Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gwałtownie obniża mi się brzuch. Jestem na przełomie 8 i 9 mc.

Polecane posty

Gość gość

Czy to może zwiastować przedwczesny poród? Z dnia na dzień widzę, że brzuch jest coraz niżej. Jest już naprawdę bardzo nisko. Nie tylko ja to widzę, bo wszyscy zwracają na to uwagę. Na ile przed porodem tak się obniża brzuch???

Gość gość
W 8 ,9 miesiacu to to na pewno nie bedzie przedwczesny porod. Spokojnie,dziecko uklada sie do wyjscia w kanale rodnym. To dobry znak.

Gość gość
To prowo, tak jak temat nieco wyżej o tym mężu co to niby jedzie , no wiesz prowokatorko dokąd...

Gość gość
gość dziś Oczywiście - wszystkie tematy to prowo :O Rzeczywiście "super temat" na prowokację, że brzuch mi się obniża, zastanów się trochę. Co w tym jest prowokacyjnego, albo śmiesznego, albo chociażby ciekawego? Zwyczajny temat, aby uzyskać poradę. Tamten temat też jest mój.

Gość gość
gość dziś Na ile czasu przed porodem może się tak dziać? To jest kwestia dni czy tygodni? Brzuch jest BARDZO nisko.

Gość gość
4 tygodnie przed porodem obniża się brzuch

Gość gość
Dzięki. Mnie od dawna wszyscy mowią, że jest nisko, ale teraz ja sama widzę, jak gwałtownie się obniża. Przedtem po prostu był nisko, ale teraz mam wrażenie, że z każdym dniem jest coraz niżej i postępuje to dość szybko. Wcześniej tak nie miałam. Chciałabym jeszcze dotrwać te 3 tygodnie do porodu :)

Gość gość
Mój brzuch w 34tygodniu dosłownie spadł mi na kolana :D tak mogę to opisać. Urodziłam w 39tc.

Gość gość
Mi w 34 tyg brzuch opadł a w 35 urodziłam.