Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks na slubie 2

Polecane posty

Gość gość

czy uprawial ktos seks z panna mloda nie koniecznie swoja?

Gość gość
Jak bym mial byc szczery to bylo to jeszcze w dwudziestym wieku. Bylem za siadka na tym weselu mlodych znalem bardzo dobrze a pare miesiecy przed weselem udalo mi sie przyszla mloda wypic kawe i spedzic noc w hotelu. Cala uroczystosc odywala sie w hotelu ale innym goscie mieli na wszelki wypadek pokoje do dyspozycji,mlodzi tez mieli dla siebie pokoj .Zaraz po obiedzie mlody zaczal chodzic od stolu o stolu i tak przy tym stole jednego mociejszego przy nym dwa i troche w siebie wlal.Gdy rocil do zony to juz przy pomocy znaomego, paren minut pozniej juz oparty o stol spal .Zona probowala go obudzic ale zadem sposob nie byl skuteczny Poprosila mnie zebym jej pomogl do pokoju zaciagnac, z mila checia pomoglem gdy juz bylismy w pokoju, rozebrala go przy mojej pomocy bo on jak niezywyUslyszalem i moje imie i propozycje Ze bym jej ta przyjemnosc sprawili pierwszy po jej slubie nia wszedl nawetnie zdazylem jej odpowiedziec widze te biale majtki leza na podlodze ona w sukni slebnej i slyszerznij mnie tego potrzebuje obok niej maz ciezko oddycha Zaczalem ja bzykac a ona do mnie ostrzej i mocniej bo na abawe nie ma czasu, To sie zmobilizowalem i ja wyrypalem jak moglem majtki zalorzyla fryzure poprawila i do gosci poszla ja sie ulotnilam na szczescie nikt mie nie widzial po pol godziny wrocilem i dalej uczestnikiemtego wesela bylem z molda troche na parkiecie czasu spedzilem i uslyszalem ze dobry bylem ijej ulzylem bo bardzo silny orgazm miala ipowiedziala mi ze jeszcze by chciala ale nie tak szybko, i to dzis oile maz bedzie dalej spal, a czy maz spal i czy jeszcze raz ja przej***lem to juz tajemnica, wkazdym razie jest zakochana w moim kulasie