Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rok po roku

Polecane posty

Gość gość

Szukam rozwiązania na spacery przy dzieciach rok po roku? Na pewno odpada ten wózek w którym jedno dziecko jeździ przy samej ziemi, mieszkam w mieście i nawdychałby się maluch kurzu. Nie jestem tez zwolennikiem chust i nosideł (dopiero po 3miesiącu) Rozważam wozek tandem, albo wozki spinane. Jak sobie radziłyści?

Gość gość
Ja mam valco snap baby duo. Szczerze go polecam. To wózek "obok siebie". Lekki, tylko niecałe 10 kg. Zwrotny. Składa się do śmiesznych rozmiarów. Ma udzwig na kazde siedzenie do 20 kg, więc do końca przygody dziecka z wózkiem. Regulowane oparcia i podnóżki, wysokie i bardzo głębokie budy. Osobne pałąki, budki też są dwie niezależne. Szkopuł to taki, że spacerowka tylko przodem do kierunku jazdy a tyłem do rodzica. Zaś gondola, co do niej to można kupić miękką lub dopasować twardą i wpiać na adaptery od maci cosi takie wyższe, gondola pasuje od wózka joie ramble. Cena bardzo niska jak na taki fajny funkcjonalny wózek, bo tylko jakieś 1800-2000, plus jeśli miękka gondola to ok 150-300 zł, jeśli twarda to razem z adapterami jakieś 600-750 zł. Ma tylko 76 cm szerokości. Ja wożę w nim dwulatka i noworodka w miękkiej gondoli.