Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szczuple mamy jak wyglada wasze menu na codzien?c

Polecane posty

Gość gość
Śniadanie-płatki owsiane z rodzynkami. W pracy drugie śniadanie bułka z rodzynkami. Obiad-na ogół pieczone lub robione na parze mięso z warzywami Kolacja np dziś wędzona makrela, tak bez niczego.

Gość gość
Sniadanie -kawa z mlekiem;drugie sniadanie -grahamka z jajkiem i warzywami;obiad-dzis salatka z brokula,indyka,groszek,kukurydza,majonez,jogurt.;kolacja 2 lampki wina.Miedzy posilkami migdaly,winogrono i sliwki.

Gość gość
To tak jest, że dla każdego co innego jest wskazane, więc chyba dyskutowanie o tym co je niewiele da. Każdy organizm potrzebuje czegoś innego, jedni mają większą dawkę ruchu od drugich, inny metabolizm. Ja już w ciąży się przestawiłam na plan żywieniowy od dietetyka z Foodwise, bo nie czułam się najlepiej i byłam przemęczona. Po porodzie zostałam w tej poradni, bo naprawdę smakowały mi ich przepisy, no i fajnie że wystarczy ładować badani online i pogadać przez telefon z dietetykiem, a nie trzeba jeździć. Ja ważę obecnie 55 i jestem zadowolona ze sylwetki, a przy tym nie wydaje dużo pieniędzy, bo korzystam z 6 miesięcznego programu opieki w Foodwise. Ja ci polecam wziąć indywidualną dietę.

Gość gość
Spiżdżaj z tą reklamą! :S

Gość gość
Śniadanie banan w biegu, drugie śniadanie razowy z cheddarem lub szynka, pomidor/ogórek espresso bez cukru. Lunch: sałatki rożnego rodzaju, czasem na makaronie, czasem na liściach, ale raczej zawsze węglowodany jakieś w tym będą. Obiad gulasz z kasza, kotlet z ziemniaki, lasagna, pulpety z ryżem. Zawsze do tego warzywa parowane lub często buraczki. Kolacje b.skromna, wasa z np łososiem i serkiem. Pije Ok 2-3 litry wody. 40 lat. Dwójka dzieci. 172, 56kg. Aktywna 2-3 razy w tyg, ale dlatego, ze lubię sport. Jeśli jestem głodna to wtedy potrafię sporo czekolady zjeść, ale generalnie sięgam częściej po orzechy lub rodzynki.