Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Pedofil(?) Pomocy..

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam, pisz臋 tu po raz 1, ale nie wiem gdzie si臋gn膮膰 po pomoc, b臋dzie troch臋 d艂ugo, ale bardzo prosz臋 o nie zniech臋canie si臋 od pocz膮tku. 3 wrze艣nia ko艂o 7:25 by艂am ju偶 pod osiedlowym sklepikiem i czeka艂am na mojego ch艂opaka i jego tat臋, bo mia艂 nas odwie藕膰 pod now膮 szko艂臋 na rozpocz臋cie. Czeka艂am tam dobre 20 min, bo przyjechali troch臋 p贸藕niej ni偶 mieli. Mi臋dzy czasie zza sklepu podszed艂 do mnie starszy m臋偶czyzna na oko 45-55 lat(ci臋偶ko mi oceni膰). Zacz膮艂 mnie zagadywa膰, zaprasza膰 na kaw臋, b艂aga膰 wr臋cz o numer telefonu i o spotkanie. Wyra藕nie mu powiedzia艂am, 偶e nie jestem zainteresowana, mam 15lat! i dopiero sko艅czy艂am gimnazjum (powinnam i艣膰 do 3gimnazjum, ale posz艂am wcze艣niej do szko艂y i jestem ju偶 w 1 liceum) i 偶e jest dla mnie za stary. Uzna艂, 偶e jemu to nie przeszkadza i oznajmi艂 mi, 偶e to dopiero przy mnie wymlodnieje. Na szcz臋艣cie podjecha艂 po mnie ch艂opak i jego tata i bezpiecznie odjecha艂am. M臋偶czyzna jednak uzna艂, 偶e nie da艂am mu numeru telefonu i mnie znajdzie jeszcze w jaki艣 inny spos贸b. I znalaz艂, ale nie mnie, lecz moj膮 kole偶ank臋 (nazwijmy j膮 A), kt贸ra mieszka niedaleko mnie , chodzi na ten sam przystanek, a nawet autobus co ja. Podobno zaczepi艂 j膮 na przystanku i agresywnie zacz膮艂 dopytywa膰 czy to ona jest Wiktoria(ja mam tak na imi臋, nie potrzebnie powiedzia艂am to temu cz艂owiekowi jak si臋 przedstawia艂, wiem 藕le zrobi艂am, ale nazwiska nie zna) i zacz膮艂 j膮 m臋czy膰. K powiedziala mi to dopiero dzisiaj po porannej sytuacji w autobusie czyli po prawie tygodniu od zdarzenia,bo nie wiedzia艂a, 偶e mo偶e chodzi膰 o mnie. Sytuacja wygl膮da艂a tak, 偶e z inn膮 kole偶anka (X) i K ( siedzia艂a w innym miejscu ni偶 ja, ona na przodzie, ja z ty艂u) by艂am ju偶 w autobusie, a wtedy jest ma艂o os贸b bo nasz przystanek jest pierwszy i wszed艂 on. Szybko zakrylam g艂ow臋 plecakiem, bo ba艂am si臋 偶e mnie rozpozna i co艣 zrobi, a on podszed艂 do K i kaza艂 w z艂o艣ci pokaza膰 legitymacj臋, bo ona to na pewno Wiktoria albo chocia偶 mnie zna. X stan臋艂a w jej obronie ale to nic nie da艂o, ja w tym czasie zadzwoni艂am do ch艂opaka z ko艅ca autobusu, m臋偶czyzna na szcz臋艣cie mnie nie zauwa偶y艂 i wyszed艂 z niech臋ci膮 po tym jak wywali艂 go kierowca.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Wybaczcie, m贸j b艂膮d K to jedna kole偶anka, a X to druga, prosz臋 uzna膰 偶e kole偶anka kt贸ra odznaczylam "A" to ta sama co kole偶anka "K"

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach