Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma facetów którzy nie zdradzają

Polecane posty

Gość gość

Po prostu z moich życiowych obserwacji tak wynika , to obrzydliwe jak jeden czy drugi znajomy spowiada mi się jak spotyka się z " koleżanka " za plecami żony , mam wrażenie że większość facetów bo mężczyzna tego się nazwać nie da , po prostu nie ma honoru

Gość gość
Św. słowa :D

Gość gość
Gdzies czytalem ze statystycznie zdradzi co drugi a kobieta co trzecia takze sa tacy co nie zdradzaja ale jak widac wiekszosc zwiazkow wczesniej czy pozniej jest na to narazona.

Gość gość
Są tacy, są. Jeśli ktoś pozwala by jego życiem rządził popęd i okazja to i taką niestety drogą pójdzie, szarżując biologią jako usprawiedliwieniem na wszystko, umywając ręce od własnych decyzji, jednak są osoby u obu płci, które mają zasady, wartości, czułość i szacunek dla partnera. I z wiekiem im to nie mija, w takiej tez aurze wychowują własne dzieci.

Gość gość
11.33 Ci co nie zdradzają to nie maja do tego okazji

Gość gość
12:53 Po,prostu nie chcą zdradzać. I tyle. DO ZDRADY NIKT NIKOGO NIE ZMUSZA. to zawsze jest akt woli. Ale wiem, że ten kto zdradza tak siebie tłumaczy. Płytki człowiek.

Gość gość
Do 12:53 Jest tyle stron internetowych ze okazje mozna sobie szyko znalezc takze nie w tym rzecz.

Gość gość
12:53 Nieprawda, wielokrotnie mnie podrywano, padały i bezpośrednie propozycje seksu ale od lat w moim sercu jest tylko jedna osoba. To decyzja, człowiek to nie knur, który nie ma rozumu a do tego często się go sprowadza tłumacząc zdrady. Tego się nie tłumaczy, to należy potępiać a nie uważać za normę.

Gość gość
Jak ktoś nie chce to nie zdradzi. Jak zdradzi, to będzie szukał tysiąca usprawiedliwien. To akurat jest proste.

Gość gość
12:59 Mądrze prawisz. Też mojego nigdy nie zdradziłam, bo nie chciałam.

Gość gość
Są. Ale to mały odsetek. Może 5% max. Zreszta kobietki tez dają radę

Gość gość
są kobiety i mężczyźni, którzy nie zdradzają bo przysięga i dane słowo przed Bogiem, coś dla wielu jeszcze znaczy. w podłym, bez skrupułów świecie znajdziesz jeszcze normalnych ludzi z zasadami.

Gość gość
Podobno co 2 mężczyzna i co 3 kobieta zdradzają