Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wszędzie tak dużo karyn i plastików

Polecane posty

Gość gość
Co za głupie kury...temat jest o wyglądzie kobiet, a one od razu "no ale faceci woląąąąą". Kogo to obchodzi co czy kogo wybrał jakiś złamas? Mógł równie dobrze wybrać innego faceta, co za różnica dla tej której podobają się jej własne, sztuczne paznokcie?

Gość gość
Okropna pna jest i mega patologiczne. Długie garbaty nos, małe usta, dziwny oeal twarzy taka normalnie przeciętna za chuda bez piersi

Gość gość
19:37 zui jest ładna i to ci powie większość mężczyzn, a twoje koleżanki 40-tki będą ci z zazdrości przytakiwać.

Gość gość
Ja Zui współczuję partnera XD glamrap.pl/wp-content/uploads/2017/04/c17_zui978.jpg

Gość gość
Mojemu bratu się nie podoba mówi że wygląda jak wiesniara bo ma grube rysy twarzy , ona naprawdę jest okropnie przeciętna , ma twarz takiej dziewczyny ze wsi i to jeszcze bardzo przeciętnej , to juz natalia szreder jest duzo duzo ladniejsza

Gość gość
Olać twojego brata, to śliczna dziewczyna!

Gość gość
19-46 szkoda tylko ze twoj brat to ty bo go wymyslilas zakompleksiona babo :D :D :D.

Gość gość
Albo ty też masz taką nijaka pospolita urodę i dlatego się zachwycasz, ta dziewczyna jest po prostu brzydka , słaba figura , dziwna twarz , ładna kobieta to jest anna sedokova albo sati kazanova, dziewczyny z bardziej kwadratowym owalem są ładne a nie taka jajowata twarz z cienkim nosem do dołu

Gość gość
a może nie ma jednego, uniwersalnego typu urody który jest ładny? To ładna dziewczyna, tobie podobają się bardziej kwadratowe twarze i ok, taki masz gust. Obiektywnie to bardzo ładna kobieta i juz

Gość gość
Obiektywnie to 5/10 taką mniej patologiczna Marta linkiewicz

Gość gość
Ulana twarz bez kości policzkowych nie jest ładna ani u kobiet ani u facetów , modele i modelki zazwyczaj mają wysokie kości i lekko kwadratową rzuchwe

Gość gość
Też mnie to zadziwia. Bardzo łatwo scharakteryzować typową Polkę. Od razu mam przed oczami trochę nadwagi, ufarbowane w domu włosy w kolorze zszarzały blond, dosztukowane brwi i rzęsy, i porzkrzykuje na dziecko.

Gość gość
Mozna wygladac ładnie bez makijazu. Ja sie nigdy nie malowalam a zawsze mi mowiono ze jestem ładna i pelno facetow sie za mna uganiało. Teraz mam meza i dwojke dzieci, nie maluje sie a nadal slysze komplementy. W sklepach pytaja o dowod jak kupuje alkohol mimo ze mam ze soba dzieci :/ mam 27lat

Gość gość
gość dziś Makijaż psuje cerę, wyglądasz młodo, bo nie używałaś make upu w młodości ;)

Gość gość
Te baby jagi od kręconych włosów co sie tak zburzyły na moj wcześniejszy komentarz. A czy ja napisałam, ze konkretnie wy obie kręcicie sobie wasze mysie ogonki na lokówkę? Pisałam o obrazkach jakie często widuje u Polek - przesadnie i bezgustownie odpieprzona fryzura w połączeniu z pospolitym i przywiedlym stylem całości. Jedna niech se ma rude, druga niech sobie nawet te loczki kręci i brylantyna smaruje, choc obrazek to średnio ładny to ostatecznie je/b/ie mnie to. A potrollowac na kafe każdy sobie moze.

Gość gość
Zui kto to???

Gość gość
Zui byłaby normalną ładna może nawet bardzo nawet dziewczyną (duże oczy, pełne usta) gdyby nie to co ze sobą zrobiła w celu popularności na insta. W ten sposób wygląda jak one wszystkie.

Gość gość
I tak jest ladna, nie musi byc ladna i wyjatkowa.

Gość gość
gość wczoraj Ale taka kobieta wygląda jak prostytutka , żaden normalny facet się za taką nie obejrzy tylko jakieś sebixy X A na co narzekaja takie kobiety? "Wszyscy mezczyzni chca tylko seksu". Olej to i rob swoje. Feminizm niszczy kobiety, mezczyzn i rodzine. Teraz ostro atakuja nienarodzone dzieci traktujac je jak odpad medyczny.

Gość gość
A skad wiesz na co narzekaja?

Gość gość
I co z tego ze mężczyźni chcą seksu? Zdrowy to i normalny objaw. Czy facet ktory chce sie z panna przespać musi od razu chcieć sie z nia żenić i syna spłodzić? Nikt nie ma obowiązku pałac głęboka miłością do drugiej osoby a to ze czasami ktoś czuje pożądanie i nic poza tym to nie jest żadna zbrodnia.