Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat dla tych, które oglądają Rolnik szuka żony.

Polecane posty

Gość gość
"Poetka" Agata od Łukasza ma już pierścionek zareczynowy na palcu i sa plotki, ze znali sie wczesniej, także starania Pauliny na marne. Grzesiek podobno nikogo nie wybierze. A reszta to już moje przypuszczenia, że od Jana kobiety uciekną, Młody wybierze ta z aparatem na zębach, której nie zależy a Marek obstawiam Anetę ( z druzyny Argo) usmiech.gif lub tą co ma adoptowane dziecko. Slaba ta edycja.

Gość gość
Rzeczywiście słaba. Kobiety się ponizaja jakby o jakiegoś księcia walczyły a ci faceci bardzo średni. Stary pryk zero oglady i c*****e poczucie humoru. Wszyscy jacyś brzuchaci fu. Nie wiem jak można z siebie wariatke robić dla jakiegoś chłopa. Beznadziejnych wybrali.

Gość gość
szkoda mi Krzyśka że wybrał same brzydkie i głupie kandydatki i w sumie nie ma w czym wybierac -Dżes wiadomo bez komentary -ta z apatarem za stara dla niego, jak na 27 lat wyglada bardzo staro , wygladali jak matka z synem, i taka dziwna przygupawa jakas -Ewelina tez nie pasuje , zazdrosna i tez jakas taka dziwna

Gość gość
moje typy -Krzysiek -żadna do nego nie pasuje, szkoda chopaka dla tych dziewczyn, żadna nie grzeszy ani uroda ani inteligencją -GRZESIEK -Dorota -Łukasz--byleby nie wybrał Pauliny ona strasznie zaborcza jet i zbyt pewna siebie, pewnie Agatę wybierze -Marek nie pamiętam imion pań ale i ta z kręconymi włosami bladyna co ojciec jej umarł i ta z adoptowaną córką obie sa miłe i pasują do niego, Marek wydaje sie nieśmiały i skapy w okazywaniu czuć ale wydaje sie spoko facetem , miły dobry na poziomie, ale on chyba jest zauroczny tą 2 pania ----JAn to do niego pasuje ta wojskowa pani

Gość gość
I jakie wrażenia po dzisiejszym odcinku?