Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co grube baby sie stroją?

Polecane posty

Gość gość

Stałam wczoraj na przystanku i tała obok dziewczyna, nie dosc ze była niska, to nogi miala jak serdelki -dosłownie, takie dwie grube parówy, prosie ma przy niej zgrabne nózki, co moze ala nosorozec.. Buty juz same w sobie przyciagałay uwage, niby zwykle lakierki, ale z taka wielka kokarda. Miała na sobie taka obcisła przyległa do ciala sukienke, do tego jak siadła, było jej widac majty, rozumiem ze spodni nie ubierze, bo bedzie wygladac jak kaczka, ale mogłaby np rozkloszowana sukienke(spodnice) tora zamiast uwydatnic , ukryje jej badz co badz okropnie nieproporcjonalna sylwetke. Jakby tego było mało, miala tlenione wlosy i byla pomalowana jakby wrocila z syberkii,pokika rózowe jak burak prawie.( tak wiem buraki nie sa różowe) Inna panna wystrojona jak stróż w boze ciało, usta na 99% napompowane, cycki na wierzchu, tipsy jak u orła , a łeb tlusty jakby sie z miesiac nie kąpała. Najzabawniejsza byla dzis mamusia odprowadzajaca dziecko do szkoly, w przyduzym dresie , z rozmierzwiona fryzura, ale pomalowana, tylko chyba malowala sie jeszcze przez sen, bo dało to efekt zoombie.

Gość gość
kurfa , nie wazne czy ktoś chudy czy gruby każdy chce wygladać ładnie i zadbanie, mnie najbardziej śmiesza chude laski z chudymi jak patyki nogami w dzinsach albo leginsach w wysokich kozakach z za szerokimi cholewkami chyba wiecie o co mi chodzi, i to kurde jest przerazajace i odpychająceze tam możech jeszcze gazet napchac

Gość gość
to w czym ma chodzić ktoś kto jest szczupły jak ja? mam kozaków nie założyć zimą? albo kaloszy w deszczu? wszystko na mnie tak leży. no rzeczywiście boki zrywać. chyba jakiś hipopotam się dowartoscuowuje :O

Gość gość
Autorko, kobiety się stroją, bo chcą ładnie wyglądać. Niestety, często osiągają wręcz przeciwny efekt i wygląda to żałośnie. Zgadzam się, że ubranie powinno maskować niedoskonałości sylwetki, ale po pierwsze nie każdy to potrafi, po drugie teraz jest moda, że zakłada się to, w czym czujemy się dobrze. Nie twierdzę, że grube osoby nie maja prawa założyć spodenek na wakacjach czy stroju kąpielowego nad wodą. Twierdzę, że czasami warto zamaskować walki sadła zamiast je podkreślać.

Gość gość
Przy opisanym typie sylwetki nic dobrze nie wygląda, a rozkloszowane spódniczki, to są dobre do ukrycia wielkiego tyłka i ud pod warunkiem posiadania szczupłej talii i zgrabnych łydek. Jakby taka kobieta założyła, to byś z kolei przeżywała, że wygląda jak słoń w tiuliwej spódnicy.. Daj żyć innym i ciesz się, że sama błyszczysz jak gwiazda na tle innych..

Gość gość
po to żeby inni mieli zagadkę. przecież nie założą worów pokutnych by zołzowate kościotrupy poczuły się lepiej.

Gość gość
i byla pomalowana jakby wrocila z syberkii,pokika rózowe jak burak prawie. x a po polsku pisać to nie łaska ty arbiter elegantiarum z koziej d...?

Gość gość
a co tu masz nie po polsku:o?

Gość gość
a co tu masz nie po polskupechowiec.gif ? x z syberkii,pokika

Gość gość
Szybciej znajdzie tak ubrana adoratora niż ubrana szaro i smutno wtopiona w tło. Efekt osiągnęła bo ja zauważyłeś, tobie nie odpowiada ale zauważy ja ktoś komu tłuszcz pasuje.

Gość gość
a zrozumialas przekaz? Tak? To teraz mi podziekuj, dzieki mnie nauczylas sie czytac w obcym jezyku:D:D

Gość gość
pewnie tak, z tym ze znajdzie adoratora na jedna noc:D a nawet kilku. a potem beczy w poduche jacy to faceci sa zli:D

Gość gość
Po 30 tych jednorazowych przygodach może 31 z nią zostanie, a może jest taka szalona w łóżku że pierwszy będzie tak oczarowany że z nią zostanie. A szara i smutna zostanie 50 letnią dziewicą.

Gość gość
no wez:D serio tak myslisz? ze duzy prebieg uczyni ja szczesliwsza?:o

Gość gość
a zrozumialas przekaz? Tak? To teraz mi podziekuj, dzieki mnie nauczylas sie czytac w obcym jezykusmiech.gifsmiech.gif x jasne, bo czegoś mądrego się można nauczyć od pustego dzwonu:) weź mnie pustaku nie rozśmieszaj

Gość gość
Jesteś samotny i szukasz związku ale jakoś ci nie idzie, jesteś samotny szukasz zwiazku, ze związkiem ci nie idzie ale bzykasz co jakiś czas. Która opcja jest lepsza?

