Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zdradzic partnera?

Polecane posty

Gość gość

Witam, sprawa dosc dziwna. Moj chlopak dlugo zanim sie zeszlismy mowil ze mnie kocha, zaczelam po czasie odwzajemniac to uczucie i tym samym to mu pokazywac. Zanim mu powiedzialam ze chce z nim byc przespal sie z byla co mnie trafilo bo mowil ze kocha mnie. Mowi ze to nic nie znaczylo ale sam fakt boli i nie daje mi spokoju. On mial juz dziewczyny, a ja nie mialam przed nim chlopaka co tez mnie bolalo ze nie jestem pierwszą w niektorych sprawach a on moim tak. Nie umiem sie pogodzic ze gdy krecil ze mna i wszystko zwiastowalo zwiazek miedzy nami on poszedl do łózka z bylą, zranil mnie tak ze mysle o tym by tez sie z kims przespac. Co myslicie o tym pomysle? Czy to po prostu pomysl zrodzony ze zlamanego serca czy cos w tym jest?

Gość gość
Ja bym takiego typa zostawiła robił to raz to i następnym razem nie będzie mnial oporu. Tego kwiatu to pół światu. Są na tym świecie jeszcze mężczyźni którzy są wierni w związku.

Gość gość
Nigdy jemu nie wybaczysz zdrady, to zrozumiale, tylko po co sie z nim zwiazalas. Teraz myslisz o zemscie. Zwiazek oparty na zdradach nie ma sensu, bo brakuje w nim zaufania. Albo wybaczysz, bo wtedy jeszcze nie byliscie razem ale teraz juz jestescie. Odejdz lepiej, robienie z wlasnego ciala szmaty dla zemsty nie ma sensu.

Gość gość
Nie byliście wtedy małżeństwem więc za/ru/chał kogo chciał. Wolno mu!

Gość gość
Dla mnie milosc powinna polegac na tym samym, niewazne czy sie jest razem czy nie, tym bardziej ze sie zapowiadalo by razem byc.