Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciwość to zguba

Kobiety są strasznie pazerne na kase

Polecane posty

Gość gość
To ma swoje zalety i wady. Co zrobisz jak będziesz miał 70 lat i nikt ci szklanki wody nie poda? Pieniędzy zapewne też nie będziesz miał, bo emeryturka cieniutka.

Gość gość
" kobiety są strasznie pazerne " no ale faceci to nie mają wymagań wcale a wcale , biorą grube brzydkie bidule pierwsze z brzegu , dno i wodorosty FACECI bo mężczyznami się was nie da nazwać

Gość gość
Zabrać kobietom prawa wyborcze bo śmieją mieć podstawowe wymagania :D

Gość gość
Oni biorą grube, stare, pomarszczone, biedne i z samą maturą. Nie pogardzą też bezrobotną latami na garnuszku rodziców. Tacy są wielkoduszni ;)

Gość gość
Jak będę po 50 to znajdę sobie jakąś rozwódkę która się mną zaopiekuje

Gość gość
Wiesz jakoś nigdy nie słyszałam żeby jakaś kobieta powiedziała do faceta " kup mi auto " więc chyba z wami jest coś nie tak że nie dajecie rady z jakimiś wymaganiami które potrafią spełniać już 18 letnie gnojki

Gość gość
> w stanach laski pracują i nie lecą na kase faceta, są bardziej partnerskie, a bidulki polczyny, no cóż, pijawki i pasożyty x Chcecie tradycji to macie. Skoro rolą kobiety jest rodzić dzieci i siedzieć w domu a życiowym celem złapanie męża bo bez faceta nic nie znaczy to nie dziwcie się że chcą jak najlepiej ustawionego bo żadna nie chce klepać biedy i żeby jej dzieci wyzywano od biedaków. Co cwańsze i ładniejsze szukają bogatego frajera, tak jak wy szukacie młodej i płodnej d**y, tylko ze to już według was jest ok. Jak bogaty szowinistyczny biznesmen ma córkę to ma najwyższe wymagania bo nie odda swojej księżniczki byle łachowi i tu jeszcze musisz spełnić wymagania tatusia, czyli być prawdziwym mężczyzną. Chcecie męskiej władzy to macie, ale tu nie ma miejsca dla frajerów. Wygrywają najlepsi i najbogatsi. To oni rządzą.

Gość gość
bo baby nie potrafia byc szczere. "kup mi auto"? haha, lepiej miesiac narzekac ze obecne trzesie, ze sie nie podoba kolor, ze nie lubi tej marki, ze niewygodnie, ze zdzichu, ten od krychy, nowe audi jej kupil, ze sasiedzi maja nowe, ze to i tamto - zajezdzajac psychicznie wiecznym cholernym narzekaniem. czemu zadna kwoka nie pogdakala o SMAZENIU? co to, patelni nigdy nie widzialy, mistrzynie gotowania? juz nie rob z siebie jedna z druga ofiary. bo warzywa trzeba oskrobac, przypraw dolozyc do zupy. jakie to ciezkie pare marchewek, pietruszek i kawal selera obrac. no lepiej byloby na polu plug pchac, taka ciezka robota. kalafior pokroic, co za horror. jaki terror to sprzatanie, no ja rozumiem, jak sie lubiacemu brud leniowi raz czy dwa razy do roku raczy ruszyc zagrzybialy odwlok, to moze byc ciezko przebic sie przez brod, czy odpiaszczyc odkurzaczem dywan. a wystarczy sie zmobilizowac raz czy dwa na tydzien i nawet z mopowaniem podlogi to sie zbierze na miesiac z poltorej dniowki, moze 2? najbardziej narzekaja na "stanie" w kuchni i sprzatania leniwe krolewny, dwie lewe rece od bozi dostaly i nawet klaskac porzadnie nie potrafia, ale pierwsze do pasozycenia.

Gość gość
Wy faceci lecicie na młode dody a kobiety lecą na kasę ; zawsze tak było jest i będzie , to biologia ! Nie bądź hipokryta

Gość gość
Kobieta 34 LATA Z PASJAMI Poznań 182 cm wzrostu blondynka pozna partnera na życie . Dobrze zarabiam i mam oszczędności 100 000 na koncie . Nie szukam sponsora . Ktoś chętny ??

