Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciwość to zguba

Kobiety są strasznie pazerne na kase

Polecane posty

Gość gość
Pokaż jakiś mój temat lub wypowiedź :) proszę rasisto pokaż

Gość gość
niby czemu obrazasz polakow? twoje komentarze to by nazistow o rumieniec przyprawily, mizoandryczko rasistowska, kiedy z tego kraju wreszcie wyjedziesz, jak tak o ukraincow dbasz, smialbym sie jakby cie jakis faktycznie zaczal wychowywac:D i znowu mentalne rozwolnienie - nie umiesz myslec bez przerw... na wlasciwie co? czemu sie tak zawieszasz?:D

Gość gość
sama wspominasz - o ukraincach i kazdy chamski, wrecz rasistowski o polakach. przez kilka posotow o tym nawijasz:D ciagle i ciagle, modus operandi twoje.

Gość gość
Ja w przeciwieństwie do ciebie mam znajomych a nie tylko komputerek do pisania kobietom ze są grubymi szmatami jak ty to masz w zwyczaju :) albo ublizanie na tle ksenofobicznym mniejszości ukraińskiej :)

Gość gość
gość wczoraj Nigdy bym się nie związała z partnerem, który jest niezaradny życiowo, nie potrafi zarobić kasy a na dodatek chce żeby jeszcze dopłacać do takiej znajomości. To nie dla mnie. Może i jestem materialistką ale wolę być młoda, piękna i bogata niż stara, brzydka i biedna. Goownozja/dy wy/pier/da/lać! > głupia CÍPO, kiedyś będziesz stara, brzydka i biedna, gwarantuje ci to

Gość gość
Babie pogratulowac, w koncu sprytniejsza i owinela sobie frajera wokol palca, a facecika wysmiac:D Taka kolej rzeczy moim prywatnym zdaniem.

Gość gość
Dziewczyny z tematów o uktaincach i rosjanach nie obrazaly nikogo a ty nie dość że ublizales im to jeszcze Ukraincom więc nie zgrywaj teraz wielkiego patrioty , podejrzewam że tematy o polkach też są twoje :)

Gość gość
gość wczoraj A faceci są pazerni na wygląd , umiejętności gotowania i dawania doopy, ale wy to macie prawo wymagać HIPOKRYCI nie ? > Bo po co komu pasztet który nie potrafi ani gotować ani dawać doopy, POMYŚL LOGICZNIE BABO!!!!!

Gość gość
ty ublizasz kazdemu i wszedzie. tutaj tez sie usilujesz podawac za pare osob, niemoto, ale latwo cie rozpoznac, wiec nawet sztucznego tlumu zrobic nie umiesz, specjalistko od monologow. ty - znajomych? no zmyslonych to mozesz miec i cale tysiace, prezydenci, premierzy, czlonkowie rzadow, pewnie sama elite zmyslonych znajomych masz. no i co z tego?:D pokaz mi ktorez to tematy sa "moje" - skoro zalozylem jeden i nie na tym dziale pare miesiecy temu. jeszcze tylko nalezaloby poczekac az sie zdegradujesz do swojego zwyczajowego gadania o fekaliach i WIELE osob bedzie wiedzialo kim jestes w 100-tu procentach:D

Gość gość
Nie ukrywaj się już wieczorna. Dosyć szopki.

Gość gość
O właśnie i tematy o fekaliach też są twoje zapomniałam

Gość gość
pierdziorno, osmieszasz sie

Gość gość
gość wczoraj " kobiety są strasznie pazerne " no ale faceci to nie mają wymagań wcale a wcale , biorą grube brzydkie bidule pierwsze z brzegu , dno i wodorosty FACECI bo mężczyznami się was nie da nazwać 0 Masa facetów TAK, bierze pierwsze z brzegu, bo kochają te pasztety, kumasz??? A wy koorfy tylko kase kochacie, podłe szmaty

Gość gość
ŚNIĘTE oburzenie pierdziornej. No jak ktos smie wyciagac wobec niej konsekwencje jej wlasnych poczynan. HORROR.

