Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za co lubicie PIS

Polecane posty

Gość gość
do gość dziś - to się nie rozkłada nóg z cipą byle komu, jak głupie i dają sobie zrobić dziecko/ci z byle patałachem to dobrze im, winny jeszcze w łeb z rana dostawać za swoją głupotę.

Gość gość
A szanowny tatus mogł się uczyc a nie pracować zaraz po ukonczeniu 18-ego roku życia. xxx Wiesz co... Jesteś dnem. Nie znasz człowieka a go osądzasz. Żeby ciebie też ktoś kiedyś tak podsumował. I to określenie "szanowny tatuś" jest żałosne. A mój szanowny tatuś prostaczko może nie miał w domu warunków do nauki, bo jego ojciec był alkoholikiem? Ale o tym prostaczko dla której wszystko jest czarne albo białe to juz nie pomyslalas? Zresztą mój tata ukończył technikum elektryczne wiec wykształcenie i maturę ma. No nic. W każdym razie zaraz mój tata idzie na emeryturę z czego się cieszę i bardzo dziękuje za to PISowi :)

Gość gość
16:54 I tak na pewno ma niziutką emeryturę.....

Gość gość
do gość dziś ..... w niemczech owszem tez podnieśli wiek do 67 ale staż pracy tez się liczy i jak ktoś ma 45 lat pracy to od razu może iść na emeryturę bez wzgledu na wiek. A w Polsce wrzucili wszystkich do jednego worka .... ... bo w naszym kraju ktoś musi pracować na te pieprzone, j****e, przeklęte cholerne 500+, oby pisowców szlag trafił jak najszybciej, a durni pracujący polacy zamiast wyjść na ulicę i rozpieprzyć kraj, walczyć na śmierć na życie aby emerytura była po 35-35 latach pracy to siedzą jak idioci cicho, zgroza jakich mamy durnych pracujących

Gość gość
Moja matka przeszła na wcześniejszą emeryturę dzięki PiSowi i nie narzeka. 3500 netto co miesiąc wpada. A PO to potrafiła tylko ukraść pieniądze z OFE ;/

Gość gość
Elektryk... mobbing... aha...

Gość gość
Jak można lubić takich obrzydliwych populistów? Porażka...

Gość gość
do gość dziś - to chyba twoja stara przy korycie była, bo moja zarabiała 3,8 tys. netto dostaje 2400 zł netto emerytury i to też jej cholerny pieprzony rząd zajebał z OFE, ale on i winni oddać te pieniadze, bo jak na 500+ za leżenie do góry girami, pieprzenie i rozmnażanie sie mają to zarąbanie pieniądze ludziom pracy winni oddać.

Gość gość
16:44 to by cała ludzkość wyginęła, bo koło 80 procent mężczyzn to byle patałachy. Takie po prostu wychowanie w tym kraju. Poza tym kobieta musi przecież mieć prawo i możliwość odejścia nawet bez wyraźnego powodu, nie może być niewolnica ekonomiczna jak było wcześniej. I taka właśnie niezależność tez zmusza potem mężczyzn do dbania o partnerki, a nie pomiatania.

Gość gość
gość 2018.09.11 10:17 A syn to łysy kibol? xxx W sumie to guffno Cię to powinno obchodzić smarkulo, że tak pozwolę sobie zabrać głos za matkę pobitego. Niemniej dziwnym trafem do rządu doszedł PiS i skończyły się policyjne prowokacje na Marszu Niepodległości przechodzi on w rodzinnej atmosferze spokojnie. Dziwne, co? :) I gdybyście doświadczyły jako ówczesny uczestnik takiego traktowania przez służby mundurowe, gdyby zachowana została symetria i w ten sam spoób policja interweniowałaby względem KODziarskiego bydła i warcholstwa to miałybyście zawał :) PS. na miejscu tego chłopaka zebrałabym świadków, może jest jakiś protokół pobicia, obdukcja - cokolwiek i poszłabym do sądu z tytułu prześladowania za porzedniego reżimu w związku z poglądami politycznymi, powinno mu się należeć odszkodowanie od tego troglodyty w mundurze.