Gość gość
Ja swojemu mężowi przed ślubem powiedziałam kawał o trzech zwierzatkach jaguarze norkach i osle do tej pory mam wygadywane, dodam że prowadzimy firmę gdzie iboje z**********y jak dzicy pieniądze są i nigdy mnie nie utrzymywał. Ja poprostu testowałam grunt. Chlopy to jakąś obsesje mają na temat kasy. Macie wymagania do wgladu a my do waszegao portwela.

Gość gość
nie badz hipokrytka, macie wymagania do portfela od "partnera", ale do seksu to tez tylko i wylacznie wyglad was interesuje - biologia jak to ktos wyzej swierdzil. najlepiej ktoras z pierwszych randek spedzic na basenie czy nad jeziorem/rzeka. czesto sie okazuje ze krolewna wcale taka krolewska nie jest, i tylko takie ma wymagania:D

Gość gość
22:36 a ty nierobie nie możesz gotować i sprzątać ? Ręce do doopy przyrosly? Tylko od kobiety na gotowe czekać ? Sam się może smierdzielu zagrzybialy rusz do roboty a nie tylko na kobietę się oglądasz ferdku kiepski

Gość gość
Ja na wygląd u faceta nigdy nie patrzyłam ale jeśli facet za mnie nie płaci a każdy prezent uważa za pasozytowanie to ja wymagam : wzrostu 190 , kwadratowej pięknej szczęki jak mój ojciec a nie buraczany ulany łeb z zakolami niebieskie oczy czarne włosy , mięśnie i broń boże szeroki zad albo nos jak gr***a

Gość gość
22:55 a ty wykoslawiony nierobie z inteligencja godna najwyzej ameby, myslisz, ze skad wiem co i ile do gara wlozyc? wiesz, idiotko, co to krochmal? uczylas sie tego w domu? rosol z kostki robisz, czy umiesz szum zbierac, zeby byl klarowny, jelopko rownoleznikowa? nauczyc cie robic prawdziwy zakwas buraczany, zey barszcz nie byl conajwyzej sredni albo nie zalatywal octem jak syf typu "instant"? pyszczyc tylko umiesz, ze nikt cie sponsorowac nie chce, pozwol(co tam "pozwol", po prostu czytaj tumanie), ze cie oswiece - na takie brzydkie kaszaloty jak ty nawet jesli znajdzie sie ktos chetny na sponsorowane spotkanie, to tylko psychopata lub masochista nie uciekna, kiedy pokazesz im ten swoj poryty jak powierzchnia ksiezyca charakterek. wielka urazona godnosc histerycznie kwiczec zaczela, bo obalany jest mit o "oraniu" w domu:D wiktymizacje idz robic gdzie indziej, do jakiegos ciemnogrodu nie znajacego sie na rzeczy.

Gość gość
I zaraz nieudaczniki będą krzyczeć , jak smiesz wymagać od faceta żeby był przystojny a nie jak typowy polski kartofel podobny do ukrainca, bo tylko ja polaczek mogę patrzeć za najladniejszymi

Gość gość
23:06 gotuje sprzątam pracuje nieudaczniku, nie to co ty smieciu bezrobotny który siedzi non stop na kafe ,zerujesz na matce tasiemcu bo ile to trzeba mieć czasu żeby cały dzień na kaffe siedzieć , idź się zabij

Gość gość
I wlasnie taki bezrobotny tasiemiec bez honoru z mikro fiutem będzie pouczal kobiety o materializmie, on tu jest non stop bo tego nieudacznika widać na każdym temacie

Gość gość
zaraz sie zleca drewniane krolewny i beda narzekac, ze mezczyzna osmiela sie miec chociaz minimalne wzgledem nich wymagania. bo w ich glupiutkich glowkach rozwinelo sie przekonanie, ze samo przebywanie z ich osoba jest jakims "zaszczytem", za ktory trzeba placic i sie starac, jak na jakims konkursie talentow - zyjcie sobie same a nie narzekajcie, pretensje za wlasne oderwanie od rzeczywistosci miejcie do siebie:D