Gość gość
wez mi to objasnij, bo ta metafora chyba zbyt skomplikowana. Pusty dzwon , wydaje czysty dzwiek, wyszlifowanie dzwonu w srodku zajmuje mnustwo godzin ludwisarz musi miec doskonaly słuch by uzyskac idealny dzwiek, metaforycznie wklada w to calego siebie , cale serce. wiec paradoksalnie pusty dzwon nie jest obelga , a komplementem. :] Ciesze sie niermiernie ze mogłam ci pomóc poszerzyć wiedze. Badz zdrow niewiasto:D

Gość gość
Tez mam chude łydki i dlatego nawet zima nosze botki a nie długie kozaki. Ciężko kupić kozaki na chude łydki. Pewnie są takie ale kosztują z 1000 zl

Gość gość
wez mi to objasnij, bo ta metafora chyba zbyt skomplikowana. Pusty dzwon , wydaje czysty dzwiek, wyszlifowanie dzwonu w srodku zajmuje mnustwo godzin ludwisarz musi miec doskonaly słuch by uzyskac idealny dzwiek, metaforycznie wklada w to calego siebie , cale serce. wiec paradoksalnie pusty dzwon nie jest obelga , a komplementem. :] Ciesze sie niermiernie ze mogłam ci pomóc poszerzyć wiedze. Badz zdrow niewiastosmiech.gif x ech , widzę że masz laska zacięcie do udowadniania wszem i wobec , że głupia nie jesteś. Ale masz podstawowe braki w wiedzy.I to na poziomie, który powinnaś mieć w szkole.Krasicki Bajki i przypowieści: Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, Tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, zmordowany, gdy sobie odpoczął, Rzekł mądry, żeby nie był w odpowiedzi dłużny: «Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz jest próżny». Przypisy Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz jest próżny. — aforyzm zawarty w tym wierszu stał się obiegowym zwrotem przysłowiowym. Nie dziękuj za korepetycje.

Gość gość
mnustwo x serio? sprawdź w słowniku lalka

Gość gość
9:43 pierwsza opcja. Co fajnego w zarazaniu się chorobami wenerycznymi od przypadkowych gości? A potem kupa kasy na leczenie klykcin konczystych albo innego syfu.

Gość gość
Słyszeliście o czymś takim jak prezerwatywy?

Gość gość
czyli ze co? ze powinnam znac cała literature polska i nie polska, bo przecież jest mnóstwo cytatów zaciagnietych zewszka ad? Toc przecie poprosiłam o wytłumaczenie, jednoczesnie podsunełam z czym mi sie kojarzy! A czy powzechne i obiegowe to bym sie kłociła, bo wszystko zalezy od regionu , gdzies gdzie cos jest bardzo pospolite, gdzies indziej jest nieznane. A takie typowe to raczej z kóz, co nozkr zmlamala.

Gość gość
OMG. Wy to zdrowo rąbnięte jesteście, już historia życia i związków się pojawiła na podstawie stroju i koloru włosów :) Z moich obserwacji grube kobiety mają takie same związki jak reszta I chodzą po ulicach zazwyczaj z takimi samymi Januszami jak te normalnej budowy..

Gość gość
09:53] czyli ze co? ze powinnam znac cała literature polska i nie polska, bo przecież jest mnóstwo cytatów zaciagnietych zewszka ad? Toc przecie poprosiłam o wytłumaczenie, jednoczesnie podsunełam z czym mi sie kojarzy! A czy powzechne i obiegowe to bym sie kłociła, bo wszystko zalezy od regionu , gdzies gdzie cos jest bardzo pospolite, gdzies indziej jest nieznane. A takie typowe to raczej z kóz, co nozkr zmlamala. x powszechne durnoto, bo każdy to ma w podstawówce, a podstawowa edukacja jest obowiązkowa. Jazda sprawdzić co to są regionalizmy i czym się różnią od kanonu lektur szkolnych. Zęby dyskutować kochanie, to trzeba mieć jednak jakąś bazę. Choćby se szkoły. Doucz się i wtedy wróć.

Gość gość
9:58 hehe kretynko prezerwatywy nie chronią przed wszystkimi chorobami,poza tym zawsze może peknac... Serio nie pojmuje co fajnego w kopulowaniu z przypadkowymi kolesiami??? To juz lepiej kupić wibrator

Gość gość
Co chwilę widzę tu tematy o tym "po co grube coś tam", "dlaczego grube to i tamto", "dlaczego grube są grube", "wszystkie grube to.." a każdy temat utrzymany jest w niemal identycznym tonie i ZAWSZE zawiera bardzo bogate opisy postaci :D Przyznaj się wreszcie, że jakaś gruba ukradła ci faceta albo awans w pracy, jak sobie z tym nie radzisz idź do psychologa, próba pogardzania grubymi na kafeterii jak widać nie przynosi ci ulgi skoro znów zakładasz temat o grubasach.

Gość gość
10.08 O matko i córko!! Cała literaturę nie. Podstawy chociaż. I nie masz racji, koleżanka dobrze ci radzi. To było w podstawówce. Edukacja u ciebie leży i kwiczy.

Gość gość
znczy ze wy panietacie kazda przypowiastke, opowiesc, wierszyk i czytanke ktora było wam dane czytac w szkole podstawowe potem sredniejj:D To zazdroszcze Co do regionalismy to pewni ludzie , maja pewne swoje powiedzonka , ktore powtarzaja po stokroć ile sie tylko nadarzy sytuacja . Czasem to sa cale grupy ludzi, u nas swego czasu straszyli jakimś zbojnikiem, co to dzieci porywał, z jakiejs regionalnej legedy. Czy mam prawo wymagac by kazdy ją znał? Wyobraz sobie ze owa legeda była omawiana w szkole. O ile kojarze to bajki i przypowiesci przeróznych pisarzy omawiane sa wybiórczo, kilka ktore wybrała nauczycielka. http://www.listalektur.pl/ jak byk masz napisane Wybrane bajki – Ignacy Krasicki

Gość gość
a mnie przeraża fala hejtu, każdy może wyglądać źle, czy chudy czy gruby. Zależy od stylu i gustu. Więcej akceptacji dla ludzi.