Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamdośćhipokryzji

Pracuję na wizaz i mam dość kupowania artykułów przez celebrytki

Polecane posty

Gość mamdośćhipokryzji

Nie.mam gdzie wylać swoich żali. Tutaj jestem przynajmniej anonimowa. Pracuję jako redaktorka na wizaz. Znacie Kwc? Właśnie tam. Pracuję z pełnym zaangażowaniem i po prostu lubię kobiety. Są dla mnie inspiracją. Staram się pisać fajne i wartościowe artykuły. Ale to już nie jest ten sam portal. Mamy tzw zasadę milczenia ale muszę to wreszcie z siebie wyrzucić. Rozumiem że Avon płaci nam za współpracę i promowanie swoich produktów.Stąd ciągła reklama pt Avon się sprawdza. Rozumiem reklamy to biznes. Ale mam dość pisania obowiązkowych pochlebnych artykułów o celebrytach. Najczęściej pojawiają się artykuły o Julii Wieniawie. Ciągle. Wcale nie dlatego że nie mamy o czym pisać albo że tak bardzo ją cenimy. Zarówno matka Julii jak i ona KAŻĄ nam oczywiście za odpowiednią opłatą o niej pisać. Parę dni temu zapłaciła nam Maffashion. Za napisanie o tym jak cudownie wyglądała w dzieciństwie. Dlatego że na Pudelku i Instagramie ludzie się zorientowali że retuszuhe zdjęcia z dzieciństwa. Widziałam ją wielokrotnie na żywo i zdjęcia które później wrzucała. To nie jest kwestia oświetlenia pozy czy aparatu ona naprawdę nie wygląda tak jak na filmikach czy zdjęciach. Mnóstwo gwiazd nagminnie retuszuje zdjęcia na Instagramie aby stwarzać iluzję ideału i zarabiać pieniądze. Dlaczego nasz portal przyjazny kobietom robi takie rzeczy? Dlaczego nie możemy pisać o różnych osobach ale tych samych w kółko? Bo zapłaciły? Przynajmniej tutaj mogę być szczera i anonimowa. Post prawdopodobnie zostanie zdjęty a celebrytki się nigdy nie przyznają do takich działań.Ja znam prawdę.My znamy prawdę. Zaczynam nienawidzić własną pracę:/

Gość mamdośćhipokryzji
Celebrytki kłamią retuszują zdjęcia na potęgę a gdy idą zrobić nos nazywają to operacją krzywej przegrody nosowej. Na siłę próbują być kimś innym a nam wmawiają że mamy kochać akceptować siebie. Najlepszy przykład to Esmeralda Godlewska. Wystarczy porównać jej zdjęcia z Instagrama a np z gali MMA. Dwie różne kobiety.Filmy i zdjęcia z imprez tylko to potwierdzają. Wiecie dlaczego to robią?Dla pieniędzy. Więcej kliknięć więcej ofert. Różnych.

Gość gość
Rzuć pracę i nie narzekaj To festiwal próżności Dobrze że tutaj jest wolność słowa a że celebrytki płacą za artykuły to każdy wie

Gość gość
Kto jeszcze płaci???