Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oporoska

Szukam dobrego urologa Warszawa

Polecane posty

Gość Oporoska

Kogoś kompetentnego i kto nie leci na kasę tylko faktycznie ma na celu zdrowie pacjenta. Prywatnie może być, zależy mi na szybkim terminie

Gość gość
Do urologa powinno sie chodzić z drugą połówka bo nawet gwałcą tak jak ginekolog "Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza " a puki co to pij herbatę ze skrzypu polnego sypaną i gotować kilkanaście minut by wydobyć krzem. Do tego podstawa picie wody przegotowanej min 2 l dziennie. Dobre piwo z hmielem nie jakiś syf to oczyszcza drogi moczowe i dużo ruchu by dobrze pracowaly nerki! Pozdrawiam.

Gość gość
Ja byłam u urologa średniej klasy ale gdy jest mąż przy całym badaniu wtedy lekarz sie spina również jest zawsze mąż przy każdym badaniu cipki i porodach.

Gość hanka_1
Doktor Zwoliński w Ober Clinic jest na pewno godny polecenia, specjalista ze sporym doświadczeniem i wyczuciem. Na wizytę powinnaś się szybko dostać, na pewno nie będziesz się czuć niekomfortowo. Ja w każdym razie bardzo go cenię i co jakiś czas zaglądam na kontrole, bo leczenie już zakończyłam.

Gość Oporoska
Mnie nie musi gwałcić, jak będzie w miarę przystojny to sama mu się oddam.

Gość gość
Polecam urologa na placu konesera w centrum medycznym. Tak profesjonalnego i pozytywnego podejścia do pacjenta jeszcze w służbie zdrowia nie spotkałam chyba.