Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xyzzxy

Alergia... Możliwe to?

Polecane posty

Gość Xyzzxy

Mam dość nietypowy problem z alergią. Ostatnio kiedy wstaje rano, kiedy wracam z pracy do domu katar i kichanie dają sobie strasznie o sobie znać. Jestem w pracy, na dworze jest ok w domu masakra, że bez tabletki odczulającej nie dałbym radę nic zrobić. Mamy dwa koty, lecz nie od wczoraj tylko od 8miu lat. Możliwe jest to że wyskoczyło na nie uczulenie?

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? Szukasz ciekawego kierunku i potrzebujesz legitymacji? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893

Gość Xyzzxy
Nikt nic?

Gość gość
Na koty na pewno nie ale pomysł co nowego masz w domu. Może jakiś odświeżacz powietrza, jakieś środki czystości czy jakiś dywan? Najwyraźniej masz w domu coś co Cię uczula.

Gość Xyzzxy
No właśnie nic nowego nie ma. Może oprócz zmywarki bo stara się popsuła ale bez przesady xD dzisiaj miałem też taką historię gdzie do samochodu wskoczył mi kot klienta, reakcja była bardzo podobna do tej z domu czyli kichanie i katar...

Gość gość
SZUSZ to Ty? Idz w koncu do lekarza, a nie forum porad szukasz.

Gość gość
Po pierwsze to koty na sto procent. Ja się tez nabawilam przy kocie alergii po kilku latach przebywania z nim non stop. A niby teraz są sposoby jak się człowiek odrobaczy i doprowadzi organizm do porządku za pomocą postu Dąbrowskiej itp wtedy moze minie. W innym wypadku nie ma rady, będzie tylko gorzej.

Gość JagnaBanda
Jak dla mnie to bardzo możliwe, że to alergia, ale lekarzem nie jestem. Sama nie chcę stawiać diagnozy, bo jeśli coś dolega mi albo moim najbliższym to najczęściej zadaje pytanie lekarzom. A że nowoczesna technologia pozwala na dzielenie się wiedzą przez internet, korzystam z różnego rodzaju artykułów i publikacji. Jakiś czas temu, moja siostra znalazła ebook o przeziębieniu, mnie on akurat nie za bardzo ciekawił, bo zazwyczaj ja i moje dzieci jesteśmy zdrowi, jak ryba. Za to z alergią mamy duży problem. Tak się składa, że po naszym wspólnym sprawdzeniu okazało się, że każda z nas znajdzie na lekarzpomaga.pl coś dla siebie a dodatkowo, jeśli treści nie będą dla nas wystarczające, możemy same zadać pytanie. Brzmi fajnie prawda? Tutaj link do zakładki z darmowymi ebookami :) https://lekarzpomaga.pl/ebook