Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perfectgirl12345

Mój chłopak mną rządzi i kłamie

Polecane posty

Gość Perfectgirl12345

Witam, jestem z chłopakiem ponad rok, moi znajomi zauważyli w ostatnim czasie ze jestem inaczej traktowana przez swojego chłopaka, tzn. Rządzi mną, ma.być Tak jak on chce, czasem nawet podnosi na mnie glos przy znajomych i rodzicach..:/ wiem że nigdy nie jest kolorowo Ale mu to mówie ze nie podoba mi się to, mama raz powiedziała że do się nie wgl nie pasujemy... A niedawno nie zaliczył egzaminu na studiach nie przyznal mi się do tego, powiedział że jeszcze nie ocenili A ja widziałam emaila z winikami.. I nawet odpowiadal na niego A powiedział że pisze całkiem w innej sprawie.. teraz wiem że nie.. Nie wiem co robić, co mam powiedzieć,.jestem uparta A on kaze mi to zmienić bo na dobre to nie wyjdzie.. co sądzicie co powinnam zdobić lub powiedzieć? :+

Gość gość
Moja rada:dobrze się zastanów czy dalej chcesz takiego ustawiania po kątach czy wolisz swobodę. Tylko w tym wszystki pamiętaj,że to Twoje życie i nikt nie ma prawa na Ciebie znacznie wpływać niż ty sama. Musisz egocentrycznie podejść. I nie tłumacz go sobie.