Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak myślicie kiedy podniosą pensje na normalny pułap?

Polecane posty

Gość gość

Normalnie jakaś porażka,dłużej już tu nie wytrzymam, wiecie co zapieprzam,dzwigam i mam minimalną krajową i na życie zostaje mi 200 zl po opłatach ,normalnie brak słów,jeśli oni nie zrobią normalnej pensji to wyppierpapier stąd jestem tak zła co to za kraj wogle.....

Gość gość
to zależy od polaczków biznesmenów, bo na pewno podnoszenie minimalnej krajowej sprawy nie rozwiąże

Gość gość
Nie rozwiąże? Moją i tysiące innych polaków napewno rozwiąże

Gość gość
Mam podobnie. Po opłatach i jedzeniu skromnym zostaje podobnie co wystarcza na podstawowe środki czystośc****aliwo i jakiś mały kosemtyk do malowania i tyle. Zycie od pierwszego do pierwszego:/

Gość gość
Słuchajcie coś trzeba z tym zrobić bo nas pozabijają dosłownie, ale jedyne wyjście to wyjazd bo co innego zrobić

Gość gość
To i tak masz niezle skoro stac cie na auto jeszcze, mnie poza czynszem prądem gazem zostaje 3 stówy więc sie ciesz ze cie stac na to auto

Gość gość
Bo durni ludzie pracują za grosze, nawet jak chcą podwyżek a jak nie a to się zwolnią to na ich miejsce idzie debil który zapieprza za 1600.

Gość gość
Gdyby 10 z kolei wyśmiali kolesia to 11 zaproponował by wyższą stawkę, przecież sam "szef" robił nie będzie.

Gość gość
No ale bonificjeci 500+ chętnie popracują na czarno za mniejsza kasę byle by 500 nie zabrali. Od dawna mówię 500+ tylko dla pracujących na umowę, nie opłacało by się im robić na czarno

Gość gość
Racja aby ludzie nie tłamsili sie za tą pensje byłoby inaczej A 500? Tu znowu sie tłamszą za 5 stów Mnie osobiście nic by nie dało no może lepszy chleb i ser .