Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w tym wypadku możliwa jest ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. 08.09. był u mnie chłopak. Zrobiłam mu dobrze,doszedł. Za jakąś godzine zaczęliśmy znowu 'sie bawic'. Jestem dziewicą, ale wszedł we mnie samą główką. Nie mieliśmy prezerwatywy. Doszedł poza mną i to długo po tym gdy był we mnie. Wtedy zaczęłam panikować. 09 miałam dostać okres. Jest 13 wrzesnia a nie mam okresu i nic nie wskazuje na to żeby się zbliżał. Strasznie się boję że mogę być w ciazy, ze plemniki zostały na penisie. powiedzcie mi czy to możliwe bo chce mi się ryczeć i bardzo żałuję ze to sie stalo.

Gość gość
Tak to jest możliwe, zrób test za ok tydzień. Na 90% jesteś w ciąży. Gratuluje !!

Gość gość
Plemniki maja swoją żywotność, jeśli twój chłopak noe wziął prysznica to bardzo możliwa jest ciąża

Gość gość111122223333
Ja po takich zabawach zostałam właśnie mama pięknej kruszynki Marysi ☺️

Gość Matyldawszechwiedzaca
Ile masz lat ? „Sama glowka” „plemniki zostały na penisie” a co ty dziewczynko nie wiesz ze plemniki nie ulatniają się w sekundę ? I to jest właśnie edukacja w szkole i przez rodziców. Seks jest ciagle tematem tabu ! Mam nadzieje, ze ty swojemu dziecku wytłumaczysz wszystko lepiej bo ciąża jest jak najbardziej możliwa.

Gość gość
Jeśli… - obawiasz się, że jesteś w ciąży, - nie planowałaś ciąży, a stało się… - rozważasz aborcję, - miałaś aborcję, … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. Telefon - Chat – Email ZAUFANIA tel.: 586 915 915 email: kontakt@netporadnia.pl chat: http://www.netporadnia.pl/