Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsza miłość, wpadka po alkoholu i te sprawy ..

Polecane posty

Gość gość

Na festynie w mojej miejscowości który był gdzieś na początku wakacji, na który wybrałam się z przyjaciółką spotkałam samych znajomych i w tym chłopaka który był moja pierwsza miłością, chodziliśmy przez całą podstawówkę i gimnazjum do jednej klasy, dopiero w szkole średniej się rozstaliśmy. Nie widziałam go bardzo długi czas bo od ponad 1,5roku i też nie wykazywałam nim żadnego zainteresowania, ani jakoś nie miałam o czy z nim zbytnio rozmawiać. Ale się zdarzyło że na początku imprezy pogadaliśmy przez chwilę a potem się rozeszliśmy, ja poszłam pić z moimi znajomymi a on ze swoją grupka. Popiłam dość sporo, bo mój przyjaciel ciągle mi kupował piwo, jedno za drugim i wypiłam ich chyba z 10 więc już trochę nie kontaktowałam ale to nic bo stałam w kolejce po następne xD i wtedy się zaczęło ... Podszedł do mnie, objął mnie w pasie i rozmawialiśmy, chwilę potem poszliśmy w ustronne miejsce, trochę się wygłupialiśmy bo oboje byliśmy pijani ale coś mnie wzięło żeby go cmoknać w usta. Zdziwił się troszkę ale spodobało mu się i chciał drugi raz, no to powtórzyłam buziaka. Ale potem tylko zostałam przyparta do ściany i zaczelismy się całować i obściskiwać, potem poszliśmy do łazienki i potem wiadomo. Najgorsze jest to że mi się filmik potem trochę urwał i nie wiem jak się w domu znalazlam. Jak wytrzezwialam to sobie przypomniałam wszystko i się za głowę złapałam, ale nic nie pisał ani nic, potem się spotkaliśmy jeszcze na jakim festynie przywitaliśmy się że soba ale po tym, już zero ani nie spojrzał na mnie a jak się tylko do niego odezwałam to mnie zlał. Uraziło mnie to cholernie bo doszło między nami do czułości a znamy się tak długo i wiedział co do niego czułam i że był pierwszym którego kochałam, a mimo to tak się zachował i jest tak do tej pory i nie wiem czemu.

Gość gość
Wielka milosc, true love

Gość gość
wielki Syf w mózgu masz nastolatko!

Gość gość
Dla wiadomości o czym zapomniałam wspomnieć jestem już na studiach i wydaje mi się że to nie jest jakaś szokująca czy nie normalna sprawa ale jak uważasz

Gość gość
Ludzie zrobiła mu tylko loda, czy to nie jest normalne wsrod dorosłych?

Gość gość
Właśnie to był tylko lód

Gość gość
Czy twoje studia coś zmieniają oraz to, że ty nie myślisz o sobie w kategorii zeszmacenia się ?

Gość gość
No dobrze jesteś na studiach, więc powinnaś być mądrą kobietą. Nie wiesz czy ten facet cokolwiek do Ciebie czuje a postanowiłaś z nim współżyć? To raczej nie jest mądre