Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś obca baba w sklepie wygarnęła mi że mam za gruby tyłek

Polecane posty

Gość gość
a ja nie kocham siebie, bo nikt nigdy się o mnie nie starał. I nikt mnie nie kochał. Chęć przer******* się nie liczy. Mówię, że nikomu nigdy na mnie tak naprawdę nie zależało. Nawet moja mama mnie olewa.

Gość gość
a no tak. Teraz są modne duże pośladki. Widziałam na fejsbuku, amerykanki pocą się na siłowniach, żeby mieć pełne poślady

Gość gość
gość dziś - mam nadzieję, że nie muszę tłumaczyć, że to nie mój komentarz. No fakt miałam na sobie dziś dość obcisłe dżinsy i bluzkę na tyle krótką, że część tyłka było widać. Co do siłowni, to nie za bardzo chcę się tam pokazywać z takim ciałem i nie sądzę by ćwiczenia pomogły zmienić coś tak niezmienialnego jak proporcje, raczej by mi się ten tyłek jeszcze powiększył. BTW jeżdżę sporo na rowerze i być może pogarszam tym sytuację, bo mam ten dół oprócz tego że otłuszczony to umięśniony. :o

Gość gość
Normalny nie spasiony, poczekaj życie ci jeszcze dokopie za twoje chamstwo. Jesteś prymitywnym człowiekiem bez wartości i jak widać cholernie zakompleksionym, bo tylko tacy dowalaja innym. Pewnie masz bardzo smutne, samotne życie, bo która by chciała takiego jadowitego węża. A ty Autorko takimi się nie przejmuj, bo reprezentują bardzo niski poziom i tak naprawdę to nieszczęśliwi ludzie. Ignor na takich.

Gość gość
19:10 jak ci było rowek widzieć, to ciężko byłoby komukolwiek trzymac jezyk za zębami

Gość gość
gość dziś żadnego rowka nie było mi widać.

Gość gość
z tłustego zada zawsze wali fetor

Gość gość
Taka jak sie spryka to gnojem popie/r/dala na pół korytarza hyhy. A ile kupska musi z takiej doopy wychodzić! Całe kilogramy żywego łajna

Gość gość
gość dziś pisząc to miałam na myśli, że spodnie były na tyle obcisłe, że widać że mam spory tyłek. Dodam, że oprócz tego że duży, jest on jędrny i uniesiony, może ta pani z jakichś powodów takich nie cierpi, może płaska wielka rozlana pupa by już jej mniej przeszkadzała. :o

Gość gość
Ja mam mały tyłek i mi duzo kupy czasami idzie, zalezy czy dużo zjem

Gość gość
A tak btw serio w tym kraju nie mam prawa lubić czy chociaż akceptować swojego wielkiego tyłka? Na siedzeniu w pkp jeszcze jakoś się mieszczę.

Gość gość
gość dziś może i wali ale są ludzie którym to nie przeszkadza. wystarczy na kolację podać śledzika a po kolacji jak mi wsadzi nosa między poślady to sam nie będzie wiedział czy to z mojego rowa czy jego ust czuć.

Gość gość
Autorko, to twoja decyzja czy chcesz schudnąć. Ale gdybyś chciała to naprawdę radzę ci skorzystać z tej siłowni. Dobry trener dobierze ci tak ćwiczenia, żeby spalić tkankę tłuszczową i musisz mieć dobrana odpowiednią dietę. Nie wiem jak z jazdą na rowerze, ja akurat nie jestem gruszka. Proporcje ciała zostaną, nadal będziesz gruszka, ale będziesz szczupła. Znałam kiedyś dziewczynę co górę miała rozmiar 34 a dół 38, tak mniej więcej, wyglądała super. Na chamów pamiętaj ignor.