Gość gość
Ktoś kto pracuje i robi koło siebie melepeto nie ma czasu siedzieć całe dnie non stop na kaffe, ty w swoich fantazjach pracujesz i umiesz gotować , bo tak naprawdę nie umiesz nic i goffno koło siebie robisz a tylko mielesz ozorem

Gość gość
Znowu jedna idiotka dostała rozwolnienia mózgu i napaćkała kilka postów, zamiast swoje żale w jednym zmieścić. Żenujace.

Gość gość
Kobiecie facet do niczego nie jest potrzebny , bo 30 % tylko osiąga orgazm ,wiec albo płacisz albo jesteś bezuzyteczny

Gość gość
Żenujące jest to że jesteś nierobem na karku mamusi i myślisz że ktoś poleci na twoje 10 złotych kieszonkowego od rodziców , już materialistki Czaja się na ciebie nierobie

Gość gość
23:14 no bardzo ciekawe, dobrze wiedziec, wiec, melepeto jerychonska - CHWYC SIE JAKIEJS ROBOTY, tumanie lewoskretny. i od ktorej rano tu bredzisz swoje glupoty? nic o mnie nie wiedzac - nawet brak odpowiedzi na jakiekolwiek pytanie, hah, to dopiero dno - jedyne co mozesz o mnie napisac to cos, co znasz z WLASNEJ AUTOPSJI. na przyszlosc - nie dziel sie tutaj swoim zyciem, ktore opiera sie na siedzeniu na forch i wypisywaniem bzdur.

Gość gość
Materialistki to lecą na przytojnych zaradnych bogatych szarmanckich , czyli na wszystko czego nie masz ty nierobie który cały dzień szczeka na damskim forum

Gość gość
23:18 pudło , ja tu siedzę tylko wieczorami a ty się klocisz ze wszystkimi od rana , dowalaes się do dziewczyn od Ukraińców i na wielu innych tematów , bezrobocie wali w czerep nieudaczniku?

Gość gość
23:15 mylisz, ze mezczyznie jest potrzebna kobieta? oj wielu jest nienauczonych, bojacych sie, no to jest o prostu ludzkie, presja spoleczna jest taka sama,ludzkie jezyki takie same oceny szafuja singlom - niezaleznie od plci. wole uczciwie - UCZCIWIE- zaplacic prostytutce, niz uzerac sie z jakims babiszonem, placic, bawic i zastanawiac sie czy "laskawie" jeszcze bedzie potem zwracala uwage, jak juz zaspokoi swoja proznosc i apetyt na uwage - nie warte tego jestescie. na szczescie coraz wiecej mezczyzn zaczyna to dostrzegac.

Gość gość
23:20 - pudlo, moj pierwszy wpis byl po 22 - jak skonczylem myc gary, zlew i kuchenke. wiec - jedyne co mozesz o mnie pisac znasz jedynie z WLASNEJ AUTOPSJI - nadal. i to sie nie zmieni:D i ciagle brak odpowiedzi na pytania - czyli nie wiesz. umiesz cos poza pyskowaniem? jesli tak - zaprezentuj.

Gość gość
Ciekawe czy matka też musi ci kupować spodnie , nie martw się materialistki wcale na ciebie nie poluja bo jak facet ma czas siedzieć od rana do wieczora na damskim forum to zwykły nierob

Gość gość
skoncz zerowac na swojej matce w takim razie, zenujaca nieudaczniczko, co zrobisz, jak - nie zycze jej tego, niech ma jak najwiecej zdrowia i jak najdluzej zyje - ale mimo wszystko, jak jej juz zabraknie? ogarniesz cokolwiek kolo siebie, niemoto niezyciowa? i juz tyle razy powtorzylas o tym swoim calodziennym siedzeniu na forum, ze juz wiecej nie musisz - WIERZE. inaczej tak jadem i frustracja bys wokolo nie rzygala, gdyby tylko inaczej bylo:D