Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w szoku nie wiem jak z tym sie pogodzic

Polecane posty

Gość gość

Moj chlopak trzy lata pracowal w Angli i wrocil juz na stale ja caly czas na niego czekalam nawet sie z nikim nie calowalam ani nie umawialam slowa dotrzymalam, a on teraz gdy wrocil to mi powiedzial ze czasy sie zmienily i juz go nic ze mna nie laczy,nie moge przyjac tego do wiadomosci dlatego wyzalam sie na tym forum moze mi ktos podzuci jakas pozytywna mysl DZIEKUJE

Gość gość
Jak on nie chce to nie ma sposobu żebyś go zmusiła :( Przestań o nim myśleć jak najprędzej, myśl o sobie.

Gość gość
A poza tym kiepsko wybrałaś forum do szukania porad. W takichh sprawach bardziej właściwe jest "Życie uczuciowe"

Gość gość
Jestes mloda poszukaj sobie innego odpowiedniego dla Ciebie i niech Cie ruuchha ile bedzie mogl a o tym idiocie zapomnij, A z znajdzieciem zdrowego kulasa(chlopaka) nie powinnas miec problemu

Gość gość
Nie rozumiem, że jak w ogóle możesz pisać, że jesteś w szoku. Przecież puszczenie samego chłopaka na kilkuletni wyjazd za granicę, to pewnik że to koniec waszego związku. Czy ty jesteś dzieckiem, że o tym nie wiesz? Masz tylko efekt twojej głupoty. On tam sam, jak prawie każdy inny stał się dla ciebie powietrzem. Przykre tylko, że jeżeli sama nie jesteś dość inteligentna nikt ci tego nie wytłumaczył. Układaj sobie życie na nowo, twoja historia to nie koniec świata a normalka głupoty niestety wielu młodych polskich kobiet.

Gość gość
Pobadaj z nim szczerze może da się to jakoś wyjaśnić jeśli to nie PROVO.

Gość gość
Pogadaj-miało byc

Gość gość
Pogadaj z nim-miało byc