Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zagadać do niej?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie. Na studiach znam fajną dziewczynę, która mi się podoba. Problem w tym, że niedługo kończy się ostatni rok i już jej nie zobaczę. Zastanawiam się czy do niej zagadać czy lepiej nie? Za: + jeżeli się uda, to będzie super + parę razy na mnie spojrzała, parę razy coś do mnie powiedziała, parę moich postów na fb zalajkowała + wydaje się inteligentna Przeciw - jeżeli mnie odrzuci to będzie mi wstyd - boję się że zaczną się plotki na ten temat na naszym kierunku

Gość gość
Bardziej boisz się o swoją opinię niż ci na niej zależy, takim szczęście nie pisano.

Gość gość
Człowieku zagaduj nie trać czasu... życie masz jedno :) po co masz żałować że czegoś nie zrobiłeś? Tym bardziej że to ostatni rok... Chłopie pokaż że masz jaja:) Powodzenia

Gość gość
Spróbuj. Nie masz nic do stracenia. Najwyżej dostaniesz kosza. Jeżeli jednak jest wolna, to wszystko jest jeszcze możliwe.

Gość gość
Boję się odrzucenia :( Nie da się jakoś sprawdzić czy by była na mnie chętna?

Gość gość
Jeżeli nie zauważyłeś żadnych sygnałów z jej strony to odpuść.

Gość gość
zagadaj, ale tak na luzie. Jak i tak parę razy coś mówiła do Ciebie, znaczy, że znacie się już i macie jakiś tam kontakt, skoro nawet na fb lajkuje Twoje posty. Zbliż się po prostu do niej na luzie, częściej z nią rozmawiaj, czasem coś neutralnie napisz na fb (niby jakieś pytanie na temat zajęć), no i stopniowo badaj teren i stopniowo dołącz jakieś komplementy, po czasie propozycję wyjścia gdzieś. Wtedy nie będzie istniało ryzyko, że się ośmieszysz

Gość gość
15:14 trafił w sam punkt. Ci którzy bardziej się przejmują opinią innych niż własnym szczęściem są skazani na porażkę. Autorze, co Ci szkodzi spróbować? Jaki wstyd? Zagadać do dziewczyny która Ci się podoba? Wstyd to jest nie spróbować jak jest okazja.

Gość gość
A kobietom też tak tłumaczysz, że nie wstyd zagadać do faceta? Czy tylko w jedną stronę? Bo to byłaby hipokryzja.