Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za co lubicie PIS

Polecane posty

Gość gość

Za co konkretnie lubicie i cenicie PIS ? Chodzi mi tylko i wyłącznie o plusy.

Gość gość
Plusy ? Chyba cie pojepało. Większych szkodników dzielacych i skłócajacych ludzi, historia tego kraju nie zna.

Gość gość
Czym się różni "tylko" od "wyłącznie"??? Wiadomo, że jak się coś "ceni", to wymienia się plusy.

Gość gość
Za pincet plus

Gość gość
Za nic nie lubię tej partii. Nie widzę żadnych plusów

Gość gość
Za nic, są do niczego i nigdy nie zagłosuje na nich

Gość gość
To ja napisze 500 + mam jedynka wiec mnie to akurat nie dotyczy ale dobrze ze jest taki program 6 latki wrócily do przedszkola obniżenie wieku emerytalnego Wyższe stawki za prace na umowę zlecenie Wolne niedziele od handlu

Gość gość
Cenię za 500+ ale i tak uważam że powinien być przyznany na innych zasadach. Na początku podobało mi się to że nie chcieli imigrantów, mieli zmienić zasady dla firm jednoosobowych ale cisza póki co. Ale już dawno przestałam się interesować bo wszędzie tylko same afery i przerzucanie się gównem.

Gość gość
Prywatnie, co odczułam jako plus: + niewpuszczenie syryjskich bandziorów, mamy juz w mieście problem z Czeczenami i wystarczy, strach czasem wyjść wieczorem z domu + mama poszła po ukończeniu 60 roku życia na wcześniejszą emeryturę + ocywiście 500+ pokrywane ze ściągalnego WRESZCIE VATu + ustalenie minimalnej płacy na zleceniu dzięki czemu siostra wzięła sobie mniejszą liczbę godzin a i tak zarabia więcej - takie realia zatrudnienia u januszów biznesu, wyzyskiwaczy Jak coś mi się przypomnie to dopisze

Gość gość
No fakt może 500 + powinno wyglądać inaczej ale biedniejszym te pieniądze naprawdę pomogły .

Gość gość
Nd też wg mnie są dobrym pomysłem, 6 w przedszkolu też, nam to akurat bardzo na rękę było bo syn ma problemy z mową, obniżenie wieku emerytalnego też na plus, podwyżki na umowę jak najbardziej, likwidacja gimnazjum, syn już poszedł do 8 klasy i ogromna pomoc to darmowe podręczniki. Powiem tak, PiSu nie kocham, ale jest lżej mimo wszystko. Jako rodzina z 3 dzieci bardzo odczuliśmy poprawę. Dzięki 500+ mąż rzucił pracę, poszedł na kurs i dostał dotację na otwarcie firmy rok temu. Gdyby nie te dodatki nie mielibyśmy odwagi na taki krok. Wiadomo jak to na początku działalności bywa.

Gość gość
- Moja mama ukończyła 60lat i poszła na emeryturę :) Gdyby nie PiS jeszcze długo by orała. - Za 500+ choć dopiero jestem w ciąży z pierwszym dzieckiem :) - za to, że nie dajemy się Merkelowej robić w bambuko.

Gość gość
Za 300zl na ucznia i za 6latki, które nie muszą iść do 1kl.

Gość gość
Za to, że nie dali zasypać POLSKI ciapatymi :o Gdyby u władzy było PO to mamy ciapatych na każdym zakręcie. Ile Merkolowa da, tyle jest. To straszne :o

Gość gość
pis partia nierobów, wasze posty to potwierdzają

Gość gość
Kocham PiS za to, że tvn cierpi :p Jak oglądam fakty tvn, które robią wszystko aby zniechęcić ludzi do pisu to sikam ze śmiechu. Stacje tvn i jej programy lubię, ale jest tak stronnicza, że rzygać się chce.

Gość gość
16:38 to wymień co dobrego było za PO??

Gość gość
16:41 hahahah BINGO!!

Gość gość
Ja ogólnie lubię pis. Nienawidzę Nowoczesnej i po

Gość gość
16 :41 A ja mam beke oglądając TVP hahaha

Gość gość
Za nic, próbują kupować wyborców, a że w tym kraju nierobow i biedaków nie brak to mają głosy

Gość gość
Tak naprawde jest to jedyna partia która pomogła biednym wyjść z dołka .

Gość gość
Akurat tych biednych ludzi to naprodukowało PO przez 8 lat swoich rządów . Dobrze pamiętam jak 3 lata temu pracowałam w markecie na umowę zlecenie za 5 zł . Za caly miesiąc ciężkiej pracy dostawałam 900 zł . Teraz za ta sama prace dostają 1720 zł a studenci jeszcze więcej .

Gość gość
Za nic. KOMPLETNIE ZA NIC.

Gość gość
No rzeczywiście, mąż przeszedł na własną działalność, bo w poprzedniej pracy powyżej 3000 by nie podskoczył. Nierób jak cholera. Wychodzi po 6 wraca po 17, prawdziwy leń. A za PO to była bieda, stawki godzinowe głodowe. Kilka lat wstecz za 7 godzin pracy na umowę zlecenie dostałam 760 zł. Po odliczeniu dojazdów zostało niecałe 700, po zapłacie przedszkola 450. PO rzeczywiście o nas dbało ;-)

Gość gość
Za 500+, za 300+, za wcześniejsze emerytury, za podwyżki płacy minimalnej wyższe niż kiedykolwiek, za NIE dla uchodźców. Opcja z tvn też mi pasuje :D

Gość gość
Nie lubie PO.A PIS to niecierpie.PO tp zlodzieje a pisuar to idioci bez kompentencji i jeszcze gorsi zlodzieje.POPIS TO DNO

Gość gość
18:21 żadnych merytorycznych argumentów. Jak czytam takie komentarze to wstyd mi za piszącego...

Gość gość
ten temat to prowokacja albo ktoś opłacony go założył

Gość gość
Dlaczego prowokacja, no to wymień plusy rządów PO