Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja była po latach chce do mnie wrócić

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, moja była z która byłem parę lat temu, chce do mnie wrócić. Czy uważacie , że jest jakiś sens w tym? Mówi mi, że widzi we mnie ideał i zawsze widziała i wszystkich porównuje do mnie. Ja jestem swieżo po rozstaniu, czy warto w to iść. Zastanawia mnie jedno, przez te lata zmieniała co chwilę partnerów, a ja w ciągu roku otworzyłem firme i obecnie mam sporo pieniędzy. Ne wiem czy wierzyć jej w ten nagły powrót milości, czy po prostu zmieniła się?

Gość gość
Troszke sie boję, czy ona mnie naprawde kocha, czy nie nie chce patrzec na to naiwnie, ale jak wy kobietki na to patrzycie? dzieki za odpowiedzi

Gość gość
Nie bądź naiwny...

Gość gość
Dlatego pytam Was, czy mozliwe, ze wciaż mnie kocha po latach od rozpadu związku. Zaczeła wysylac mi swoje nagie fotki. Starsznie o mnie zabiega.

Gość gość
Mówi, ze tylko ja tak na nią działam, ze kazdego swojego partnera porównywała do mnie. Ze tak mnie kocha, zawsze kochała. I nie wiem czy jej wierzyc, mozliwe , że kocha przez tyle lat?

Gość gość
Własnie nie prowo, Nistety nie prowo. Nie odzywala sie do mnie i nie miala zadnego kontaktu ze mna przez dlugi czas. Otworzylem firme, dobrze mi sie wiedzie i nagle zjawila sie ona. Wychwala mnie, mowi ze zawsze mnie kochala.

Gość gość
To Ci kolego współczuję jaszczurki. Aż tak tępy jesteś? Po ilu latach jej miłość wróciła co? Nie wierzę że facet który ma swoją firmę wierzy w takie rzeczy. To jest niemożliwe. Spowazniej człowieku. Aż śmieszne.

Gość gość
Pytam kobiet, jak to z wami jest. Czy to mozliwe, tak mam firme co w tym dziwnego, ze pytam kobiet na forum co o tym mysla

Gość gość
Myślę że może mnie kocha, pokazała mi cipkę, to musi coś znaczyć.

Gość gość
To zalezy jaka byla.. Jak materialistka, to wiadomo o co chodzi..

Gość gość
Była normlana, ale wtedy bylismy dziecmi. Terz dowieedziała się o moim rozstaniu i szybko się zjawila, zapewnia mnie o uczuciach, mowi ze kocha. Ale po mnie miala sporo zwiazkow

Gość gość
Jak się kiedyś spotykaliśmy to jeszcze za młody byłem na seks, z tej strony mnie nie zna a teraz ma duże doświadczenie i boję się czy będę umiał ją zaspokoić.