Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciwość to zguba

Kobiety są strasznie pazerne na kase

Polecane posty

Gość gość
I te twoje żenujące podszywy że jesteś bogaty a udajesz biednego albo że wyrywasz kobiety na pieniądze , żeby uprawiać seks , jesteś zwykłym fantazjujacym prawikiem nieudacznikiem

Gość gość
Weź się facet za robotę i interpunjce co za ameba umysłowa , idę stąd

Gość gość
no i jeszcze jestes dumna z siebie, ze sie podszywasz pod inne osoby? i tak te twoje pare wpisow pod rzad wygladalo na jedno i to samo nudne narzekanie zardzewialej katarynki, dobrze ktos stwierdzil - rozwolnienia umyslowego dostalas:D wiec moze skoncz sie juz osmieszac.

Gość gość
"interpuncje" - hahahaha, purystka jezykowa:D:D:D skoncz na matce zerowac, a w kazdym razie nie chwal sie tym, tania szmato, opowiadajaca swoje zalosne zycie jakby dzialo sie ono u innych.

Gość gość
Powiedziałam weź się za robotę smieciu to cię może na tą kawę dla materialistek będzie stać

Gość gość
Jesteś tak niedorozwiniety umysłowo ze po każdym powtarzasz co mówi a ja zaraz twoja tożsamość będę znać bo mój chłopak jest programista

Gość gość
napisalem, zebys skonczyla zerowac na garnuszku matki, genetyczna rzygowino, naucz sie chociaz sprzatac wkolo siebie niedojdo.

Gość gość
ten twoj zmyslony fantom moze byc i prezydentem zimbabwe - jestes zenujaca z tymi swoimi p*****lnietymi fantazjami. naucz sie w domu rodzicom pomagac, ofiaro losu.

Gość gość
Obrażaj mnie dalej :) zobaczymy czy będziesz taki cwany

Gość gość
groz mi dalej. zobaczymy jak sie bedziesz smiala kiedy dogonia cie konsekwencje.

Gość gość
Masz rację te obelgi są karalne , mam jeszcze kilka tematów gdzie mnie wyzywales od szmat )

Gość gość
Mój wujek pracuje w policji i radzę się ode mnie odczepic

Gość gość
ojej, popatrz na swoje wyzwiska, ktore do mnie kierujesz. ORAZ grozby.

Gość gość
Grozby ze zglosze to w koncu bo sobie na zbyt dużo pozwalasz , mam inne tematy gdzie sa dużo gorsze wyzwiska więc radzę dobrze sobie uważać

Gość gość
twoj wujek moze byc kuzynem putina. musisz byc kompletnym nikim, ze sie straszysz osobami trzecimi. czym jeszcze bedziesz mi grozila, dalej sie pograzajac?

Gość gość
To ty się pograzasz nazywając mnie nikim

Gość gość
grozby o naruszenie prywatnosci danych osobowych, ZASTRASZANIE jakimis wujkami w policji. pograzysz sie jeszcze bardziej, czy juz przestalas mul przebijac?

Gość gość
To mogę iść na komisariat i wtedy z listu gonczego sprawdza twoje Ip jeszcze lepiej

Gość gość
Tylko jedna osoba na kaffe non stop ubliza od szmat i nierob , tutaj już każdy padł twoją ofiara internetowy kozaku

Gość gość
no to idz. strasznie sie przejmuje twoimi grozbami i zastraszaniem. jestes kompletnie nikim, skoro orasz dno takimi poczynaniami. a grozna sie zrobilas jak nowo narodzony zajac. nawet przestalas byc smieszna, zrobilas sie jedynie zenujaca z tymi twoimi grozbami, probami zastraszania i obrazaniem.

Gość gość
Wszystkie wulgarne tematy o pasozytach są twoje , wszystkie wpisy iblizajace Ukraincom sa twoja, raz wyzywales dziewczynę od grubych pasztetow

Gość gość
Ublizasz i dreczysz wszystkich na kaffe ja już cię poznaje po chamstwie i tym że starsz się wszYstkich ponizac

Gość gość
wszystkie twoje napasci na rodzine innych sa twoje, 24 godzinne stalkowanie jest twoje, wszystkie monologi sa twoje, wyzywanie, ponizanie, wysmiewanie i dehumanizacja sa twoje. i sie dziwisz, ze nawet nie tak samo - nie zastraszam, nie groze - tylko zaledwie podobnie takiemu indywiduum jak ty ktos odpisuje? zaluje, ze nie mam tyle czasu co ty, zeby siedziec tu od rana do rana. dopiero bys miala ublizanie, za to, ktore sama z siebie wylewasz - zasluzone. nie probuj robic z siebie ofiary, kiedy przodujesz w agresji, nie uda ci sie to.

Gość gość
gość dziś dziś A co w tym złego że kobieta chce od życia czegoś więcej niż bycie służąca za darmo ? To wy szukacie darmowego wola roboczego , nie znam żadnej dosłownie żadnej kobiety która nie robi nic a nic , często pracują a jak nie to chociaż zajmują się domem gotują sprzataja, ale dla polaczka najlepiej wszystko zrób a broń Bog coś wymagaj, bo od wymagań jest tylko pan i władca polaczek X Nie podoba się to może być stara panna smiech.gif Zgłoś Racja, a jest ich teraz coraz więcej i więcej

Gość gość
Nie osmieszaj się ja na kaffe wchodze raz na 2-3 dni wieczorami , trochę pisalam na tematach o Ukraincchac to ciągle szły tę same rasistowskie i chamskie komentarze co tutaj , przepełnione jadem rasizmem i wulgaryzmami

Gość gość
Proszę proszę nagle jak spuscil z tonu , a ja mam kupę tematów gdzie wyzywasz od szmat , pasożytów , księżniczek , nie jesteś wcale taki cwany jak ci się wydaje kryminalisto

Gość gość
A niby czym Ukraińcy cię prowokowali do ksienofobicznych komentarzy ?

Gość gość
Niby jak cię zachecno do rasistowskiej agresji ?

Gość gość
nie osmieszaj sie, siedzisz tu 24 na dobe ublizajac i obrazajac wszystkich w kazdym temacie, piszaac po kilka jedniozdaniowych postow usilujac zrobic z siebie kilka osob, ciagle wyzywasz kazdego kto ma inne od ciebie zdanie, grozisz, zastraszasz, obrazasz bezsposrednio autorow oraz osoby trzecie, zakladasz syfiaste tematy obrazajace ludzi, chamsko i prymitywnie klamiesz i rzucasz oszczerstwami. nie wymigasz sie.

Gość gość
gość wczoraj Na mnie zarabia facet , kupił mi auto i co mi zrobisz ? Możesz pozazdrościć mu zaradności > nie zaradności tylko głupoty i nie pozazdrościć tylko się z tego nabijać co za frajer