Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakonczylam ten zwiazek i nie wiem co dalej

Polecane posty

Gość gość

To bylo ponad meisiac temu. Ja to skonczylam po ponad 4 latach. Nie moglam juz dluzej - ciagle ja walczylam, probowalam, staralam sie. On nie pokazal ze mu zalezy, nawet gdy prosilam, gdy mowilam ze to ostatnia chwila. Swoje przezylam i co teraz? Po tym rozstaniu on sie oswiadczyl, przeprosil i powiedzial ze rozumie co robil zle. Poszedl do psychologa, ma dalej tam chodzic. Ja sie ciesze, ze w koncu to zrobil bo wiem, ze bez tego mialby ciezko w zyciu. Ciagle mamy kontakt, on ma nadzieje, ze bedziemy jeszcze razem. Ja juz wiem ze nie. Mam straszny zal, ze do tego dopowadzil, e nie walczyl wczesniej, ze tak mnie traktowal. Z drugiej strony nie jestem w stanie calkiem zerwac z nim kontaktu. Piszemy smsy, ale nie jestem w stanie patrzec na niego. Nie wiem co teraz zrobic. Nie chce zeby marnowal czas, nie chce go blokowac, ale chce tez wiedziec ze z nim wszystko dobrze, ze jest caly i zdrowy. Powiedzcie jak zyc?

Gość gość
zwal mu konia d***m

Gość gość
Dopóki będziesz miała z nim kontakt to nie ruszysz do przodu. Uczucie zawodu,żalu będzie może nawet już na zawsze. Musisz zacząć żyć, układać życie bez niego. Mówi Ci to osoba,która zakończyła trzyletni związek.

Gość gość
to sa tylko smsy

Gość gość
Skoro on ma Ciebie gdzieś to czemu Ty się o niego martwisz czy zdrowy? On by się tak Tobą nie przejmował. Olej go i zerwij kontakt.

Gość gość
baby są durnowate, tu dobry przykład