Gość gość
Dobrze napisałaś niedojrzałej g...niarze, która nosa nie wychyliła poza swój powiat i dyskotekę w remizie. Tam sobie może uskuteczniać swe stereotypowe postrzeganie świata. Jak łsy to od razu bandzior a jak wytatuowany w korporcji to najpewniej recydywista. Żal czytać jak niektórzy mają zawężone horyzonty myślowe. Bo łysy to naychmiast zabić, bo tak się damulce podoba ;/

Gość gość
14:24 Akurat dziwnym trafem najwięcej łysych sebów w dresach albo "patriotycznych" koszulkach to kibole drące mordy o zakazie pedałowania itd itp. No po prostu kwiat inteligencji :D

Gość gość
I muzułmanie nad którymi rozczulała się Merkelowa i Kopacz, na całe szczęście rząd PiS nie wpuścił ich do PL, więc Twój ojciec może przytulać się do Biedronia bez skrępowania.

Gość gość
Hhaha :D "Twój ojciec może przytulac się do Biedronia bez skrępowania" dobre :D Ciekawe czy zaprotestuje kafeterianka wystawiając sie na ostrze krytyki jako "homofobka". Mojej rodzinie warszawiaków natomiast podoba sie próba obalenia rządów mafii kamieniczników z udziałem HGW i jej męża. Ile to się ludzi nacierpiało, malo tego jedna osoba straciła życie w męczarniach (śp. Brzeska), gdyż zdecydowała się na bezkompromisowy opór. Oglądałam obrady komisji i aż mdliło mnie od buty i arogancji strony kamieniczników, którzy przejmowali kamienice w imieniu nieżyjących spadkobierców a podwyższone niebotyczne czynsze uzasadniali barkowymi remontami. Tak jakby akurat biednym mieszkańcom zależało na przepychu godnym hotelu z 5 gwiazdkami - niemniej wiadomo to tylko jeden z katalogu wybiegów by śródmieście było dla eksluzywnej, starannie wyselekcjonowanej klienteli. Biedni pod płot i umierać :( Dlatego też w nadchodzących wyborach wszyscy w rodzinie jak jeden mąż oddamy głos na p. Jakiego. To jest grubo ponad 20 osób. A słoiczki d...pa cicho :)

Gość gość
14:42 O jejku, aż tyle głosów????? No to dresiarz z Opola ma wygraną w kieszeni!

Gość gość
Nienawidzę ich

Gość gość
Nie cierpię tej partii za: - Olewanie ludzi - Zadłużanie kraju - Likwidację gimnazjów - Zawłaszczanie sądów - Ograniczanie wolności słowa - Zakaz handlu w niedziele - Zabranianie wszystkiego co przyjemne - Zmianę zasad w przypadku wyborów do samorządów (dwukadencyjność wójtów, burmistrzów i prezydentów) - Inwigilację obywateli Czyli partia ta ma zdecydowanie większość minusów. Demolują państwo, a obywateli mają gdzieś. Tak to jest jak ludzie bezmyślnie głosują i nie przewidują żadnych konsekwencji. Ale to nie jedyny powód. Połowa osób w Polsce która miała uprawnienia do głosowania nie poszła do wyborów. Może gdyby więcej ludzi zdecydowało się głosować to wynik byłby inny. Ja chodzę na wybory odkąd ukończyłem 18 lat, bo jestem Polakiem i nie jest mi obojętny los Polski. Nakłaniam was do tego żebyście głosowali jeśli możecie i innych do tego zachęcali. Pozdrawiam was i życzę PiS-owi by stracił władzę ;)

Gość gość
Uwielbiam PiS za: - promowanie nieróbstwa i patologii - utrzymywanie sie patologii, ponieważ jest pomysł aby dzieci z domów dziecka wracały do patologicznych rodzin biologicznych - wydłużenie okresu namyślanie do zrzeczenia się in blanco z 6 tygodni do 3 mcy , dzięki czemu dziecko ma traumę 3 mce - podnoszenie podatków inflację drożejące ceny żywności drożejące ceny benzyny wyprowadzanie nas z UE niszczenie sądownictwa niszczenie konstytucji upadek polskiej nauki - za to rydzykownia rośnie w siłę

Gość gość
Ja nie chodze na wybory ale teraz pójde zagłosować na PIS . Jak dla mnie maja więcej plusów niz minusów .

Gość gość
No to jesteś ślepy jeśli chcesz głosować na PiS. Zobacz jak niszczą nasz kraj i odłączają nas od Europy. Mają więcej plusów? Chyba cię pogięło.