Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie chce mnie poznawać

Polecane posty

Gość gość
Dzisiaj mu napisałam ze szuka tylko seksu a on jak zawsze powiedział ze nie i się obraził, pewnie już się nie odezwie w ogóle.

Gość gość
Dziewucho, czy ty na głowę upadłaś?! ?! W ogóle się nie szanujesz. Przecież Ty go nie znasz. Może nawet gwałcić CIę z kolegami zbiorowo. Jak pojedziesz do niego, To wynajmij sobie jakiś hotel, czy hostel. Niech Cię oprowadzi po okolicy, zaprosi do restauracji, kawiarni, na jakieś atrakcje. A do niego to tylko z kimś znajomym.

Gość gość
A ukryć przed dziewczyną może wyjątkowo łatwo:D Np. dziewczyna pojedzie za miasto/ w delegację/ do rodziny/ z rodzicami na wycieczkę parodniową/ mieszka w innej miejscowości/ ma kilka dziewczyn w różnych miejscowościach. Możliwości są przeróżne.,

Gość gość
Nie zamierzałam do niego jechać, chciałam go po prostu poznać ale on nie chce się poznawać. Pisze tylko to ze on mnie zapraszał

Gość gość
Tylko ze on mieszka za granicą to ja chciałby mnie ukryć? nie pozbyłby by się mnie tak szybko. moim zdaniem nikogo nie ma i roochać mu się chce

Gość gość
Przecież Ty jebnieta jesteś i w ogole się ciesz że ktoś chce z Toba rozmawiac. Zachowujesz się jak byś miała z 14 lat, chociaż wtedy to bardziej strach a u Ciebie to sama nie wiem co. Ludzie uprawiają sex. To nic złego. I tyle.

Gość gość
: Do kogo piszesz? Podaj czas, do którego się odnosisz, bo tu kilka osób się udziela.