Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkrywalem wzór na mężczyzn na jakich lecą bezwarunkowo kobiety

Polecane posty

Gość gość

Tylko dodam, że nie jest to właśnie jedna cecha, nie jest to kasa, z tą kasą to trochę mit, wzór jest bardzo prosty, a zarazem oczywisty. Każda singielka umowi się i zakocha w kolesie stworzonym ze wzoru: min 180cm + męski i przystojny wygląd + byle jaka praca na etacie + inteligencja pozwalająca skończyć szkołę średnią i nie być burakiem w otoczeniu + min. pojęcie o kulturze osobistej = Miś którego pokocha każda kobieta i bezwarunkowo mu wszystko wybaczy, bo jest słodkim misiem i może mieć i każdą inna kobietę i on już taki jest ten Twój słodziak.

Gość gość
Sama ofiara przystojniaka, średnio bystrrgo, ale wtedy mi to nie przeszkadzało, zawsze mnie urabial swoim spojrzeniem. Dziś jest moim byłym mężem, przystojny i choćby średnio bystry facet często ulega różnym pokusom

Gość gość
No i co w tym dziwnego? Większość kobiet też ma przeciętną inteligencję i przeciętną, niskopłatną pracę na etacie, więc raczej nie będą uderzac w jakieś wysokie progi czy szukać jakichś wielce inteligentów. Swój do swego ciągnie ;)

Gość gość
Znajdź mi przystojnego faceta ,który jest przynajmniej w miarę ogarnięty to Ci zapłacę połowę mojej pensji :) wszyscy przystojny faceci są zajęci, a reszta facetów to nieporozumienie

Gość gość
No bystry zaqsze srednio mądry bystra baba zaqsze glupia ehehe

Gość gość
Ja takiego bym nie chciała

Gość gość
Uczuciowy ,kasiasty ,przystojny,wykształcony,elokwentny,itp dużo by wymieniać