Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zemścić się na mężatce?

Polecane posty

Gość gość
Wszystko jedno jakie powodu ma autor. Zdradziła człowieka który jej ufał, powinna ponieść karę.

Gość gość
uważaj, bo jeszcze kogoś zabijesz z takim podejściem.

Gość gość
powyżej przegięcie:D Chyba męża zdradziła a nie kochanka:D

Gość gość
Jak chciała się spotykać bo miała ochotę się ze mną zobaczyć, zawsze do mnie przyjeżdżała. Teraz mnie odsuwa... Chce jej bliskości i obecności. Spotkań, seksu, rozmów. Wykorzystała mnie w najgorszym momencie i odchodzi?

Gość gość
Weź się chłopie w garść a nie zachowuj jak baba. Baby się mszczą a Ty samcem jesteś i pokaż swoją dumę człowieku.

Gość gość
Zraniła Ciebie tym podejściem? D.

Gość gość
Pierwszy taki co to go niby kobieta wykorzystała:D Chyba się popłaczę :D

Gość gość
Ale z ciebie rozmemłany ciepły kluch. Oh, oh, przyjeżdżała. To trzeba było nie poświęcać jej czasu i nie otwierać drzwi. :D

Gość gość
Przekaże nasze zdjęcia jej mężowi. Wszystko co od niej dostałem. Zraniła. Za zranienie mnie musi ponieść kare. Może i mąż ją odpowiednio potraktuje.

Gość gość
12,49 OOOoo tak, tak- ukarz ją swoją maczugą:) będzie to najsurowsza kara:)

Gość gość
I co Tobie to da? D.

Gość gość
Pamiętaj że karma wraca i to co Ty komuś wyrządzisz teraz wróci do Ciebie z podwójną siłą. Lepiej sobie odpuść.

Gość gość
Dokładnie. Bawiła się uczuciami i twoimi i męża, ukaraj sucz niech zostanie na lodzie.

Gość gość
Ona zdradziła męża więc karma do niej właśnie wróci :)

Gość gość
Ja będę jej karmą. Moja zemsta będzie jej karmą. Bawiła się moimi uczuciami i obecnością. Niech ma za swoje. Będę miał z tego satysfakcje i zobaczę jej łzy. Ja przez nią płaczę to i ona popłacze z mojego powodu.

Gość gość
Znajdź jej męża na FB i wszystko mu opisz i wyślij, upewnij się że ona nie ma hasła i nie skasuje.

Gość gość
dlaczego twierdzisz wciąż że -cytuję:''bawiła się uczuciami''- . dlaczego jesteś takim zatwardziałym wiejskim burakiem-który sadzi ludzi po sobie? Dlaczego- no proszę , odpowiedz! A później stań na jej drodze i spędźcie razem całe popołudnie:)

Gość gość
Jej mąż nie ma facebooka. Wiem gdzie mieszkają. Przyjdę do nich i wręczę mu dowody i uścisnę rękę.

Gość gość
Takie dzięki nie płaczą szczerze. Raczej że wściekłości. Zaraz da tyłka innemu by się pocieszyć.

Gość gość
Nadal nie rozumiem co Tobie po jej łzach... D.

Gość gość
Ależ to głupie i lewackie - bo właśnie jeżeli kiedykolwiek człowiek ma na coś wpływ to na to właśnie, że zrobi coś dobrego - pokazanie wiarołomstwa tej kobiety, a że przy okazji podzieje się coś innego niby złego jak ich rozpad związku, ewentualny wpielol dla gościa - to są rzeczy już niestabilne i zawiązane w nieustabilizowanym porządku. Tylko na rzeczy dobre ma się wpływ, bo na złe rzeczy ma wpływ szatan, i żli ludzie - jakim trzeba być głupim i tępym, żeby się bronić szatanem - bo właśnie stamtąd pochodzi twoje sumienie zepsuty D, albo ty kto tak doradzasz jak głupia su ka. K

Gość gość
Pojedziemy do niego i powiedz że spotykałem się x czasu z jego żona, jak tylko dowiedziałeś się że jest mężatka to kontakt urwałeś, ale gryzło cię jak ona mogła to zrobić mężowi. Uznaleś że powinien wiedzieć i dlatego przychodzisz. Gość ci jeszcze litra postawi.

Gość gość
ha ha ha..dobry pomysł, tak zrób:)

Gość gość
Panie K. Ja doradzam autorowi by tego nie robił z swojego doświadczenia. Kobieta mu zaufała, on jej też... Wiem, że zrobiła najgorszą rzecz jaką można zrobić drugiemu człowiekowi, mianowicie odsunąć się od niego bez jego winy. Co mu dadzą jej łzy? Co mu da że mąż ją obije i porzuci? D.

Gość gość
a co jak jej wybaczy i jej uwierzy to ty będziesz ten głupi i zły który uwiódł i wykorzystał to z ciebie zrobią szmatę co zabiera się za cudze żony

Gość gość
Który facet uwierzy żonie jak gość przedstawi dowody. Miesiąc temu miała wyjazd służbowy a tu fotka zrobiona w łóżku.

Gość gość
Mam nasze pikantne rozmowy w smsach. Dowody jak sama kombinowała żeby do mnie przyjechać. Mam nadzieję, że jej mąż nie okaże się takim kretynem.

Gość gość
jak by autor powiedział jej mężowi, mógłby jeszcze w pierdul zebrać, a żonie by sie upiekło. Zawsze biją ruhaczy a kurwuf nie ruszajo szmat

Gość gość
Autorze. Rozmawiałeś z swoją kochanką? Kim dla siebie jesteście? D.

Gość gość
Podobno byłem dla niej przyjacielem i kimś bliskim. Dlatego ze mną sypiała. Teraz jestem jej kolegą. Myślisz że w jej małżeństwie się coś zmieniło? To pytanie do pana D.