Gość gość
żal czytać jak tłusta baba sama sobie pochlebia :O murzyńskie, jędrne, uniesione... taaak oczywiście :D

Gość gość
Piersi też masz murzyńskie? :) "przychodzi mały murzynek do mamy i woła -mamo, jestem głodny, daj cyca -masz synku, tylko nie odchodź za daleko"

Gość gość
19:15 Ja np nie lubie facetow z dużymi brzuchami. Doszłam do wniosku, że to dlatego, że mój stary ma, a mam do niego uraz psychiczny. więc może ta pani ze sklepu: A. Albo ktoś w dziecinstwie darł się na nią, albo powtarzał bez konca, zeby duzo nie jadła bo jej dupa urośnie B. Ktoś z jej znajomych z dużą dupą odbił jej męża C. Zazdrości ci, bo kobiety z duzymi dupami mają wieksze szanse urodzic tuzin dzieci / konkurencja D. Ktos z duza dupą w dziecinstwie wyrzywał sie na niej psychicznie E. Lubi zwracać na cudze niedoskonałości, aby zamaskować własne kompleksy i poczuć się przez chwilę lepszą i mądrzejszą

Gość gość
Gość 19:06 Następna zakompleksiona, chamska osoba. Sama sobie wystawiasz świadectwo. Na 100% musisz mieć brzydką twarz albo włosy i próbujesz się dowartościować kosztem innych. Tylko pamiętaj autorka zawsze może schudnąć a ty z brzydkim ryjem będziesz musiała żyć i żadna dieta ani ćwiczenia tego nie zmienia. Nie udlaw się jadem.

Gość gość
gość dziś - bardzo ciekawa wypowiedź. Też o tym myślałam dlatego staram się tej pani nie potępiać, choć szczerze mówiąc trochę spier/doliła mi wieczór...

Gość gość
następnym razem, jak cię tak zagada, to powiedz, że w takim razie weźmiesz więcej tych pizzerek i kup więcej. Głupio się jej zrobi, że masz jej zdanie w D***E

Gość gość
Gość 19:22 Popieram. Jesteś naprawdę mądra osobą. Szkoda, że takich ludzi nie ma więcej. A ty Autorko się nie przejmuj, bo to jest hejterskie forum, tutaj wchodzi patologia i przegrywy życiowe, które za wszelką cenę probuja się dowartościować cudzym kosztem. Ale figura nie problem, zawsze można schudnąć.

Gość gość
gość dziś no jasne że mam w du/pie, ja tam mam wszystko i może dlatego mi taka pulchna urosła.

Gość gość
Tutaj znajdziecie rozwiązanie, sklep bufonada na platformie cupsell

Gość gość
Gość 19:27 Fajny pomysł. Możesz jeszcze powiedzieć, że chętnie ją poczestujesz jak ma smaka a ją nie stać. W pięty jej pójdzie.

Gość gość
gość dziś Poczęstować? Ty chyba sobie żartujesz. Oddawać jedzenie które może mi jeszcze bardziej wyeksponować mój wspaniały zad??

Gość gość
19:18 no właśnie jakbyś akceptowała swój tyłek, to by ci ta baba nie zepsuła wieczoru. Zignorowałabyś jej uwage, uznając za nieważna, nie pisałabyś na forum i by cię nie wkurzyła ta uwaga.

Gość gość
Zakompleksione, glupiutkie przegrywy dorwaly się do tematu. Zweszyly okazję, żeby komuś dopiec, żeby przez chwilę poczuć się lepiej. Ale to tak jak po alkoholu lepiej jest tylko na moment a potem wraca szara rzeczywistość. Pamiętajcie brzydule, Autorka schudnie a wy będziecie się musiały męczyć ze swoimi brzydkimi ryjami już do końca życia.

Gość gość
Ja widzę, że ci jednak twoja figura przeszkadza. Dlatego radzę ci zawalcz o ładne kształty. Nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, bo to nieprawda. Ja kiedyś przejeżdżałam koło takiej siłowni gdzie było ogłoszenie, że opracowują też dietę. Ja w dzieciństwie byłam gruba, ale schudłam tak, że w liceum wazylam już 45 kg przy 164 wzrostu. Talia-60cm, biodra-88cm. Ty też możesz być laska.

Gość gość
W sumie to mi się podoba że tyle osób się moim tyłkiem zainteresowało, chyba sobie z tej okazji bobra wyczochram :)

Gość gość
Gość 19:45 Fajnie trollu. A teraz spadaj do lekcji, bo jutro palę dostaniesz z tej klasówki.

Gość gość
Jak masz wąska talię to podkreślaj ja szerokimi paskami a odwrocisz uwagę od pupy.