Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczegobognatopozwolil

Zniszczyłam sobie życie przez sponsoring I puszczalstwoDZIEWCZYNY KU PRZESTRODZE

Polecane posty

Gość Dlaczegobognatopozwolil

Zawsze byłam rozsądna I trzymałam dziewictwo do 19 r życia. Po rozstaniu z pierwszym facetem który mnie oklamywal I zaniedbywal zaczęłam pić I imprezowac Do tego dochodziły problemy w domu kłótnie z mamą oraz mobbing w pracy chociaż nie zarabialam źle ... Punkt kulminacyjny - miesiąc po rozstaniu zaczęłam wchodzić w Internecie na strony erotyczne Z ogłoszeniami z randkami Szukałam sponsora kogoś kto zakończy moje problemy I będzie wsparciem finansowym I psychicznym Trafiłam z deszczu pod rynnę. Było to wbrew moim przekonaniom Bo zawsze twierdzilam że najważniejsze to być zdrowa porządna kobieta I być w szczęśliwym związku Spotkałam się z 3 ma facetami Wcale nie chcieli mi pomoc wcale mnie nie potraktowali dobrze Wręcz przeciwnie jak zwykle G... I kopnął w du... Dziś mam nerwicę I ciągle siedzi mi to w głowie A dodam że rozstalam się po tym z porządnym facetem którego kocham do dziś Nie umiałam go ani oklamac ani powiedzieć prawdy... więc mnie zostawil bo stwierdził że cis przed nim ukrywam A to co robiłam rozniosło się po mieście Nikt nic nie mówi Ale wszyscy wiedzą Od 3 lat jestem sama nie umiem stworzyć związku Moje życie jest sztuczne I bez sensu Oddalabym wszystko aby znów mieć czyste sumienie Nie wiem jak żyć naprawde Teraz nie zrobilabym tego nawet za milion w gotówce Wszyscy twierdza że jestem śliczna I idealna Ale w środku martwa Znacie podobne przypadki? Czy jest dla mnie nadzieja?

Gość Sponsor___
Można się jeszcze z tobą umówić?

Gość gość
Ale dramatyzujesz,piszesz,ze jestes ladna no i nadal mloda choc 19 lat juz nie masz,po prostu zamykasz tamten rozdzial i zaczynasz od nowa,szukasz faceta,innej pracy,wyjezdzasz by zaczac od nnmwa z czysta karta.A teraz pomysl co by bylo gdyby jakis z tych facetow ciebie czyms zarazil,albo ciebie zgwalcil albo bys byla gruc,nieciekawa i chorowala na ciezka chorobę co taka dziewczyna miala by poczac,jakie by miala alternatywy?

Gość gość
Mialo byc gruba.

Gość gość
No niesmaczne