Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak ma 18 lat i chce mieć ze mną dziecko

Polecane posty

Gość gość

Jestem ze swoim chłopakiem od jakiegoś czasu, oboje mamy po 18 lat. Ja nadal się uczę, on pracuje. Generalnie ostatnio myślimy dużo o przyszłości. Mój chłopak wyznał mi, że chce mieć ze mną dzieci, właściwie mógłby mieć je nawet teraz. Bardzo mnie to zszokowało, ponieważ sami jeszcze niedawno byliśmy dzieciakami, a on dosłownie zaproponował mi założenie rodziny. Oczywiście nie zgodziłam się, powiedziałam, że pomyślimy nad tym jak skończę szkole i pójdę na studia. Zastanawiam się w czym tkwi przyczyna takiego zachowania, bo uważam, że to nienormalne, że ktoś świadomie w wieku 18 lat chce się decydować na dziecko? Ogólnie mój chłopak dorostał bez ojca, nie utrzymuje kontaktu z matką i mieszka u dalekiej rodziny... Myślicie, że to może przez to?

Gość gość
Nie ma wieku na dojrzałość, chociaż statystyki mogą przeczyć. Znam bardzo dojrzałych 18-20-latków i wielu 40 i ponad-letnich gówniarzy. Na życie nie ma recepty, zwłaszcza w dzisiejszej dobie.

Gość gość
Może boi się tego, że cię straci? Gdy zrobi tobie dziecko to zarezerwuje sobie ciebie, że tak się wyrażę. Inni faceci unikają raczej kobiet z dzieckiem. Kiedyś widziałem talk show dotyczący młodych matek w wieku 15-16lat.Ojcami ich dzieci byli faceci w wieku ok. 30 lat. Ci faceci przyznali, że specjalnie zapłodnili swoje młode parrnerki po to aby je sobie zarezerwować. Ciąża i macierzyństwo były zabezpieczeniem przed młodymi adoratorami,którzy mogliby odbić dziewczyny tym trzydziestolatkom.

Gość gośćlalala7899
nie rob tego, nie powielaj bledu wielu kobiet ,ktore maja dzis 40 lat i kilkoro dzieci a poerwsze w wieku podobnym do twojego. kochasz go to normalne ale zycie to nie 25 lat ...cos co kochasz dzis...facet bez wyksztalcenia pracujacy 18 latek, szalu nie zrobi ani zawrotnej kariery , inaczej uczylby sie dalej. dzis mysli o fajnie mam prace , bedzie dziecko, ugrzezniesz w siermiedze z nim, a za 2 lata kopniesz go w doope bo zobaczysz ze kolezanki ze studiow zyja, ze studentami, maja plany na zycie, przyszlosc a ty z robolem i pieluchami ledwo wiazecie koniec z koncem az pieprzniesz studiami bo do pracy trzeba zeby starczylo....absolutnie nie rob tego!!! jestem obca ale zycze ci dobrze bo poznalam zycie i takich facetow