Gość gość
gość wczoraj Oni biorą grube, stare, pomarszczone, biedne i z samą maturą. Nie pogardzą też bezrobotną latami na garnuszku rodziców. Tacy są wielkoduszni oczko.gif Zgłoś W bardzo wielu przypadkach tak dokładnie jest, więc nie pitol

Gość gość
gość wczoraj Kobieta 34 LATA Z PASJAMI Poznań 182 cm wzrostu blondynka pozna partnera na życie . Dobrze zarabiam i mam oszczędności 100 000 na koncie . Nie szukam sponsora . Ktoś chętny ?? > wszystko fajnie, więc teraz opisz KOGO i do CZEGO szukasz. Czekam na odpowiedź.

Gość gość
O to ten psychol , mnie też wyzywal od szmat na jakimś temacie :o

Gość gość
Skończ już się odzywać ksenofobie, myślę że tematy ublizajace arabom też są twoje , można cię poznał po dlugich naszpikowanych jeden na drugim wulgaryzmach

Gość gość
gość wczoraj Ja na wygląd u faceta nigdy nie patrzyłam ale jeśli facet za mnie nie płaci a każdy prezent uważa za pasozytowanie to ja wymagam : wzrostu 190 , kwadratowej pięknej szczęki jak mój ojciec a nie buraczany ulany łeb z zakolami niebieskie oczy czarne włosy , mięśnie i broń boże szeroki zad albo nos jak gr***a > czyli co? Przystojny nic nie musi robić? Nic płacić? bezrobotny może nawet być? będziesz koło niego skakała tylko z tego powodu że przystojny? Ty masz jakiś problem z niedowartościowaniem

Gość gość
Dziewczynom od Ukraińców też ublizal od kretynek które niby gadają same ze sobą , jednej ublizal od szlaufa a drugiej kazal pokazywać "pissde" on się w kaftan nadaje

Gość gość
gość wczoraj 23:06 gotuje sprzątam pracuje nieudaczniku, nie to co ty smieciu bezrobotny który siedzi non stop na kafe ,zerujesz na matce tasiemcu bo ile to trzeba mieć czasu żeby cały dzień na kaffe siedzieć , idź się zabij Zgoś Agresywna singielka, od razu wiadomo że z samotności i braku bolca dostaje píerdolca. Kasa ci zrobiła wode z mógu idiotko. Każesz się komuś iść zabić? To ma być kur/wa normalne psychopatko je/bnięta??? JPRDL

Gość gość
Ja chce iść do zakonu ,,tylko ty sobie marzysz że ktoś chce bolca

Gość gość
A ja chce milionera i co ?

Gość gość
Żałosny temat , wypociny chlopkow roztropkow którym się nie udało , jeszcze się podszywaja pod milionerów :D tak bo bogaty facet siedzi na kaffe xD

Gość gość
gość wczoraj Powiedziałam weź się za robotę smieciu to cię może na tą kawę dla materialistek będzie stać Zgłoś Ja píerdole materialistki, nawet jednego frytka w Macu takiej koorfie bym nie kupił jakby konała z głodu, bo NIE WARTO

Gość gość
To nie kupuj , kupi jej ktoś inny xD

Gość gość
jedz juz ty na te swoja ukraine, niech sie tam z toba uzeraja i twoimi fekalnymi wstawkami, obrazaniem wszystkiego i wszystkich w kazdy mozliwy sposob i w kazdym temacie. i nie zapomnij wyzywac i grozic kazdemu, kto odpowie mozliwym do przewidzenia poziomem na twoje prymitywne wyzwiska:D nie udawaj juz ofiary, skoro w kazdym temacie w ktorym sie zjawisz obrazasz i wysmiewasz rodakow, nie majac zadnych argumentow usilujesz uzywac argumentu sily.

Gość gość
gość wczoraj Mój wujek pracuje w policji i radzę się ode mnie odczepic > Twój wujek z policji to może mi pałke obrobić za piątaka, tyle może twój zachlejmorda wujek z policji szmato

Gość gość
00:32 nie jestem pewny czy wytrzymasz zakon, w pierwszych latach sluzby najgorsze prace cie czekaja. ale moze warto sprobowac.

Gość gość
gość wczoraj To mogę iść na komisariat i wtedy z listu gonczego sprawdza twoje Ip jeszcze lepiej Zgłoś Chętnie im nasram na ich list gończy szmato, a tobie do ryja też, bo pewnie tak lubisz