Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spacerówka dla 3,5 latka i 6 miesięcznego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Mam do was pytanie znacie jakieś rozwiązania w wózkach spacerowych dla 3,5 latka i 6 miesięcznego dziecka. Chodzi o wózek który spełniałby kryteria: -starsza musi mieć miejsce lub miejsce gdzie mogłaby "przycupnąć" -łatwo się składa Mam teraz wózek dla młodszej ale jak chcę iść gdzieś dalej to 3 latka marudzi że nóżki bolą. A jest gdzie chodzić bo 20 min drogi od domu mamy różne atrakcje ale dla niej to już za dużo do przejścia. Za 3 miesiące młodsza będzie miała 6 mies i chciałabym kupić nowy wózek. Wiem że są jakieś dostawki ale chce rozważyć wszystkie opcje

Gość gość
Ostatnio widziałam własnie wózek z dostawka, na którym było siedzenie. Moim zdaniem bardzo fajne rozwiązanie, ciekawe tylko czy to się sprawdza.

Gość gość
nie sądzisz że 3,5 letnie dziecko jest za duże żeby jeździć w wózku? Moje dzieci przestały jeździć w spacerówce jak miały 2,5 roku. Nie wyobrażam sobie 3 letniego dziecka wozić do przedszkola w wózku:D i nigdy nie widziałam czegoś takiego..

Gość gość
3,5 letnie dziecko w wózku ?, no chyba, że jest chore

Gość gość
Rowerek biegowy albo hulajnoga.

Gość gość
Niedługo zima więc tym bardziej będzie mniej spacerów. Rozmawiałam z dwoma mamami o tych dostawkach i BARDZO dużo to waży i ciężko się pcha więc niewarto

Gość gość
Niech więcej chodzi i ćwiczy mięśnie.

Gość gość
Polecam wózek "obok siebie". Valco baby snap duo. Lekki, niecałe 10 kg wagi. Przeznaczony dla dzieci do 20 kg na każde siedzenie, czyli już do oporu. Budki wysokie i głębokie, więc duże dziecko lub wysokie zmieści się, regulowany podnóżek i oparcie,więc i dla leżących. Zwrotny. Ma 76 cm więc wjedzie w zasadzie w każde drzwi. Kosztuje w granicach 1800-2000, zależy czy kupujesz kolor czarny (tańszy) czy kolor szary lub denim (droższy). Ja mam ten wózek, rewelacja (dzieci: noworodek i dwulatek).

Gość gość
a przy podjazdach , nadrabiasz kilometrów:D

Gość gość
15'15. Mieszkam w miescie, tu raczej są już podjazdy dla wózków inwalidzkich, więc podłoże pochyłe ale równe, to i takim wózkiem da się wjechać. Chyba piszesz o prlowskiej spuściźnie w postaci tych wąskich dwóch "szynach" na schodach? Fakt, nie próbowałam podjeżdzac jeszcze po czymś takim, ale to jest już rzadkość.

Gość gość
3,5 latka w wózku? Kaleke chcesz z niej zrobic. Dzieci w tym wieku spokojnie na kilkugodzinne wycieczki chodzą

Gość gość
Może wózek Greentom? Fajna spacerówka, dla trzy latki będzie super. Ja mam swoją z wózków fotelików, dobry sklep z miłą obslugą, dali porządny rabat <3