Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat dla tych, które oglądają Rolnik szuka żony.

Polecane posty

Gość gość
wszystkie kandydatki Krzysztofa są do d**y, ta Dżesika to dno i wygląd nie ten i osobowość żenada, i pozostałe też masakra jedna jaks zazdrosna dziwna ogólnie ,druga ta 27 latka z aparatem to mega sztuczna i też dziwna baba , jakos tak drętwo mówi , za stara dla Krzyska

Gość gość
JAK WRAZENIA PO WCZORAJSZYM ODCINKU

Gość gość
Tragedia ten facet od Dzesiki i jego kandydatki . Nie chce sie wierzyc, ze sa tacy glupi ludzie, chyba chodzi o ogladalnosc i robienie jaj. Dziwny ten facet co wybral te zębatą z czestochowskimi wierszykami, ale jak sie sobie podobaja, to ok. Dla mnie to wszystko egzotyka , dlatego ogladam, bo w realu nie znam takich ludzi. Chyba stary jest najnormalniejszy.

Gość gość
Dżesika wymiata. Typowa "blondynka" z kawałów.

Gość gość
Krzysiek ten młody od Dżes wydaje sie ok. jest młody i nieśmiały, ale przystojny i musi mieć łeb na karku skoro prowadzi godpodarstwo , bo to nie tylko jeżdżenie traktorem ale też inwestycjie, kalkulacja, dziś majac ileś tam ha. pola i jakąś chodowlę to trzeba też sie dobrze na tym znać

Gość gość
Który rolnik wg was jest najprzystojniejszy?i dlaczego!!?

Gość gość
dziś Który rolnik wg was jest najprzystojniejszy?i dlaczego!!? x Łukasz, przystojny i bije od niego taka dobroć, opanowanie. Grzegorz też przystojny, ale charakter już nie ten chyba.

Gość gość
wlasnie ogladam drugi odcinek ten mlody do tej szkarary : - masz jakies ulubione cechi w facecie szkarada -hmmmmm .....hmmmmmm tak mlody: -jake masakra :o a ta laska to okropna OKROPNA

Gość gość
Fajny jest ten chyba Łukasz któremu podoba się ta czarna w okularach bije od niego ciepło i wydaje mi się ze nie udaje jest naturalny.Grzegorz tez fajny ale charakterek juz nie ten .Od Jessica nie w moim guście stary tez nie. No i jeszcze ten co go ta matka tak strofowala ze usiadł na łóżko itp....z wyglądu przeciętny ale wydaje m się fajnym mądrym facetem ale mamuśka z pewnością będzie się wtracac

Gość gość
po co w ogole grubaski ida do tego programu ? wiadomo ze nkt nie wybierze grubej baby

Gość gość
Ta ulubienica starszego pana wydaje się, jakby miała nieleczoną niedoczynność tarczycy, a to niestety odbija się na emocjach...

Gość gość
wiekszosc jest brzydka a dzesika pobila rekord brzydoty i glupoty zarazem , ale ten mlody tez nie jest zbyt inteligentny te dwie grube loszki , ktore powysylaly zdjecia jak byly szczuple powinny od razu byc zdyskwalifikowane, ta jedna mega gruba mowila ze zdjecie sprzed roku hahahahaha w rok 100kg utyla?

Gość gość
Dżesika jest zapewne ustawiona przez produkcje dla podwyższenia oglądalności, i robi dobrze swoją robotę bo jak widać wzbudza największe zainteresowanie :)

Gość gość
mam nadzieje ze jest ustawiona( a jej facjata to tylko charakteryzacja ) bo jesli jest autentycznie tak glupia to tylko wspolczuc

Gość gość
Ta Jessica wygląda na 40 lat.

Gość gość
OJ ,CZEMU NIE KOMENTUJECIE WCZORAJSZEGO ODCINKA

Gość gość
Łukasz wyraźnie zainteresowany Agata a biedna Paulina się stara

Gość gość
Łukasz to prawie tą Agatę amolestował w chlewie. Widziałyście jak ją do ściany pachal ? A PAulina wg mnie ma ciężki charakter. Starszy oczywiście musiał pomacać, a jak.

Gość gość
Zgadzam się ze psuła ma charakter, nie da sobie w kasze dmuchać, aż dziw ze nie widzi jak Łukasz faworyzuje Agatę. Ta młoda od Krzysia co przyjechała po męża na wieś widać ze jeszcze głupiutka a Kasia beznadziejna. Najlepsza Jess

Gość gość
Fakt,Paulina najbardziej sie stara. Niby ladna, ale to troche uroda wiedzmy. Jednak najbardziej przypadla mi do gustu z kandydatek Lukasza. U Marka najladniejsza ta filigranowa blondynka i chyba najmilsza. Jan za bardzo sobie poczyna. Tak za "dupke" Majke Jezowska . Nie ladnie. Jednak najbardziej polubilam ta wojskowa, chyba Ela. Niby najmniej urodziwa, ale najfajniejsza sie wydaje, bo cos czuje, ze Malgorzata pokaze jeszcze rogi. U Grzegorza najladniejsza Dorota i taka przyjemna. On chyba ma najsympatyczniejsze kandydatki. Poza tym Dorota zna sie na pracach gospodarskich, a nie ukrywajny, zona rolnika musi umiec wykonywac takie prace. Tam kobiety nie leza i nie pachna. I na koniec kandydatki Krzysztofa... Jak ja nie polubilam tej Eweliny. Zolza. Ta z aparatem na zebach niewiele milsza. Jessica moze i nie najinteligentniejsza, moze i nie powala uroda, moze i kontrowersyjna, ale abstrahaujac od tego, czy jest podstawiona, czy nie, to jednak najbardziej w jakis sposob naturalna i szczera. Poza tym dosc wrazliwa. Szkoda mi jej wczoraj bylo.

Gość gość
Jan cos na miarę Zbyszka zboka z poprzedniej, czy wcześniejszej edycji. Ciagle podgraywadnie o seksie, obmacywanie itp, żenada. Krzysiek, coz, powiedział "weszlem":D A ta blondyna z Lublina 21 lat., od niego strasznie zaciąga koncówki wyrazów na "o":/ Grzegorz tez napalony jak szczerbaty na suchary rzucał jakies teksty, a Łukasz jak złapał te w okularach pod stołem:D ta sytuacja ze śniadaniem była żenująca.

Gość gość
Łukasz jak Agatę do ściany przycisnął w oborze.... o Boże ;) Tez nie lubię Eweliny, dzieciak taki. Ogólnie to nie wiem dlaczego ale ja kojarzę, może już wcześniej szukała gdzies szczęścia?

Gość gość
Moje faworytki: Grzegorz - Dorota, druga Ania Bardowska Marek - blondynka z kreconymi wlosami, nie pamietam imienia Jan - Ela, wojskowa, ale w sumie dla tego pana szkoda ktorejkolwiek z kandydatek, Lukasz - Paulina, najbardziej sie stara, Krzysztof- coz, tu nie pasuje zadna z dziewczynw,ale gdybym miala wybierac w kategorii najsympatyczniejsza, to bylaby to, mimo wszystko, Jessica. A wasze typy?

Gość gość
Dla pana starszego pani wojskowa, chociaż jej szkoda dla starego zboka. Dla Łukasza Paulina - ta jego Agata wcale mi nie pasuje, a wkurza wręcz to faworyzowanie, rolnik zachowuje się jak napalony buchaj Dla Grzegorza nie wiem chyba Dorota chociaż ta co opowiada o krowach tez fajna Dla marka najbardziej podoba mi się ta z kręconymi włosami ale jemu chyba ta z co nią w tatarak poszedł :D Krzys hmmm sam taki jeszcze chłopaczek co nie dorósł do bycia mężem, ale i tak najfajniejsza jest jego jesica chociaż szczera dziewczyna, bije od niej jakaś sympatia :)

Gość gość
Dzesika przynajmniej nie musi sie na halloween przebierac, a jak ja ten mlody przyglup w polu z rospostartymi ramionami zostawi, to za stracha na wroble moze robic

Gość gość
11.37 ciekawe czy ty jesteś równie urodziwa

Gość gość
11:32 Widze, ze mamy te same typy;). Ale tak naprawde my mozemy miec swoje faworytki, a rolnicy inne. I wedlug mnie ta fala hejtu, ktora sie wylewa na rolnikow jest troszke przesadzona. Przeciez oni wcale nie musza wybrac tej kobiety, ktorej oczekuja widzowie. To im sie ma podobac kandydatka. A o gustach sie nie dyskutuje. Aczkolwiek szkoda Pauliny, bo sie stara. Co innego niezadowolenie widzow wzgledem zachowania niektorych rolnikow. Chodzi mi o pana Jana, ktory troche przesadza w podkreslaniu, kto jest panem na wlosciach. Nieladnie sie zachowuje w stosunku do kandydatek. I to jak najbardziej ma prawo sie widzom nie podobac. Lecz sam gust co do wyboru kandydatki nie powinien byc krytykowany, bo nie to ladne, co ladne, tylko co sie komu podoba :)

Gość gość
Rownie urodzila jak Dzesika nie jestem Pomijajac to, ze mam idealna cere, to nie mam doczepek, sztucznych rzes , szponow z tipsow ,,wytatulowanych bawi i 15 cm warstwy kitu na twarzy . Dzesika zamiast inwestowac w poprawe cery i rozwoj intelektualny, inwestuje w sztucznosc, jest zwyczajnie glupia

Gość gość
ta Malgorzata od tego starszego goscia nie ma przypadkiem problemow z tarczyca , ma lekkie wole i przezedzone wlosy na czubku glowy , na przedzialku widac