Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkryłem jak poznać Polke za granicą, sprawdź jak...

Polecane posty

Gość gość

Poznać Polke za granicą nie jest trudno, bo dzieje się to intuicyjnie, ale postanowiłem rozłożyć to na czynniki pierwsze, czym zatem charakteryzują się nasze śmieszne rodaczki: - obrażona morda, wiecznie niezadowolony, skrzywiona mina, połączenie jakby ja coś zażenowała i jednocześnie ktoś jej g****o podsunął po nos. - unikanie spojrzenia - Polki zawsze są wpatrzon ślepo w jeden punkt, może być to podłoga, jakiś punkt przed sobą, ale dobrym ratunkiem jest telefon, morda wiecznie wpatrzona w telefon to Polska morda. - kwadratowe brwi, moda panująca 15 lat temu wkoncu przyszła do Polski, teraz kobiety chcąc "podążać" za moda malują i reguluja brwi w kwadrat - tona tapety - sztucznie żółty ryj lub do niedawna pomarańczowy to również symbol kobiet z Polski, które zamiast zainwestować w dietę, zabiegi próbują przykryć niedoskonałości i brzydka cerę grubym podkładem fluidow, pudrów itd - majkel kors, lui witą, kelwin klajn i tomi - czyli marki, które na zachodzie są szczytem obciachu, i noszą je jedynie biedne azjatki są szykiem mody dla polek - krzywdę zeby- w Polsce noszenie aparatu to wstyd, za granicą wstydem są krzywe, powykrecane żeby

Gość gość
Znam prostszy sposób, podchodzisz do kobiety i mówisz np can you help me, i jeśli zrobi się cała czerwona i zacznie dukac słowo po słowie to Polka 100 procent

Gość gość
Taka Polka Cię urodziła, współczuję

Gość gość
Akurat moja matka jest w połowie żydówką, a połowie ukrainka.

Gość gość
To jeszcze gorzej, mieć matkę z upa

Gość gość
Nie zgadzam się z każdym punktem, sama jestem kobietą pracującą za granicą:D moje polskie koleżanki faktycznie zgrywaja bardzo niedostępne, co dla facetów na zachodzie nie jest atrakcyjne bo oni mają całkiem inna mentalność niż Polacy. Polscy są nauczeni zabiegania o kobietę na zachodzie tego nie ma. Ew. Jeszcze Włosi zabiegają.

Gość gość
Mam krzywe zęby , patrzę się w jeden punkt , maluje kwadratowe brwi , jestem ciągle zła i sram na mordę takim odrzutom jak ty

Gość gość
Znowu jakiś z małym pindolkiem ma ból dùpý

Gość gość
Z resztą jak jesteś typowim polaczkiem z ulanym owalnym ryjem rzadkimi włosami i poniżej 190 i nie płacisz za kobietę jak ruscyczy Włosi to zamknij mordę

Gość gość
17:45 W jakim kraju mieszkasz?

Gość gość
W Polaczkowie

Gość gość
Ja tam mam w d***e jakieś zabieganie. Albo ktoś chce albo nie. A Polki to faktycznie wiecznie naburmuszone paniusie.

Gość gość
Po twojej smutnej gadce z bólem stulejki słychać że to raczej ty jesteś wiecznie naburmuszonym polaczkiem który ma ból doopy że bogate i piękne nie zabijają się o niego , wejdź na ziemię ksieciuniu z drewna

Gość gość
Ja tez mam Krzywe zeby, patrzę się w tel bądź w chodnik, mam czarne włosy i wyj****a na Ciebie Autorze

Gość gość
Ja tam mam w d***e jakieś zabieganie. Albo ktoś chce albo nie. A Polki to faktycznie wiecznie naburmuszone paniusie.

Gość gość

Gość gość
Autora, żadna nie chce i próbuje sobie coś wytłumaczyć :D

Gość gość
a ja odkrylam jak poznac Polaka- z piwkiem w reku i zakompleksionego

Gość gość
Polak zazwyczaj ma jajowaty nalany ryj jak bobas , rzadko który ma kwadratową szczękę z wysokimi kosciami policzkowymi