Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeśli facet gada ze mną tylko o seksie

Polecane posty

Gość gość

i nie chce mnie poznać a od początku nalega na seks to znaczy ze nie podobam mu się na tyle żeby chciał się ze mną wiązać i to we mnie tkwi problem? I gdy inna naprawdę mu się spodoba to będzie chciał zeiazku czy po prostu facet z góry założył ze nie szuka miłości?

Gość gość
Wszędzie musisz dodać ten temat?

Gość gość
Jeśli gada o seksie, znaczy ze chce tylko seksu i żaden związek z tobą mu nie w głowie.

Gość gość
ale czy wina leży we mnie bo nie spodobałam my się na tyle żeby chciał związku?

Gość gość
gość dziś nic wspólnego z tobą, równie dobrze mogłaby to być każda inna, szukaj starszego który nie leci tylko na seks

Gość Pierdzaca poducha
Autorko; Jesli facet gada tylko o sexie to znaczy ze pociagasz go fizycznie;-) i nie jest zainteresowany zwiazkiem,bo gdyby tego chcial inaczej by sie zachowywal w stosunku do Ciebie,ale On najwidoczniej chce odbyc stosunek plciowy. Byc moze mu sie podobasz ,ale nie ma wielkich uczuc,bo chodzi mu o bzykanie;-)

Gość gość
A ja powiem cos, co powiedziala mi 30 lat temu kolezanka z liceum.. a co powiedziala jej babcia, i bylo to dla nas szokiem.. otoz, jesli facetowi podobaja sie dwie dziewczyny, I jedna mu “da” (oczywiscie nie na pierwszej randce), a druga nie, to on zawsze wybierze ta ktora mu “dala”... poczytajcie sobie historyczne milosne historie..du/pa mozna zawojowac swiat:)

Gość gość
Oczywiście że wybierze te która da. Tyle że weźmie spuści z krzyża a do związku i tak będzie się rozglądal za taką która od razu nie da. Tego babcia nie mówiła? Moja mówila że faceci to psy :D

Gość gość
Zależy mu tylko na seksie. Zaliczy i już go nie zobaczysz

Gość gość
A moim zdaniem nawet jesli pojdzie sie z kimś do lozka, to nie znaczy, ze sie ta osobe zdobylo ( kobiete tez). Mozna sie z kims przespac, a nadal byc duzym wyzwaniem i zagadka dla drugiej osoby. Ja z moim narzeczonym poszlam do lozka na drugiej randce i jestesmy razem 6lat

Gość gość
Choc moze i niektorym facetom zalezy tylko na zaliczeniu, ale oni i tak by sie ulotnili, po prostu jesli musieliby poczekac szukaliby dalej latwej okazji. A jesli facet sie zauroczy, to nawet jesli na pierwszej randce dojdzie do seksu, nie bedzie mial o kobiecie zlego zdania

Gość gość
Jeśli mówi i nalega na seks to chce tylko seksu. Może tylko na razie i mu się odmieni. Ale w chwili obecnej zależy mu na relacji czysto łóżkowej.

Gość gość
Czyli po prostu to taki typ któremu trafiłam się akurat ja ale mogłby być to ktoś równie dobrze inny? dzięki za rady, potrzebowałam żeby ktoś mnie utwierdza w tym ze chodzi mu tylko o jedno

Gość gość
Przykro mi trochę bo ten facet mi się spodobał ale on w ogóle nie starał się nawet mnie poznać, dać szansy. Nie kusiłam go ani nie zachęcałam nawet do seksu

Gość gość
Facet dopuki sie nie sposci to Cie nie oposci a jak sie w tobie zjeje to zwjeje i juz szuka innej