Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki Zielony

Marzenia nocnego motyla

Polecane posty

Gość gość
Czy ktoś może zabrać Madzię gdzieś daleko?😴

Gość acordeon
Nienawiść czy obsesja? Powiedziałem prawdę.Boli?Zawsze jestem szczery.

Gość gdzieś daleko
Nieważne Acordeonie :) Na takie przemyślenia wzięło mnie Resztę przemilczę więc wybacz 😴:)

Gość gość
Dlaczego ty ako i ty samansaro nie pojdziecie stad w cholerę tylko zasmiecacie i niszczycie nie wasz temat? Idzcie na skypa;)

Gość gdzieś daleko
Raczej obsesja Acordeonie ale nie czas ani miejsce na tego typu polemiki Może kiedyś wrócimy do tematu :classic_cool: Co było i nie jest.. Dalej wiesz

Gość gość
Czy ktoś może zabrać Madzię gdzieś daleko?😴

Gość gość
Madzia - przymusowe porady psychologiczne, uczuciowe i seksualne dla niezainteresowanych.😴

Gość gość
To nie Madzia. To Samansara. Wrociła i znowu chce robić ze wszystkich idiotów

Gość gdzieś daleko
No właśnie marzenia nocnego motyla :D:D Byle mokry i regularnie strzyżony :) Marzenia i obsesja 😘

Gość gość
To Madzia.😴 Prawda Madziu?😴

Gość gość
Wypad stąd! Nie chcą cie tu. Nie widzisz tego głupia cipo.

Gość gość
Madzia to placek zielonakawa?

Gość gość
Tak, gdzieś daleko to Madzia kawa.😴

Gość gdzieś daleko
Wykrzyknik i bezsilność Złość frustracja i obsesja Nadmiar jadu i masturbacja :D Masz coś pod ręką? Czymś rzucisz we mnie? Zużyta bateria z wibratora? Pilot od telewizora?😴 Talerz, szklanka? Doniczka?:D:D

Gość gość
Jaka ty jesteś głupia:O Rozwalasz Zielonemu temat. Nie chcą cie tu. Napisać ci to drukowanymi literami bladzia?.

Gość gośćCzterolistna koniczynka
obrzydliwi jesteście ,wulgarnie obrzydliwi,Magda wiesz co ? wiedziałam ze Bożena jest chorą sexoholiczką ale to co Ty robisz też coraz mnie zaczyna mi się podobać,to ze Tomasz wszystkich oczernia i wyzywa bezkarnie -głównie mnie to wiem ale że Mateusz i Wojciech się skupiają jedynie na skakaniu z kwiatka na kwiatek sprawia ze nie chcę żadnego z nich znać z Tobą włącznie,co do Tomasza to już nim rzygam ,Kaski to czytać nie potrafię zboczone to i zgorszenie sieje małpa Anna to samo ,weźcie otwórzcie sobie burdel i będziecie wszyscy zadowoleni.!Ja bigami nie trawię!Wszyscy jestescie siebie warci!!

Gość gdzieś daleko
Zielony wybacz pomarańczowe zamieszanie :) Kobieta kobiecie Wilkiem Nawet ta .. i tamta :D:D Pchajcie dziewczynki i wyzywajcie od kùref :O

Gość gość
Gdzieś daleko. Zostań :) fajna z ciebie kobieta :)

Gość gość
Nikt Cie nie wyzywa od kuref Madzia, tylko ladnie prosi żebyś sie udała daleko stad, bo wpiertalasz sie ze swoimi mundrościami do Acordeona i Endriu nie pytając czy chca Twoich mundrosci skarbnico porad wszelkich.😴

Gość gośćczterolistna koniczynka
Są pewne granice przyzwoitości!!! Nie chcę was znać!!!Mnie od kuref? jakim prawem?!!! do pięt mi nie dorastacie pod względem przyzwoitości i wierności !Sądzicie po sobie ? koszmar!Nigdy więcej tu nie wejdę!!Zielony z Tobą tez skończyłam żadne ,,wyluzuj mała'' tak to nie będzie!Spój na siebie ,ile ich miałeś no ile! ja jestem czysta .Daj mi żyć.Rozczarowałeś mnie na Ament.

Gość acordeon
Przerost formy nad treścią

Gość gośćCzterolistna koniczynka
zdrady kłamstwa manipulacje to wasza dewiza głównie Twoja Zielony sorry ale wreszcie to zobaczyłam .Mam dość ,Dziękuję za wkład włożony w edukację młodego ale w resztę mnie nie mieszaj.Taplaj się w tym swoim bagienku jakie sobie stworzyłeś i jakie stworzyło Ci to chore towarzystwo.Ja idę dalej ,Już mnie tu niema!

Gość gość
Teraz będzie sobie slodzić spod gościa jaka jest fajna:O Nie odpuści babsztyl i ten jej podnóżek akordeon:O

Gość gość
Zrozumcie, że chcemy tu fajnych kobiet. Ostatnio ciągle te same osoby.

Gość gdzieś daleko
Acordeonie zobacz ile wrażeń w chłodną sobotnią noc :D Nie wiem co powiedzieć 😴

Gość gośćSoll
Mówiłam jednak dobrze, koniczyna, frezja, parasolka to ta sama osoba , teraz inne imiona wymienia i tak w kółko na innych tematach . Mącisz na temacie Zielonego .

Gość gość
Zawsze mówisz to samo Madzia.😴

Gość gośćczterolistna koniczynka
21,36 nikt nie wyzywa? ty chyba czytać nie umiesz! co mnie obchodzi jakiś Akordeon czy jakiś Endriu albo jakiś Jacek? wy jesteście nienormalni!! Nie życzę sobie Tomasz wyzywania mnie o kuref gnoju piertolony! nie znasz mnie i nic o mnie nie wiesz ! do pięt mi nie dorastacie!!!Potraficie w całym życiu być tylko z jedną osobą??Nie ,nie potraficie bo brak wam zasad moralnych ja potrafię i na tym polega różnica której wy nigdy nie pojmiecie.!Tylko zdrady koorestwa i wibtratory wam w głowie nic więcej! Pokazaliście co sobą reprezentujecie.Dno i wodorosty .

Gość gdzieś daleko
Soll od dawna to wiem :D We mnie też widziala kobietę która ukradła jej męża :D Nawet stwierdziła, że mój drugi mąż też tu pisze :D:D Zielony wybacz 😘