Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Klotnie w domu chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Od niedawna u mojego faceta w domu są klotnie. Zacznijmy od tego ze mój f. mieszka w domu rodzinnym z rodzicami i bratem oraz od niedawna dziewczyna chłopaka i jej dzieckiem (nie jego dziecko) Wprowadziła się do domu po jakimś miesiącu znajomości z nim. Na początku dogadywaliśmy się super, spotkałyśmy się dość często bo mój facet i brat pracują zagranicą. Gdy mój facet wraca do domu to ten czas mieszkamy u niego nie było żadnych problemów aż ostatnio. Kupił mój facet psa. Rodzice wyrazili zgodę że pies może być w domu, ogólnie powiedzieli że góra domu jest jego i brata i mogą robić co chcą. Brat też nie miał przeciwzkazan do psa. Jak to mały piesek robił siku gdzie popadnie to łazience to na korytarzu. Ale zawsze spędzaliśmy za nim. Już piesek sika na polu. Gdzie facet i brat pojechali do pracy rozpętała się wojna. Dziewczyna brata powiedział że ona mnie i psa sobie nie życzy w domu. Bo same problemy i brud jest w domu oraz zaczęła jakieś brudy i wyzwiska na mnie opowiadać. Załamałam się. Brat zaczął się na moje faceta wydzierać i startować do bójki. Kazał ku nawet się wyprowadzić z domu. Muszę też powiedzieć że pod nieobecność chłopaka pies jest że mną w moim domu, nie ma zasycha styczności z nimi ani nie miał. To nie tylko jeden problem. Jak mój chłopak wrócił porostu nie miał gdzie swoich rzeczy zostawić w łazience bo wszystko było zajęte gdy kazał jej stolic szafkę to zaczęła mieć problemy. Do ich mamy zaczęła mnie wyzywać że nic nie robię że nie powinnam tu przyjeżdżać. Teściowa jej kazała skoczyć ta wojnę i mnie przeprosić. Ale ona sobie nic z tego nie robi i daje tak robi. Sami już nie chcemy teściowej mieszać. Chcemy jakoś to sami załagodzić. Nie mamy dostępu do łazienki ani do kuchni jak wrócimy bo są wieczne wojny. Możliwości nie mamy mieszkania u mnie ani narazić coś wynająć. Sami nie wiemy co robić.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować