Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat dla tych, które oglądają Rolnik szuka żony.

Polecane posty

Gość gość

Jakie wrażenia? :)

Gość gość
Jessika wymiata

Gość gość
Jeszcze za wczas na wrażenia, patrzymy.

Gość gość
Mnie trochę Marek rozczarował, a Grzegorz bardziej mi się spodobał.

Gość gość
Najlepsza była ta laska, która wysłała zdjecie chyba 30 kg temu :D, albo je swietnie zretuszowała.

Gość gość
Bardzo spodobał mi się Łukasz, fajnie gadał z kandydatkami i wygląda na spoko gościa ;)

Gość gość
Łukasz mnie zaskoczył, nie spodziewałam się, że okaże się taki spoko :) Nie wiem czym kierują się kobiety, które wysyłają zdjęcia z przed 30 kg. Przecież to jeszcze gorzej wychodzi, niż gdyby wysłały normalne, bez ukrywania swojej tuszy. Ewentualnie lepiej wysłać takie i takie z jakimś żartobliwym komentarzem "teraz jest tak, ale tak też potrafię wyglądać". Inaczej tylko wstyd... Tej lasce chyba się płakać chciało. W sumie to trochę takie oszustwo. Myślę, że zdjęcia były z przed jakiś 5 lat, dodatkowo obrobione.

Gość gość
Te starsze kobiety,ktore przyjechaly do Jana to bardzo atrakcyjne i fajne kobiety. Jak to jest ze kobiety + 50 lepiej wyglądają od duzo mlodszych??

Gość gość
"Dżesika" wymiotla system hahaha kolejna Jola Rutowicz

Gość gość
12:36 Dokładnie, te starsze są zadbane i atrakcyjne. Wyglądają lepiej od młodych dziewczyn. Nie wiem, może mają więcej kasy.

Gość gość
Ogladalam wszystkie serie i powiem wam, że ci starsi zupełnie inaczej rozmawiają niż młodzi. Częściwmej swobodnie pożartują, pogadaja o dupci maryby, a i tak jakieś wnioski przecież się da wyciągnąć. Bo ci młodzi to czasami pytania zadają jak na randce w ciemno "a ile chcesz mieć dzieci" " a co robisz w wolnym czasie?" " A czy widzisz się na wsi.." a przecież wystarczy po flirtować jak ci starsi by sprawdzić, czy w ogóle zaiskrzy, czy nie

Gość gość
Dzesika chce sie pokazac za wszelka cene w tv, na wszystko sie godzi, lącznie z pzremalowaniem tipsow ( z obcieciem to chyba nie) byle ja tylko wybral i zebyzostała w programie.W sumie byłoby fajnie, bo przynajmniej publika mialaby z niej bekę. Jacys starszni ludzie sie w tym odcinku pozglaszali, ten rudawy wyglada znosnie, ale gada od rzeczy, a inny pyta o znaki zodiaku,zeby spławic dziewczyny, ktore mu sie nie podbaja, ze niby znak nie ten.

Gość gość
Myślisz że tak łatwo znaleźć tematy na które ktoś się wpisuje od czasu do czasu? Takich tematów będzie więcej .Z komputera jeszcze ,z telefonów różnie to bywa.

Gość gość
gość dziś I dlatego podbijasz temat? :) Co za rożnica stary czy nowy, nie każdy siedzi dniami i nocami w necie żeby wiedzieć czy jakiś temat się przypadkiem nie zdublował. A niech sobie będą dwa tematy na temat Rolnika, cóż z rego? :) Zaśmiecanie internetu w przypadku kafeterii to trolingi, hejt i prowokacje. Zresztą... czy kafeterie można w ogóle zaśmiecić? :D Prawdziwe zaśmiecanie dotyczy zaśmiecania naturalnego środowiska, ciekawa jestem czy o to dbasz.

Gość gość
gość dziś Podałaś link do tematu na ogólnej, tu jest dział macierzyński i może ktoś chce porozmawiać właśnie z innymi matkami na temat Rolnika, żeby zawięzić spojrzenie, a nie ze wszystkimi jak leci? :) Nie pomyślałaś o tym?

Gość Margaretka_
Tak gość 9:32 jestem jeszcze zaspana jednak miałam coś w tym sensie napisać Zostajmy tu bo o nowej edycji mówimy.Do niedzieli Hej

Gość Margaretka_G
Myślisz że tak łatwo znaleźć tematy na które ktoś się wpisuje od czasu do czasu? Takich tematów będzie więcej .Z komputera jeszcze ,z telefonów różnie to bywa. Autoryzuję

Gość gość
gość dziś Podałaś link do tematu na ogólnej, tu jest dział macierzyński i może ktoś chce porozmawiać właśnie z innymi matkami na temat Rolnika, żeby zawięzić spojrzenie, a nie ze wszystkimi jak leci? usmiech.gif Nie pomyślałaś o tym? xxx Hahaha. No comment :-D

Gość gość
Gadamy sobie na macierzyńskim, jeśli komuś to przeszkadza, nie musi się tu wcale wypowiadać. Powiem Wam, że z wizytówek bardzo mi się podobał Marek, a teraz jakoś tak zaczyna mnie rozczarowywać. Zupełnie nie zwróciłam uwagi na Grześka, a widać, że jest ok. Nie mogę zrozumieć na co liczą kobiety, które w liście zatajają fakt posiadania dziecka, albo wysyłają zdjęcia na których mają 50 kg mniej? To nieuczciwe, rolnicy mają tylko ileś tam możliwości wyboru listów, a potem na wstępie okazuje się, że trzy były zakłamane. Potem jeszcze okaże się, że dwie kolejne przyjechały dla lansu i nie będzie z czego wybierać :) Może dobrze by było wprowadzić jakieś obostrzenia, że np. za zatajenie informacji o dziecku od razu wypad z programu i wchodzi pani z listy rezerwowej ;) A zdjęcia może powinny być wymagane aktualne i całej sylwetki?

Gość gość
Do listów powinna być załączona obowiązkowa, krótka ankieta przygotowana przez program: 1. Czy masz dziec/dziecko? Tak/Nie 2. Czy jesteś osobą a) szczupłą b) średniej wagi, c) puszystą. Jak takie kłamstwa odchodzą na oczach tylu widzów, to jakie muszą być w przypadku zwykłych portali randkowych? Wprawdzie poznałam męza na Sympatii, ale moze akurat miałam szczęście :)

Gość gość
Szkoda, że góral nie przeszedł. Może był za biedny, a może dlatego, że jest góralem :)

Gość gość
Nie dziwie się temu, ktory był rozczarowany kandydatkami widząc je na zywo - nie pamietam imienia. Dwóch nie poznał, jedna nie napisała, ze ma dziecko i jeszcze sie wytłumaczyła, ze napisała dwa listy, w jednym była ta uformacja, w drugim sie i wysłała ten bez? Nie rozumiem. I tutaj wniosek, ze powinnismy miec mniej kompleksów i nie uważać, ze ktos jest jak bożek, a my sie na pewno nie spodobamy:) Bo ten pan pewnie sie obawiał, ze przyjadą seks bomby, a on taki zwykły - a tu wyszło, ze niepotrzebnie sie stresował.

Gość gość
gość dziś otóż to :)

Gość Margaretka_G
No i jakie teraz wrażenia. Trochę więcej wiadomo.

Gość gość
Ten młody Krzysztof to jednak inteligencją nie grzeszy. I jak on może nawet brać pod uwagę tą Jesicę. Szok. Jaką ona ma zniszczoną twarz. To wstyd dla pozostałych dziewczyn mieć taką konkurentkę. Grzegorz lepiej wyglądał w poprzednich odcinkach. Teraz wyszło, że sam taki miśkowaty. Ale i tak ok. Trochę słabo u niego wyszło z tymi kandydatkami. 3 oszustki mu się trafiły. Biedny. Najfajniejsze kandydatki ma chyba Łukasz. Pewnie ta czarna mu się podoba. Chyba mu się uda stworzyć fajny związek. Marek trochę drętwy, ale się rozkręca. Fajna ta jego młoda kandydatka w lokach. Najstarszy znów nieco dziwny. Znaki zodiaku sprawdza. Wariactwo. I tak tą młodą wybierze, bo leci na młode. Ten z poprzedniej edycji Mikołaj też chciał młodą i znalazł. Pewnie by Renatę wybrał, ale uciekła mądra kobieta. A wracając do tej edycji to ta młoda kandydatka tego starszego pana to według mnie okropnie brzydka a on zachwycony. Każda stwora znajdzie swojego amatora.

Gość gość
Ja bym nie przekreślała Jessiki. Co z tego, że ma zniszczoną cerę. A co myślicie o tej drobnej blondynce u Łukasza? Jakaś taka spięta cały czas. Łukasz zapowiadał się na przykładnego katolika, a już publicznie o pikanterii mówi :)

Gość gość
ja bym Jessiki też nie przekreślała za zniszczoną twarz, ale ona jest po prostu głupia. Tylko się przysłuchaj jej odpowiedziom na najprostsze pytania. to prawda że to wstyd dla pozostałych dziewczyn mieć taką konkurencję.Krzysztof wygląda na takiego poukładanego, poważnie myślącego o życiu człowieka, a zostawił sobie taką mało inteligentną tipsiarę.

Gość gość
"rywalki" Jessiki też nie powalają inteligencją, czy urodą. Jedna prawie chora z zazdrości, a druga taka mało zdecydowana.