Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on sie mna bawi , czy mu sie podobam ??

Polecane posty

Gość gość

Hej Chcialam sie was poradzic ,szczegolnie Panow bo nie moge rozgryźć typka , tylko bez glupich komentow ze mu staje albo cos. Jest pewien facet u mnie w pracy , ciagle sie patrzy na mnie , zagaduje jest bardzo miły dla mnie, zdaje sie byc zdenerwowany przy mnie bo widac to p*******ch i nie raz jezyk mu sie plątal jak z nim rozmawialam. Z innymi laskami normalnie rozmawia . Zreszta ja tez jak go widze dziwnie sie zachowuje i tez jestem podenerwowana.. Ostatnio stanol bardzo blisko mnie . Gdy podawalam mu kluczyki do auta zlapal moja dlon delikatnie i trzymal chwilke. Nie maca mnie ani nic z tych rzeczy ,robi to subtelnie.. No wlasnie i na tym koniec co opisalam

Gość gość
Dodam ze zadnego kroku dalej nie poczynia :( czy jest szansa ze mu sie podobam , czy sie mna bawi ??

Gość gość
Szuka do wygodnego ukladu gdzie ktos mu usprzata wypierze i ugotuje a on zziajany legnie na kanapie mowiac: eeee chce mi sie. Znaczy kocham Cie skarbie. Tego chcesz? Takiego zycia?

Gość gość
On był tylko miły dla Ciebie!!! W pracy się pracuje pracuje pracuje.

Gość gość
idź sie go zapytaj , jprdl problemy młodzieży dzisiejszej

Gość gość
Co za idiotki. Mamy nosić koszulki z napisem kocham Beate.

Gość gość
Nie mam smialosci zapytac wprost.. Nie chce wyjsc na idiotke,Zreszta mam male doświadczenie z facetami i jestem dosc mloda osoba dlatego pytam tutaj o rade co zrobic.

Gość gość
Kocham Beate ale Anka miała fajny biust :p

Gość gość
dziś Idź na inne forum może drugiego debila sobie znajdziesz do rozmowy

Gość gość
napisz mu kartke i tam spytaj czy spotka się na seks, jak wyśle SMSa że tak to gitara

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on o tobie myśli, jakie ma intencje i czy coś z tego będzie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Myślę, że mu się podobasz. Mężczyźni też bywają nieśmiali. Spróbuj zrobić następny krok. Nie ma na świecie normalniejszej rzeczy niż się zakochać. Powodzenia :)