Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wieczny prawiczek w oczach kobiet

Polecane posty

Gość gość

Opinie:o

Gość gość
Ode mnie opinii nie będzie. Napisałaś cztery słowa a oczekujesz wyczerpujących odpowiedzi. Opisz swój problem to wtedy możemy pogadać.

Gość gość
14:06 1. To nie jest mój problem. 2. Napisałem więcej niż cztery słowa:p 3. Nie oczekuję wyczerpująch odpowiedzi tylko opinii kobiet o wiecznych prawiczkach. 4. Skoro nie masz nic do powiedzenia w temacie, nie dodawaj komentarzy. Pozdrawiam:)

Gość gość
Wieczny prawiczek to nieosiągalne marzenie każdej kobiety:)

Gość gość
Kobiety predzej oddadza dziecko pedefilowi a g****icielowi podziejuja za g**** niz powiedza cos dobrego o porzadnych mezczyznach

Gość gość
Może nie wszystkie, ale większość kobiet w Polsce na pewno:(

Gość gość
Dlatego narzekaja na mezczyzn, ktorzy chca tylko seksu. Gdyby daly szanse prawiczkowi poznalyby mezczyzne chcacego milosci

Gość gość
15:14 Bulls**t . Jak facet jest naprawdę taki porządny i fajny to raczej nie ma problemu ze znalezieniem odpowiedniej kobiety na stałe i przestaje być prawikiem. "Wieczne" prawiki dlatego nimi są, bo mają jakiś problem z: - wyglądem - chorobliwą nieśmiałością - głową zrytą przez religijne wychowanie - charakterem czy nieumiejętnością funkcjonowania wśród ludzi - niskim libido albo zaburzeniami popędu - traumatycznymi doświadczeniami z dzieciństwa lub w kontaktach z płcią przeciwną a bywa że to kumulacja w/w problemów.

Gość gość
a ja jestem prawikiem, bo jak widze kobiete która mi sie podoba w 100% to nie umiem zagadac, a z brzydkimi rozmawiam na luzie, ale brzydkich nie bede ru&chac juz wole byc prawikiem

Gość gość
O, w końcu jakieś sensowne posty (16:49 i 17:34).

Gość gość
Znowu ten koniotrzep zakłada tematy.

Gość gość
Wypraszam sobie! Odrobinę szacunku proszę! Jeśli już to nie koniotrzep a Trzepiekoński. Dla Ciebie pan Trzepiekoński, prostaczko:p