i wuzwanie jej.Dobrze że sumienna osoba zaprzeczyła i przyznała się jak to było .

Gość dojdę_za_chwilę
W sumie to dość przykro czytać no ale widocznie taka natura kafe. Nie wiem gdzie i jak...

Gość gość
Czego znowu ty nie wiesz.

Gość gość
mad odejdz i wstydu oszczedz