Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet publicznie mnie obraził

Polecane posty

Gość gość

Moj facet po takiej absurdalnej sytuacji oznajmij glosno w autobusie : ze mam nawet nie marzyc o pierscionku zareczynowym. Nie odzywal sie do mnie i zepsul mi urlop. Ale do rzeczy: Jechałam z chłopakiem pociągiem do domu. Bylo wcześnie rano, trochę osób w pociągu. Nagle mój facet na głos chamskim tonem zwrócił mi uwagę, ze mam tluste wlosy i smierdze. Powiedzialam ok, zwiaze wlosy zaraz, nie mialam czasu umyc, uzyje perfum. Ale on dalej kontynuowal, mówiąc głośno że to nic nie da i tak będzie smierdzialo, bo to bo tamto. I glosno gadal patrzac na mnie z obrzydzeniem. Znowu normalnym tonem odpowiedziałam ok, zmień temat. Na co on oburzony wciąż kontynuowal głośnym tonem, powiedzialam mu w końcu : zamknij gębę. Na co on odparl, ty zamknij ryj. Wiem, że to śmieszne i teraz sama się z tego śmieje, ale z drugiej strony, było mi wstyd, ze tak się do mnie odzywa w miejscu publicznym. Co wiecej mi już przeszła złość, ale to on jest obrażony na mnie! Za to że kazalam mu się zamknąć.

Gość gość
A nie mozesz poprostu zaczac sie myc? To, ze ktos nie chce za zone brudasa to chyba dobrze o nim swiadczy.

Gość gość
Gary Leon Ridgway (ur. 18 lutego 1949 w Salt Lake City) – amerykański seryjny morderca, znany jako Morderca znad Green River (ang. The Green River Killer). Najbardziej krwawy z amerykańskich seryjnych zabójców.

Gość gość
Myje się, wg niego moje włosy były brudne. Miałam wrażenie, ze celowo to powiedzial. Jestem zadbana dziewczyna dlatego zszokowal mnie takim chamskim tekstem w stosunku do mnie.

Gość gość
chamsko się zachował, bez przesady

Gość gość
A mnie to nie śmieszy, piszesz że jesteś zadbana. Kto normalny mówi takie rzeczy publicznie przy innych ludziach? I jeszcze dalej brnie w temat. Dla mnie to wygląda tak jakby chciał Cię upokorzyć..i to grozenie, ze nie bedzie pierścionka...Ale może i ja sie mylę, niech się inni wypowiedza

Gość gość
Nie wyobrazam sobie,jakby maz do mnie tak powiedzial.To jakis cham,a nie normalny chlop.Nawet gdyby mial racje,to nie powinien na glos tego mowic.

Gość gość
Poczułam się głupio, bo ludzie w pociągu byli i to słyszeli tak samo jak uwagę, ze mam nie marzyć o pierścionku, za to że kazalam mu się w koncu zamknac. Ja rozumiem jakby powiedzial to cicho, ale on komentował mnie na cały pociąg. Gdzie moim zdaniem, wyglądałam normlanie.

Gość gość
Normalne to nie jest. Chyba masz słabą samoocenę że znosisz takie traktowanie, bo normalna dziewczyna by sobie na to nie pozwoliła. Nigdy bym tak nie poniżył swojej dziewczyny przy ludziach

Gość gość
To co miałam zrobić? Uderzyc go? Wyjsc w trakcie jazdy?Bylo mi głupio i powiedzialam mu, żeby się zamknął, więc powiedzial, pierścionka nie będzie. I nie odzywa się do mnie.

Gość Princessinthesky
No to chyba dobrze że się nie odzywa, chyba nie chcesz takiego chama?

Gość gość
Nie chce się z nim rozstawać przez taka głupotę. Ale może nie umialam się zachować w takiej sytuacji, co powinnam byla zrobic?

Gość gość
Co miałaś zrobić? Proste - znaleźć normalnego partnera.

Gość gość
Facet to skonczony cham, jednak to nie zmienia faktu, ze faceci nie lubia zaniedbanych kobiet, tylko ci bardziej kulturalni moze nie powiedza Ci tego wprost, ale np. odejda do innej...

Gość gość
Sam fakt, że ta rozmowa nie stanowiła zakonczenia waszego związku i piszesz, że "juz przeszła ci złość" to już swiadczy, że pochodzisz z jakiego dysfunkcyjnego domu i masz niskie poczucie wartości

Gość gość
Autorko, a ile czasu nie mylas glowy i siebie?

Gość gość
To trzeba bylo powiedziec " nie bedziesz w ten sposob sie tak do mnie odnosil, przykro mi, a pierscionka nie chce" i przesiac sie na inne siedzenie z dala od niego

Gość gość
*przesiasc

Gość gość
Gostek jest niedojrzały, strzelił focha o co? I jeszcze ci groził, że nie będzie pierścionka :D

Gość gość
To co mam się do niego też nie odzywac i za taka sytuację zerwać? Zawsze to ja wyciagam reke na zgode bo uwazam, ze nie ma sensu sie wyklocac dlugo. Dlaczego uważasz, że mam niską samoocene?

Gość gość
11:17- tak ,za taka sytuacje powinnas juz z nim zerwac. A w ogole to albo faktycznie masz mega niska samoocene, albo to prowo... Ale wydaje mi sie, ze bardziej to drugie, jednak odpisalam na tamat bo wiem, ze mase lasek jest tak zdesperowanych, ze znosza nawet gorsze rzeczy

Gość gość
Może go jeszcze przeprosisz? :D

Gość gość
Nie mam zamiaru go przepraszać. Ale wiem, ze on też tego nie zrobi.

Gość gość
Przerośnięte dziecko, co nie potrafi przerosić i przyznać się do błędu :D Po co z nim jesteś?

Gość gość
To w autobusie czy w pociagu w koncu?

Gość gość
Stwierdzil, ze nic złego nie zrobil. Wg niego mógł tak się odezwać, a to ja niepotrzebnie kazalam mu się zamknąć.